Eylülde Gel

Canm amiyat en son caren olsun riskli senin tek yumirtagin saglam masallah hamile kalma olasiligin var tedaviyle ınş olur ameliyata gerek kalmaz

inşallah açıkçası bende pek sıcak bakmıyorum...uğraşıcam bakalım inşallah doğal yolalrdan olur uğraştırmaz şapşik

çok şükür kuzum darısı kalp atışlarına ve sonrasında kucağına olsun inşallah haklısın negatıf olmak gerekir sonlara yaklaştım ya var mı yok mu diye stres oldum yoksa relax gidiyordum kan testi vermeyi düşündüm ama bata az kaldı gelsin eğer olmazsa kan tahlili veririm inşallah bide diğer ay eşim kurban da ailesinin yanına gidicek eğer hamiş olmazsam bu ay da olma sansım kalmıyo herif tam yum zamanı gidiyo

valla Allah istedikten sonra herşey olur..Ben çalışmamaı yapıyorum gerisini ona bıraktım...

Kesinlikle Azracim bize dusen elimizden geleni yapmak ve gerisini O'na birakmak

Ayy bu arada sirayla ates takibi paylasimlarini gorunce senin sonuclarin sandim heyecanlandim

Ates takibiyle olmasa da, seni de pozitif gorucez, inaniyorum

yerim seniiii DDDD tam hamişsin duygusal heyecanlı ohhh misss kusmalar başladı mı öğürmeler falan

Sürekli yazamasamda hep takipteyim dualarım sizinle.. cansu inşallah hamilesindir.benimde ovu günleri yaklaştı evde 2 tane ovu testi var ama tarihi geçmiş acaba yapsam yinede sonuç verir mi ki
yap canım kaybedecek birşeyimiz yok nede olsa ovu gününü biliyorsan o gün de yapabilirsin

Kesinlikle Azracim bize dusen elimizden geleni yapmak ve gerisini O'na birakmak

Ayy bu arada sirayla ates takibi paylasimlarini gorunce senin sonuclarin sandim heyecanlandim

Ates takibiyle olmasa da, seni de pozitif gorucez, inaniyorum

inşallah canım yaa..kısmet bakalım...allah isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda. Hatta Eylül de

yerim seniiii DDDD tam hamişsin duygusal heyecanlı ohhh misss kusmalar başladı mı öğürmeler falan
Yok canm daha birsey benim bunyemde kusmada yoktu zaten hiç hatirlamam kustugumu o yuzden bulantisiz gecer diye dusunuyrm sadece ilk baslarda yumurlamadan sonra bata alti yedi gun kala adet agrisi seklimde bel agrim oldu hamileligimi ogrendigimde iki uc gun siddetlendi ama gecti artik yok.ınş sizlerde biyle kolay hamilelik gecirirsiniz canlarr

ohh miss =)) inşallah hepimize nasip olur

yap canım kaybedecek birşeyimiz yok nede olsa ovu gününü biliyorsan o gün de yapabilirsin
Belli olmuyo bazen 33 bazen 35 günde adet oluyorum bakalım şu 1 haftayı değerlendiricez Rabbim büyük normalde yum gelişmiyo benim ama bu ay hafif hafif ağrılar var gelişyiğini hissediyorum bakalım testleri deneyeyim ne olacak.

26 gunde 1 adet oluyorum
16 agustosta oldum
test yapmalımyım?

daha once adetıme 5 gun kala ıdrar testınde ogrenmıstım gebelıgı ama

ahh o idrar testleri ben idrar testi falan yapmam heralde gecikme olursa ..
geçirdiğim hamilelikte çift çizgi özentiliği yüzünden 5 haftalık hamileyken yapmıstım ama tescilli hamileliğimi bile görmemişti ..
bence daha yapma derim daha var biraz bekle hiç değilse gününde yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…