aynen bizde öyleydik canım keşke 5-6 ay önce ikna olsaydım belki şimdiye kadar olmuştu,işte bu kadar zor olcağını bilmemizden kaynaklanıyor.ilk denemede olur nolcak ki diyodum benBu vakte kadar hep eşim istedi ben geri durdum keşke bu kadar inat etmeseymişim diyorum
ay canım senin çok az kaldı ne güzel biz daha o zamanlar ovulasyon kovalıyor olcaz bizim saylı gün çok bitmez.sana güzel haberler inşalllah
Keske ama bigin kan tahlili yaptim, tabii ki koca bi negatif. Bat 4 eylul ama sanirim 2 gun once gordugum cift cizgi yumurtlama idi :/ ama ne yazik ki kacirdim o sureciyani eylul icin bat sat hicbir sey belli degil
canım ne desem bilemedim şimdi,sen bizden daha iyi biliyosun kan tahlili olaylarını işin içindesin dur bakalım ya biraz daha yaklaşınca tekrarlarsın olmadı..eylülü kaçırmadın canım sonundanda olsa yakalıcaksın umut kaybetmek yooook hala aramızdasınKeske ama bigin kan tahlili yaptim, tabii ki koca bi negatif. Bat 4 eylul ama sanirim 2 gun once gordugum cift cizgi yumurtlama idi :/ ama ne yazik ki kacirdim o sureciyani eylul icin bat sat hicbir sey belli degil
haklısın canım bende mesela gebelik testi yok almıcaaam taaa adete çok yaklaşınca internetten az bişey alcam.sabah onu yapcam diye gece uyuyamıyorum rüyamda hep pozitif sonuçlar görüyorum (negatif çıkcağı için :) kafam hep orda oluyo bu ay rahat çalışcaz kafam gebelik testlerinde olmadan.. kan vermeye gitmeye de üşenirim ki hemşireyle takığız zaten:)aslında en güzeli dediğn gibi ummadığımız anda aaaaa hamileyim demek heralde en güzeli olcakBence biz bu ay bütün topik olarak bol bol çalışıp adet geçikmesine kadar test yapmayı yasaklayalım kendimize, diğer türlü strese giriyoruz, sürekli aklımızda oluyor. Gerek yok olacağı varsada olmayacak yaa.. Biraz eğlenelim bence sohbet muhabbet edelim...en güzel mücizeler ummadığımızda gerçekleşir...
haklısın canım bende mesela gebelik testi yok almıcaaam taaa adete çok yaklaşınca internetten az bişey alcam.sabah onu yapcam diye gece uyuyamıyorum rüyamda hep pozitif sonuçlar görüyorum (negatif çıkcağı için :) kafam hep orda oluyo bu ay rahat çalışcaz kafam gebelik testlerinde olmadan..zaten kan vermeye gitmeye de üşenirim ki hemşireyle takığız zaten:)aslında en güzeli dediğn gibi ummadığımız anda aaaaa hamileyim demek heralde en güzeli olcak
Kizlar testi yaptim koyulasma falan yok ya dunkunun aynisi yine. Benim umitler de eylule kaldi sanirim
Canım bu ovulasyonmu gebelik mi, sohbeti kaçırdım sanırım ben
Ovulasyon canim keske gebelik olsa
Kesinlikle kızlar test yapmak yokkk umutsuzluk hiç yokkkBence biz bu ay bütün topik olarak bol bol çalışıp adet geçikmesine kadar test yapmayı yasaklayalım kendimize, diğer türlü strese giriyoruz, sürekli aklımızda oluyor. Gerek yok olacağı varsada olmayacak yaa.. Biraz eğlenelim bence sohbet muhabbet edelim...en güzel mücizeler ummadığımızda gerçekleşir...
canım sonuçta ovu. testi bu tamamen bel bağlama zaten regline daha var en net sonucu gebelik testi verecek.ozamana kadar ümitsizliğe gerek yok.diğer sayfalarda okudum bu ovu. testiyle koyuyu görüp hamile olmayanda çok olanda var onun için zamana bırakDurdukca biraz daha koyulasti. Son hali bu
Kesinlikle kızlar test yapmak yokkk umutsuzluk hiç yokkk
Ben de pozitiflik istiyorm kızlar yaaa lütfen içimizi karartmayalım kimi hemen kalıyor kimi 5ay kimi 10ay Rabbim hayırlısını nasip etsin bu kadar takmayalım lütfennnn umutsuzluk yok vakit saat gelmemiş demek kioda olurrr sıkma canını :) gençsin güzelsin çok özelsin :) Herşeyin hayırlısı, biraz rahatlayım artık..Eylül ayında sakinnnnn olucazzz hepbirlikteeee...Ondan sonra da bebiş haberleri patır patır dökülecek...Sinerji istiyorum Eylülde Gel topiğinin güzel hanımları :)
canım sonuçta ovu. testi bu tamamen bel bağlama zaten regline daha var en net sonucu gebelik testi verecek.ozamana kadar ümitsizliğe gerek yok.diğer sayfalarda okudum bu ovu. testiyle koyuyu görüp hamile olmayanda çok olanda var onun için zamana bırak
Ben de pozitiflik istiyorm kızlar yaaa lütfen içimizi karartmayalım kimi hemen kalıyor kimi 5ay kimi 10ay Rabbim hayırlısını nasip etsin bu kadar takmayalım lütfennnn umutsuzluk yok vakit saat gelmemiş demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?