en güzeli canım fazlası yorar insanıKesinlikle canım ovulasyon testinden daha çok strese sokan bir yöntem ben de sadece adete 2-3 gün kala bakarım sadece
günaydın canımmm gel hadi sen de aramızaa
bekliyoreeeeeeeeeeecok istiyorum takip etmeye calıştım ama yazmaya anca fırsat buldum
gelcem gelcem yarım saate rahatlarım
günaydın tatlılar tatlısı
bekliyoreeeeeeeeeee
günaydın künefem
ayy böyle seyler demiyim bi dahahamişlerimizin canı ceker
Benim de ! Cogumuz Eylul geliniyiz galibaBi de Eylul gebesi olsak
kuzum sen balıkesir merkezde misin ?? ben merkezdeyim
evet canmkuzum sen balıkesir merkezde misin ?? ben merkezdeyim
AAaa ne güzelevet canm
hiç belli olmaz canım o, zaman gelmişse olması için tek gece bile yeterli olabilir.biz bu ay iyi calışamıoz ya misafirlerim var bu hafta , önümüzdeki haftada kocişim olmucakama belli olmaz demi kaçamak yapıoz zaten arada bi
günaydıııııınGünaydın millet nasılsıniz
AAaa ne güzel
çalışıyomusun peki
ben bahçelievlerdeyim
hiç belli olmaz canım o, zaman gelmişse olması için tek gece bile yeterli olabilir.
bizimle kal :) işinden de kalma amacansu1109 iyi vqlla topla tidayim ama yazilanlari okuyorum her dakika takipteyim
beraberinde gebelikte yapıyorum ama negatif çıkıyor hatta bi ara çizgiyi görür gibi oluyorum ışığa tutuyorum falan =)) bat 4-5 eylül .. ovunun rengi ne daha koyulaşıyo nede açılıyo aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum düşük yaptığımda gördüğüm rüyayı gördüm 2 gün önce senin nasıl gidiyor hamişlik =))keseyi gördünüz mü?Canm benimde boyleydi silik cizgim gittikce koyulasti ve koyu oldugu anda gebelik yaptim pozitif cikti devam et ınş hamissindir bata kac gun var bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?