Eylülde Gel

Inan hepimiz ayni durumdayiz. Testlere de mi guvenmesek napsak bilmiyorum. Benim de kafa iyice karisti :)
ben testi 2.plana atıcam bu ay.programı yaptım testle hareket etmicem yaa ,akışna bırakarak biraz da sıkı çalışarak olcak inşallah kızlar 1.önceliğim test değil

canım bu baya koyu erken yumurtluyosun bildiğin:) değerlendirin canım

Teşekkür ederim canım..Aklımada geldi valla :) Allah'tan dün değerlendirdim, bugünde degerlendireyim Bu ay yılmak yok bol bol çalışıcaz

ben testi 2.plana atıcam bu ay.programı yaptım testle hareket etmicem yaa ,akışna bırakarak biraz da sıkı çalışarak olcak inşallah kızlar 1.önceliğim test değil

Çalışan demir ışıldar canım :) Bu ay inşallah olacakkk...

Bugün çenem düştü benim :) Birşey daha sorucam.. yumurtlama döngüsü her ay değişebilir mi ? böyle birşey mümkünmü? ne bileyim bu ay erken yumurtluyorsam önümüzdeki ay atıyorum başka zamanda olabiliyor mu?

evet mümkün bu ay erken yumurtlarsın diğer ay normal zamanda veya geç yumurtlayabilirsin

evet mümkün bu ay erken yumurtlarsın diğer ay normal zamanda veya geç yumurtlayabilirsin

Hımm. süpersiniz valla yeni birşey daha öğrendim sayenizde :) bana öğrettiklerinizden aldığınız dua ile eylülde kesin bebek gelir valla

Hımm. süpersiniz valla yeni birşey daha öğrendim sayenizde :) bana öğrettiklerinizden aldığınız dua ile eylülde kesin bebek gelir valla
hepimiz bebeklenelim inşallah..bu ay erken regl olursun erken yumurtladysan.sen teste devam et bakalım bu kadar koyu çizgiyi bi daha yakalayacak mısın merak ediyorum

hepimiz bebeklenelim inşallah..bu ay erken regl olursun erken yumurtladysan.sen teste devam et bakalım bu kadar koyu çizgiyi bi daha yakalayacak mısın merak ediyorum

Tamam canım yarın aynı saatte testi tekrarlayacağım...Paylaşırım..Bakalım koyulaşacakmı yoksa silinecekmi...Bu kadar erken yumurtladığımı açıkçası hiç ama hiç düşünemezdim. Çok şaşırdım.Çünkü daha önceki denemlerimde hiç regl sonrası ihtimal yoktu ..olmadı

daha önce kaç ay yaptın ovu. testi?

daha önce kaç ay yaptın ovu. testi?

Bu ay ilk defa deniyorum testi..Ama regli sonrası denemelerimde hiç hamile kalamadım.Birde regl sonrası hamile kalma olasılığı hep düşük derler bende ondan diyordum kendimce..Bu ay mı öyle denk geldi anlamadım ki...Bakalım bol bol test var elimde bu ay tutmazsa öteki ay belli olur yumurtlama zamanı net olarak.

şeyma dün bahsediyordu ya canım ona doktoru demiş regl biter bitmez gebelik ihtimali çok yüksekmiş diye ilginç ama öyle söylemiş bizde ona uycaz bu ay bakalım

şeyma dün bahsediyordu ya canım ona doktoru demiş regl biter bitmez gebelik ihtimali çok yüksekmiş diye ilginç ama öyle söylemiş bizde ona uycaz bu ay bakalım

Olabilir de benim yengem 2 çocuguna da regl sonrası hamile kaldı. :) hatta şaşırmıstım nasıl oluyor diye...

Olabilir de benim yengem 2 çocuguna da regl sonrası hamile kaldı. :) hatta şaşırmıstım nasıl oluyor diye...
hadi yaa bak şimdi iyice önem kazandı benim içinde.canım bence senin teste de bakarsak senin de öyle olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…