- 5 Ağustos 2015
- 412
- 250
- 18
- 33
Hemde ne heycannn aminn ins canimm birgun gelcek bi bakmisim bebisim dogmusayyy 9 ay heyecan dorukta ne güzelallah sağlıklı hamilelik nasip etsin canımmmm:)
Birakmam canmm ya hepiniz hamis olana kadar burdayimo zaman bizi bırakma oley oley oelyy
Hemde ne heycannn aminn ins canimm birgun gelcek bi bakmisim bebisim dogmus
Bi dogsun koycam ortaya minciklayin her yerini:))) ayyyyy çok güzel yaaa....:) doğsun tabi şapşikkk yiyelim popuşunu :)
Canm hep sorcam unutuyrm sende cikolata kisti vardi demi:))) ayyyyy çok güzel yaaa....:) doğsun tabi şapşikkk yiyelim popuşunu :)
Canm hep sorcam unutuyrm sende cikolata kisti vardi demi
Sag mi sol mu canm bilgin var mıevet canım malesef tek yumrutalığımda 5 cm
Bi dogsun koycam ortaya minciklayin her yerini
Sag mi sol mu canm bilgin var mı
Uzulmen icin sormadim canısı tamm tersi umit vermek için sordum bizim bi tanidiginda vardi doktorlar olmaz demis ama oldu suan hamile kac yil denedi bilmiyrm ama sonunda oldu o yuzden calismalarini aksatma ve en onemlisi stres olmasn akışına birak canm inşallah olur en kisa zamandaevet canım malesef tek yumrutalığımda 5 cm
oyyyyyyyyyyyyyy yerimmmm ısırırımmmmmmmmBi dogsun koycam ortaya minciklayin her yerini
inşallah canım hayırlısıyla rabbim nasip eder inşallah hepimize tüm isteyenlereSürekli yazamasamda hep takipteyim dualarım sizinle.. cansu inşallah hamilesindir.benimde ovu günleri yaklaştı evde 2 tane ovu testi var ama tarihi geçmiş acaba yapsam yinede sonuç verir mi ki
bence de ben de inanıyorum olcak canımm hayılrılısyla stresi kovuyoruzzzUzulmen icin sormadim canısı tamm tersi umit vermek için sordum bizim bi tanidiginda vardi doktorlar olmaz demis ama oldu suan hamile kac yil denedi bilmiyrm ama sonunda oldu o yuzden calismalarini aksatma ve en onemlisi stres olmasn akışına birak canm inşallah olur en kisa zamanda
Canm eger sagdaysa iliski sonrasi sol tarafin uzerine yat diger sol yumurtaligin saglamsa vitaminleri sola yonlendir orta ki yumurtalikta dollenirler ınşsağ diye hatırlıyorum cnm
Uzulmen icin sormadim canısı tamm tersi umit vermek için sordum bizim bi tanidiginda vardi doktorlar olmaz demis ama oldu suan hamile kac yil denedi bilmiyrm ama sonunda oldu o yuzden calismalarini aksatma ve en onemlisi stres olmasn akışına birak canm inşallah olur en kisa zamanda
Canm eger sagdaysa iliski sonrasi sol tarafin uzerine yat diger sol yumurtaligin saglamsa vitaminleri sola yonlendir orta ki yumurtalikta dollenirler ınş
bence de ben de inanıyorum olcak canımm hayılrılısyla stresi kovuyoruzzz
oyyyyyyyyyyyyyy yerimmmm ısırırımmmmmmmm
Canm amiyat en son caren olsun riskli senin tek yumirtagin saglam masallah hamile kalma olasiligin var tedaviyle ınş olur ameliyata gerek kalmazyok cnm yaa..valla açıkçası çok takmıyorum...tek yumurtalıgım tertemiz sonucta...tek yumurtalıkla hamile kalan çok insan var :) çalışmalarımı aksatmıyorum.bu 3.ayım 6. ay deniyeceğim olmazsa zaten ameliyat dedi doktor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?