kızlar liste 19 kişi oldu artk bu listeden çıkar baya bi hamiş
İnşallah canım yaakızlar liste 19 kişi oldu artk bu listeden çıkar baya bi hamiş
Gayet de pozitif buuuuu ne kadar var adeteAz once yaptim bunu sabah ilk idrarda yapmiyayim diye....ovu testi koyulasma var mi diye baktim bundan oncekileri aksam is donusu yapiyordum...hafif golge oluyordu ama cok zor gorunuyordu...sizce durum ne....
aynen canım psikolojik diye düşün şuanda:)sonra seviniriz inşallah.testini merakla bekliyorumKizlar gunaydin oncelikle. Bir saate kadar ben de tekrar bir test yapicam. Son 2 testim kaldi zaten. Bittikten sonra da gebelik testlerine baslarim artik :) iki gundur geceleri kasiklarim agriyor ama ben yine de psikolojik diye dusunuyorum. Sonucumu paylasirim sizinle
Ben eylülde 2. Yilimiz olcak ama denemelerde 2. Ayimiz canim sen?Inşallah canım benim inşallah ne kdrlık evlisin
Döngün kac günde bir ornegin 28 se basla ve devam 31 se devam et ama 33 yada 38 se birazdaha bekleyebilirsin eger elinde fazla fazla varsa da tek cizgiyide goresen devam et cft cizgiyi gorene kadar daha iyi olur
Bizim de Eylül'de 3yıl olacak .denemede 3.ay :)Ben eylülde 2. Yilimiz olcak ama denemelerde 2. Ayimiz canim sen?
Bu vakte kadar hep eşim istedi ben geri durdum keşke bu kadar inat etmeseymişim diyorumbizimde 22 eylülde 3 yılımız dolacak kısmetse İnşaallah...
Rica ederim umarim kisa zamanda cft cizgiyi yakalarsiniz bebisiniz olur iyi sanslarteşekkür ederim cevabın için döngüm 29 gün. devam edeyim o zaman :)
Inşallahhhhkısmet olur İnşaallah...
AğZın bal yesin gönlüne göre versin Rabbim inşallahooo kızlar çok iyisiniz yaa bence eylül sizin ayınız olcak hem evlilik yıl dönümleri var bi de bebiş olursa iyisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?