feyza sen yapcaktın ovu. testi yaptın mıAgzindan bal damliyor ya insallah canim
feyza sen yapcaktın ovu. testi yaptın mı
bence yarın aynı saatte yap yanıltır seni..bende geçen ay sabırszlktan aynı sen gibi sabah akşam yaptım koyu oldu açık oldu ümitlendim,üzüldüm derken sonuç olumsuz.sürekli duygu dalgalanması yaşadımCanim yaptim dunku gibi cikti 12 gibi yaptim. Simdi dersteyim eve gidince tekrar mi yapsam acaba. Ah bu sabirsizlik beni oldurecek. BAT 1 eylul gecmiyor zaman
Caniiim bak ben ne dedim dogru demkki doktirun dedgi cakralar kapanmyr regliden snra cok yuksek demsti gebelikbence yarın aynı saatte yap yanıltır seni..bende geçen ay sabırszlktan aynı sen gibi sabah akşam yaptım koyu oldu açık oldu ümitlendim,üzüldüm derken sonuç olumsuz.sürekli duygu dalgalanması yaşadım
senin ne zaman bitiyo canım reglHerkese iyi geceler kizlar.bugunde bitti ve het
Caniiim bak ben ne dedim dogru demkki doktirun dedgi cakralar kapanmyr regliden snra cok yuksek demsti gebelik
Bu cuma btyrm canim bensenin ne zaman bitiyo canım regl
iyi geceler canım az kaldı az:)Regli bitimine 3 kala... iygeceler kizlar bugünü de birirdik
test yaptn mı canım gerçi erken ama belki çok silik çıkabilirOf yaaa bu haftasonu felan bat beliyo...hala bende belirti yok...ben catlayacam sonunda
Of yaaa bu haftasonu felan bat beliyo...hala bende belirti yok...ben catlayacam sonunda
bence yarın aynı saatte yap yanıltır seni..bende geçen ay sabırszlktan aynı sen gibi sabah akşam yaptım koyu oldu açık oldu ümitlendim,üzüldüm derken sonuç olumsuz.sürekli duygu dalgalanması yaşadım
Bende bu duygu dalgalanmasindan biktim surekli psikolojik belirtilerden sonra ovi testine tovbe ettim kizlar malesfkiAl benden de o kadar.. Çok basit ve net bir test olmasına rağmen o bile epey bir kafa karıştırdı. Bir gün net, bir gün silik. Pff
Bende bu duygu dalgalanmasindan biktim surekli psikolojik belirtilerden sonra ovi testine tovbe ettim kizlar malesfki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?