canım bu baya koyu erken yumurtluyosun bildiğin:) değerlendirin canımal benden de o kadar. Şiştim valla kendimi tavuk gibi hissediyorum :)
ben testi 2.plana atıcam bu ay.programı yaptım testle hareket etmicem yaa ,akışna bırakarak biraz da sıkı çalışarak olcak inşallah kızlar 1.önceliğim test değilInan hepimiz ayni durumdayiz. Testlere de mi guvenmesek napsak bilmiyorum. Benim de kafa iyice karisti :)
canım bu baya koyu erken yumurtluyosun bildiğin:) değerlendirin canım
ben testi 2.plana atıcam bu ay.programı yaptım testle hareket etmicem yaa ,akışna bırakarak biraz da sıkı çalışarak olcak inşallah kızlar 1.önceliğim test değil
benimde ilk böyle çıkmıştı 2 gün sonra denedim kıpkırmızı ikinci çizgi oluştu bence hamilesinKizlar alttakini az once yaptim. Digerini de sabah yapmistim. Sanki azicik daha koyulasmis geldi bana. Belki de saat farkindandir
evet mümkün bu ay erken yumurtlarsın diğer ay normal zamanda veya geç yumurtlayabilirsinBugün çenem düştü benim :) Birşey daha sorucam.. yumurtlama döngüsü her ay değişebilir mi ? böyle birşey mümkünmü? ne bileyim bu ay erken yumurtluyorsam önümüzdeki ay atıyorum başka zamanda olabiliyor mu?
Cute
28
Sat 16 Ağustos
Bat 10 Eylül
1. Ay
HOŞGELDİNİİİİZ kızlar başarıcaaz.eylül bizim ayımızemoli
sat:17.08.15
bat: 13.09.15
2.ay
haşimato hastasıyım. bu ay ovulasyon testi aldım onu denicem
hayırlı olsun yeni sayfamız bizlere uğur getirsin.
evet mümkün bu ay erken yumurtlarsın diğer ay normal zamanda veya geç yumurtlayabilirsin
hepimiz bebeklenelim inşallah..bu ay erken regl olursun erken yumurtladysan.sen teste devam et bakalım bu kadar koyu çizgiyi bi daha yakalayacak mısın merak ediyorumHımm. süpersiniz valla yeni birşey daha öğrendim sayenizde :) bana öğrettiklerinizden aldığınız dua ile eylülde kesin bebek gelir valla
hepimiz bebeklenelim inşallah..bu ay erken regl olursun erken yumurtladysan.sen teste devam et bakalım bu kadar koyu çizgiyi bi daha yakalayacak mısın merak ediyorum
daha önce kaç ay yaptın ovu. testi?Tamam canım yarın aynı saatte testi tekrarlayacağım...Paylaşırım..Bakalım koyulaşacakmı yoksa silinecekmi...Bu kadar erken yumurtladığımı açıkçası hiç ama hiç düşünemezdim. Çok şaşırdım.Çünkü daha önceki denemlerimde hiç regl sonrası ihtimal yoktu ..olmadı çünkü yada bu ay öyle denk geldi bilemiyorum.
daha önce kaç ay yaptın ovu. testi?
şeyma dün bahsediyordu ya canım ona doktoru demiş regl biter bitmez gebelik ihtimali çok yüksekmiş diye ilginç ama öyle söylemiş bizde ona uycaz bu ay bakalımBu ay ilk defa deniyorum testi..Ama regli sonrası denemelerimde hiç hamile kalamadım.Birde regl sonrası hamile kalma olasılığı hep düşük derler bende ondan diyordum kendimce..Bu ay mı öyle denk geldi anlamadım ki...Bakalım bol bol test var elimde bu ay tutmazsa öteki ay belli olur yumurtlama zamanı net olarak.
şeyma dün bahsediyordu ya canım ona doktoru demiş regl biter bitmez gebelik ihtimali çok yüksekmiş diye ilginç ama öyle söylemiş bizde ona uycaz bu ay bakalım
hadi yaa bak şimdi iyice önem kazandı benim içinde.canım bence senin teste de bakarsak senin de öyle olcakOlabilir de benim yengem 2 çocuguna da regl sonrası hamile kaldı. :) hatta şaşırmıstım nasıl oluyor diye...
hadi yaa bak şimdi iyice önem kazandı benim içinde.canım bence senin teste de bakarsak senin de öyle olcak
benimde ilk böyle çıkmıştı 2 gün sonra denedim kıpkırmızı ikinci çizgi oluştu bence hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?