canım kötü şeyler getirme aklında,hakkında herşeyin hayırlısı.beraberinde gebelikte yapıyorum ama negatif çıkıyor hatta bi ara çizgiyi görür gibi oluyorum ışığa tutuyorum falan =)) bat 4-5 eylül .. ovunun rengi ne daha koyulaşıyo nede açılıyo aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum düşük yaptığımda gördüğüm rüyayı gördüm 2 gün önce senin nasıl gidiyor hamişlik =))keseyi gördünüz mü?
aynen öyle canımmm burada zaman çok çabuk geçiyor hele sizinle olunca mesai de sıkmıyorne güzel hepimiz çalışan güçlü anne adaylarıyız
işyeri de olmasa zaten kafayı yeriz evde heralde
kafamızı dağıtıyoruz
aynen öyle canımmm burada zaman çok çabuk geçiyor hele sizinle olunca mesai de sıkmıyor
iyi ki varsınız
haklısın canım sakin takılmak bekleyip görmek ve kötüyü çağırmamak en güzeli =)) olacağı varsa durdurmak zorcanım kötü şeyler getirme aklında,hakkında herşeyin hayırlısı.
gönlüne göre olur inşallah
aynen öyle canım olacağı olan zaten oluyor yapcak bişey yok bari psikolojimiz sağlam kalsınhaklısın canım sakin takılmak bekleyip görmek ve kötüyü çağırmamak en güzeli =)) olacağı varsa durdurmak zor
yok canım bugün yapmıcamCansu bugün test yapıcak mısın?
sorma canım yaa valla aman kendi kendini telkin et oyala gel bizimle konuş ,dök içiniO psikoloji apayrı bir dert.
bu ay ben cok kafaya takmıştım. eşim artık seni psikoloğa götürcem demişti o kadar vahimdi durumum
allahtan regl oldum bgn de kurtuldum biraz
bi de kilo alıyosun o da yanına kar kalıyor
herşeyin başı sağlık gerçekten
kafayı boşaltmak cok önemli
bide ben gurbetteyim kimsem yok
anne baba çevrem hep ankarada o yüzden cok yalnız kaldım. taktım kafayı çocuga
doktorlar kovuyo artık
selam kızlar benide ekleyin
bat 22 eylül
21 aydır bekliyoruz.eşim vaikosel ameliyatı oldu şimdi değerlerimiz iyi hamdolsun.
Rabbim hepimizin yuzunu guldursun insaallah
canım düzelticem adını ne olarak yazmıştık bulamadımBen de heyecanlandım yaa
Benim bat 9 eylül listeye yanlış eklendi ama önemli değilbanu86 süzeltirsen bi ara sevinirim.
ekliyorum tatlım hoşgeldin buarada bu enerjik grubaselam kızlar benide ekleyin
bat 22 eylül
21 aydır bekliyoruz.eşim vaikosel ameliyatı oldu şimdi değerlerimiz iyi hamdolsun.
Rabbim hepimizin yuzunu guldursun insaallah
Banu 37 yaşcanım düzelticem adını ne olarak yazmıştık bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?