Eylülde Gel

Canim yaptim dunku gibi cikti 12 gibi yaptim. Simdi dersteyim eve gidince tekrar mi yapsam acaba. Ah bu sabirsizlik beni oldurecek. BAT 1 eylul gecmiyor zaman
bence yarın aynı saatte yap yanıltır seni..bende geçen ay sabırszlktan aynı sen gibi sabah akşam yaptım koyu oldu açık oldu ümitlendim,üzüldüm derken sonuç olumsuz.sürekli duygu dalgalanması yaşadım

Herkese iyi geceler kizlar.bugunde bitti ve het
Caniiim bak ben ne dedim dogru demkki doktirun dedgi cakralar kapanmyr regliden snra cok yuksek demsti gebelik

banu86 okudum yazismalari benimde ark.regli ertesi gün ilişki sonrasında hamis kaldi oyuzden bende deniycem canim mutlaka

Of yaaa bu haftasonu felan bat beliyo...hala bende belirti yok...ben catlayacam sonunda

Al benden de o kadar.. Çok basit ve net bir test olmasına rağmen o bile epey bir kafa karıştırdı. Bir gün net, bir gün silik. Pff

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr, harika bir gün olsun hepimiz için... Güzel haberlerle şenlensin topiğimiz

Ovulasyon testi yapanlar bar bekleyenler kirmizilardan kurtulmak isteyenler hepinizeeee gunaydin

Al benden de o kadar.. Çok basit ve net bir test olmasına rağmen o bile epey bir kafa karıştırdı. Bir gün net, bir gün silik. Pff
Bende bu duygu dalgalanmasindan biktim surekli psikolojik belirtilerden sonra ovi testine tovbe ettim kizlar malesfki

Bende bu duygu dalgalanmasindan biktim surekli psikolojik belirtilerden sonra ovi testine tovbe ettim kizlar malesfki

Yeni başladım ovulayon testine ama dakika bir gol bir strese girdim...Ayyy olacağı varsa oluyor zaten.Millet çatır çatır koyuyor valla çocuğu...O yüzden relax olmakta fayda var derim. Bu ayda olmazsa salıvericem canı ne zaman istiyosa o zaman gelsin yavrucağım Zaten paçalarımdan stres akıyor, birde buna stres yapamıcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…