Eylülde Gel

herkese merhabalar
mesai bitti ben yeni geldim yaaaa
öğlene kadar hastane koştur dur sonra işe gel dosyalarla uğraş yoruldum bittim
neyse bugün sakinmiş ortalık

liderimiz sen ol cansu birlikte büyütelim bebişleri .topik bebişleri bunlaaarrsonra sayfamzın içeriğine gebelik süreci ve bebek bakımını da ekleyelim ohh ohhhh ağzmdan neler dökülüyo böyle
ayyyy valla ağzından bal damlıyo canım beinmmmmm allahın izniyle birlikteyiz ne olursa olsun iyi kötü ,birlikte sevincez birlikte üzülcez

Kızlar foto da aanlaşılamıyor malesef şimdi eşim kullanılmamış bir testi açıp bakti :))) o çizgi var mi yoksa kullanıldıktan sonra mi oluştu diye :))) hey Allahimm

Eklentiler

• IMG_20150904_163852.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 45
Canm paylas bende senin gibi ince gormustum hamistim ama haberim yoktu sayfadakiler soylediler ilk burda ogrendim ben saniyrdum ki ovi testi gibi koyu pembe olmasi gerekiyr golgesi yetiyrmus meger
evet evet o günü hatırlıyorumm biz demiştik haberin yoktu teeeeee 1 ay omuştur

evet evet o günü hatırlıyorumm biz demiştik haberin yoktu teeeeee 1 ay omuştur
Evet canm cahillik iste ilk defa ovi testi ve hamilelik testi yapiyrdum anlamiyrdum siz soyleyince nasil umitlenmistim hic umidim coktu belirtileri bile gozarda etmistim o zamana kadar

Canm cok hafif belli ediyr ama zamani gecmis diyrsun ondanda olabilir sen hemen bi tane alsana eczaneden ben burda catlicam
aaaaaayyyy görebildin mi gerçekten fotodakinden daha belirgin eşim gözlük kullanıyor diğer testleri gösterdiğimde anlayamamıştı ama bunu gördü hahahahaaaa yarın akşam kırmızıyı görmezsem pazartesi kan testi yaptırmak istiyorum önceki aylar da hamiş sanıp olmadığımı öğrendiğimde üstüne bide prolaktinimin ve troıdimin yükseldiğini öğrendiğimde dünyam başıma yıkılmıştı şimdi beklemeyi düşünüyorum biraz bu arada evde son 1 ovu 1 gebelik kaldı onları da kullandım mı tamamdır inşallah görmene çok sevindim

Kızlar foto da aanlaşılamıyor malesef şimdi eşim kullanılmamış bir testi açıp bakti :))) o çizgi var mi yoksa kullanıldıktan sonra mi oluştu diye :))) hey Allahimm
ben pek göremedim yaa sanki bişey var ama benim göz de bozuk sen canlı canlı daha net görürsün .. yarın sabaha çıkar ilk idrarla yap canım sabah

ben pek göremedim yaa sanki bişey var ama benim göz de bozuk sen canlı canlı daha net görürsün .. yarın sabaha çıkar ilk idrarla yap canım sabah
evet canım foto da gerçekten belli değil teste 2-3 saniye dikkatli bakınca belli ediyo sanki kağıdın altında kırmızı çizgi var ve üstünden belli ediyormuş gibi duruyor

valla yaaa evde tüm gebelik testleri bağırsak patlağı gibi açıkta duruyor eşim de garibim ümitlenmemi istemiyor geçmişte yaşadığım acılardan ötürü bu yüzden kendi teyit ediyor
kıyamam yaa ,rabbim inşallah tez vakitte tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün.

yaaaa akşam kına var ben hazır değilim heyecan korku hepsi bir arada oldu şimdi
Ben biliyrm telefon da cok belli etmiyr ama kendi daha net gormustur o cizgiyi banada oyle oldu cunku Gunu gecmis diyrsun ya o yuzden cok umitlenme canm mesela yarin sabahda yap eger bugunkunden daha belirgin olursa o zaman heycan yapabilirsin ve bu testi atma kiyaslama yapman icin canm

valla yaaa evde tüm gebelik testleri bağırsak patlağı gibi açıkta duruyor eşim de garibim ümitlenmemi istemiyor geçmişte yaşadığım acılardan ötürü bu yüzden kendi teyit ediyor
Ah canm benim ınş hamissindir ben esime hic belli etmedim ovi testi yaptigimi bile siylemedim umitlenmesin diye onlarda cok etkileniyrlar bizim kadar belli edemeselerde hamile kaldiktan sonra soyledim şaşırdı

evde test bulundurma tatlım bu ay olmazsa test mest alma alınca aynen durum o oluyo benim geçen ay ki durumum

Hatta ovi testini soylemedigim icin koyulastigi gun degerlendiremedim çünkü isteyemedim ama ertesi günü degerlendirdik yani yakalamis olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…