Canm amiyat en son caren olsun riskli senin tek yumirtagin saglam masallah hamile kalma olasiligin var tedaviyle ınş olur ameliyata gerek kalmaz
çok şükür kuzum darısı kalp atışlarına ve sonrasında kucağına olsun inşallah haklısın negatıf olmak gerekir sonlara yaklaştım ya var mı yok mu diye stres oldum yoksa relax gidiyordumRuyan hamile olduguna delalet olur ins ruyayi nasil yorarsan oyle olur hayra yordum ınş hamissimdirama kendini cokta kaptirma her zman soylerim negatif ol ki sonra cok uzulme ve supriz olsun hamileligim guzel geciyr cok şükür doktor siddetli agrin ve bulantin olursa dis gebeliktir acile gel demisti gecen hafta sonu siddetli karinagrisi ve bulantim oldu gece acile gittik cok korktum dis gebelik diye ama doktor ilk ulrasyona bakti ve kese gorunuyr dis gebelik degil korkma dedi mideni usutmussun dedi rahatladm.kese gonuyr ama daha bir çivi nin başı kadar dedi elhamdullah dedim yani bu duygu anlatilmaz kizlar cok rahatladm ınş sizde boyle guzel duygular yasarsiniz hepinizzz
istanbul bahçelievlerse eğer bende bahçelievlerdeyimBende bahcelievlere yakinim
valla Allah istedikten sonra herşey olur..Ben çalışmamaı yapıyorum gerisini ona bıraktım...
yerim seniiiiHosbulduk canmben hep burdayiim duzenli takib ediyrm sizi aslinda 2016 nisan anneleri diye grup var orayida takib ediyrm hamislerin tecrubelrini ogreniyrm ama orasi burasi gibi enerjik degil mide bulantisi agrisi olan dusuk korkusu yasayan isyanlarda olan agridan cok moralim bozulur tabi cok şükür benimki belirtisiz ve sorunsuz geciyr simdiye kadar o yuzden burayi daha cok takib ediyrm kizlari enerjik yazismalari benide etkiler ve heycaninizi arkadan da olsa yasiyrm ben ilk bebegimi siznle ogrendim ilk goz agrimsiniz ay duylandimmmm hamilelikten olsa gerek bu hormanlar zaten bizi ister istemez duygulu yapiyr .. sormak istedimleriniz olursa ben burdayim canlarim
yap canım kaybedecek birşeyimiz yok nede olsa ovu gününü biliyorsan o gün de yapabilirsinSürekli yazamasamda hep takipteyim dualarım sizinle.. cansu inşallah hamilesindir.benimde ovu günleri yaklaştı evde 2 tane ovu testi var ama tarihi geçmiş acaba yapsam yinede sonuç verir mi ki
Kesinlikle Azracimbize dusen elimizden geleni yapmak ve gerisini O'na birakmak
Ayy bu arada sirayla ates takibi paylasimlarini gorunce senin sonuclarin sandim heyecanlandim
Ates takibiyle olmasa da, seni de pozitif gorucez, inaniyorum
eylülde geeeellllll eylülde gelllllinşallah canım yaa..kısmet bakalım...allah isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda. Hatta Eylül de
Yok canm daha birsey benim bunyemde kusmada yoktu zaten hiç hatirlamam kustugumu o yuzden bulantisiz gecer diye dusunuyrm sadece ilk baslarda yumurlamadan sonra bata alti yedi gun kala adet agrisi seklimde bel agrim oldu hamileligimi ogrendigimde iki uc gun siddetlendi ama gecti artik yok.ınş sizlerde biyle kolay hamilelik gecirirsiniz canlarryerim seniiiiDDDD tam hamişsin duygusal heyecanlı ohhh misss kusmalar başladı mı öğürmeler falan
ohh miss =)) inşallah hepimize nasip olurYok canm daha birsey benim bunyemde kusmada yoktu zaten hiç hatirlamam kustugumu o yuzden bulantisiz gecer diye dusunuyrm sadece ilk baslarda yumurlamadan sonra bata alti yedi gun kala adet agrisi seklimde bel agrim oldu hamileligimi ogrendigimde iki uc gun siddetlendi ama gecti artik yok.ınş sizlerde biyle kolay hamilelik gecirirsiniz canlarr
Belli olmuyo bazen 33 bazen 35 günde adet oluyorum bakalım şu 1 haftayı değerlendiricez Rabbim büyük normalde yum gelişmiyo benim ama bu ay hafif hafif ağrılar var gelişyiğini hissediyorum bakalım testleri deneyeyim ne olacak.yap canım kaybedecek birşeyimiz yok nede olsa ovu gününü biliyorsan o gün de yapabilirsin
İnşallah inşallah cok dua edin hayirlisi ile isteyinohh miss =)) inşallah hepimize nasip olur
balıkesir bahçelievlerEvet istanbul bahcelievlere yakinim canm baska bahcelievlerde mi var yoksa
soğanlı tarafında mısın canım balıkesirde varmışEvet istanbul bahcelievlere yakinim canm baska bahcelievlerde mi var yoksa
Kocasinan tarafinda oturuyrm canm bende insanbul sandımsoğanlı tarafında mısın canım balıkesirde varmışbende kızları biran istanbulda sandım
26 gunde 1 adet oluyorum
16 agustosta oldum
test yapmalımyım?
daha once adetıme 5 gun kala ıdrar testınde ogrenmıstım gebelıgı ama
yok daha degıl canım erken daha hesapladımda baya erken sankıhala olmadıysan yap tabi..olmuş olmaydın sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?