Eylülde Gel

Günaydın kızlar :) 9.günümde yani bu sabah testi kullanmaya başladım gerçi biraz erken ama heyecanlandım işte. tabiki tek çizgi. böyle devam etsem mi ? yoksa 2-3 gün sonra mı başlasam ne dersiniz?

günaydın kızlarrr...bu aralar acayip bir sinir var üzerimde elime aldığımı kırıp parçalayasım var....

Günaydın kızlar :) 9.günümde yani bu sabah testi kullanmaya başladım gerçi biraz erken ama heyecanlandım işte. tabiki tek çizgi. böyle devam etsem mi ? yoksa 2-3 gün sonra mı başlasam ne dersiniz?
tam zamanında başlamışssn sakın bırakma erken yumurtlama olabillir 10-11.günlerde yumurtlayabilirsin bırakma

tam zamanında başlamışssn sakın bırakma erken yumurtlama olabillir 10-11.günlerde yumurtlayabilirsin bırakma
3.ayım denemede bu zamana kdr hiç test kullanmadım 14.günü haftası birlikte olmaya çalıştık ama dediğim gibi çok üstüne düşmedik bu ay ilk kez adet bittikten sonra gün aşırı birlikte olduk hiç sektirmeden hala da devam ..bakalım bu ay sonuç ne olacak beklemedeyim bat3

inşallah bebiş olmuştur canım sat ne? bat 3 eylül mü*

Al benden de o kadar.. Çok basit ve net bir test olmasına rağmen o bile epey bir kafa karıştırdı. Bir gün net, bir gün silik. Pff
ay canım senin çok az kaldı ne güzel biz daha o zamanlar ovulasyon kovalıyor olcaz bizim saylı gün çok bitmez.sana güzel haberler inşalllah

Döngün kac günde bir ornegin 28 se basla ve devam 31 se devam et ama 33 yada 38 se birazdaha bekleyebilirsin eger elinde fazla fazla varsa da tek cizgiyide goresen devam et cft cizgiyi gorene kadar daha iyi olur

Vhuuuuuuu bu ay bizde bu yontemi deniycez bakalim bizimde tutar insaallah

Gunaydin canim bende oyleydim bu ovilaston testleri strese sokuyor insani ve sonrasinda bir gerginliktik bitmiyor sonrasinda regli patliyor insaallah sen olmazsin benim gibi
günaydın kızlarrr...bu aralar acayip bir sinir var üzerimde elime aldığımı kırıp parçalayasım var....

Vhuuuuuuu bu ay bizde bu yontemi deniycez bakalim bizimde tutar insaallah
Deneyin bakalım inşallah hepimiz güzel haberler alır paylaşırız burada
9gün kaldı nasıl çok ilginç ara ara adet olacakmışım gibi ağrım oluyo acaba erken mi gelecek bu ay da

Deneyin bakalım inşallah hepimiz güzel haberler alır paylaşırız burada
9gün kaldı nasıl çok ilginç ara ara adet olacakmışım gibi ağrım oluyo acaba erken mi gelecek bu ay da
Stres yapma yeter canim ben stresten koskoca bir ay kaybettim surekli belirti varmi modunda takilmak insani yoruyor

Stres yapma yeter canim ben stresten koskoca bir ay kaybettim surekli belirti varmi modunda takilmak insani yoruyor
Bu ay ilk kez relaxım aslında ama son haftaya girince böyle bi tuhaf oluyorum şu son hafta bekleme olmadan öğrenebilsek keşke yaaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…