- 5 Ağustos 2015
- 412
- 250
- 18
- 33
Ben hamile olmama ragmen merak edip ikisinide yaptim acaba iki cizgide ayni koyuluktami diyeevde test bulundurma tatlım bu ay olmazsa test mest alma alınca aynen durum o oluyo benim geçen ay ki durumum
kesinliklee bende testler olsaydı 40kere yapmıştımevde test bulundurma tatlım bu ay olmazsa test mest alma alınca aynen durum o oluyo benim geçen ay ki durumum
Ben hamile olmama ragmen merak edip ikisinide yaptim acaba iki cizgide ayni koyuluktami diyeuyusturucu gibi kullanmak istiyr insan
valla canım sabah yaptıgım teste baktım şimdi hiçbir şey yoktu ama şimdi avizenin altında görüyorum hani idrar kalınca test sarıya döner ya T çizgisinde bi çizik var ince kıldan azıcık kalın gibi eski testler de duruyo bazılarında da böyle var ama ilk çıkmıyo oluşuna anlam veremiyorum var mı yok mu diye bekliyorum bugun yada yarın akşam kırmızı kartı görmezsem tabi
sankii gördüm bişelrKızlar foto da aanlaşılamıyor malesef şimdi eşim kullanılmamış bir testi açıp bakti :))) o çizgi var mi yoksa kullanıldıktan sonra mi oluştu diye :))) hey Allahimm
Sende mi goruyorsun :)))) demek yanimda olsaniz evet var dersiniz:)))st: 42471340 .!.:sankii gördüm bişelr
güle güle canoooooo güzel haber getir bizekızlar bir mesainin daha sonuna geldik ,hepinize iyi akşamlar.kırmızısız bir güne uyanmak dileğiyle öpüyorum hepiniziiii
kesinliklee bende testler olsaydı 40kere yapmıştım
kızlar bir mesainin daha sonuna geldik ,hepinize iyi akşamlar.kırmızısız bir güne uyanmak dileğiyle öpüyorum hepiniziiii
direnbende tam 15 adet gebelik testi var..elimi sürmedim.Sürmeyi de düşünmüyorum regl geçene kadar
haklısın canım sona yaklaşınca heyecan ümit hepsi birbirine karışıyo taaaa kiiii kırmızı kartı görene kadarbugun yarın kartımı görebilirim herşeyin her zaman en hayırlısını versin Rabbim . sende de koyu . peki bu test sadece yum zamanında koyu olmuyor mu ? ben geçen hafta yaptıgım da ikinci cizgi çok silik çıkıyordu bu yüzden bi gariplik var dedim ve üst üste testi tekrarladım ha bu arada benim de gebelik bi garip çıkıyo negatif görünüyo sonra ikinci çizgi ışıkta var gibi çıkıyo tövbe tövbeee bu testler bizi parmağında oynatıyor vallaaa
allah allah o ovu. testin neden koyu çıktı geçen hafta yumurtlayacak gibi..bu testler bizle kafa mı buluyoHahhaa oyle valla testlere gire umitlenir olduk resmen.
Bu arada ben ovu.testmis oymus buymus birakiyorum an itibari ile.
Bugun kadin dogumcuya gittim, muhtemelen birkac gun icinde regl olacagimi soyledi. Reglden sonra yumurta takibi yapicaz, normal gelisip gelismedigi catlayip catlamadigini vs.takip icin.
Yine de burdayim tabii ki! O bebis bu gobise gelene dekhepimiz anne olana dek insallah!
bat.lar sat.lar ovulayonlarla anladım ki 1 ay ne kadar uzunmuş kızlar yaa.daha yumurtlucam diye çatlıcam ne geçmezmiş anam 1 ay 1 yıl olduen arkadan gelen benim heral.daha piyasada yumurtlama yok
valla tatlım bu döngü böyle sürer gider taa ki hamile kalana kadar. bu ay hamile kalmazsam ben yine senin gerine düşeceğimSu an gec olan benim tatlim, daha regl olucam daaaa.... regl bitcek dee..... yumurtlicam da.... ohoooo...
allah allah o ovu. testin neden koyu çıktı geçen hafta yumurtlayacak gibi..bu testler bizle kafa mı buluyo
dr takibi yaparak en iyisini yapmışssın zaten işin içindesin..önümüzdeki ay senin adına daha umutluyum artk o bebiş geleceeeekkHe valla banucum ya, ben bu testlerden hicbir sey anlamadim
dun aksam ve bu sabah da kopkoyu gordum tabi durur muyum idrarda hcg baktim negatif, kanda da baktim tabi negatif. Dedim bu is boyle olmaz, kadin dogumcunun yanina ciktim. Ovu test falan anlatmadim tabi ki
Dedim anlamiyorum ovulasyon ne zaman oldu, regl ne zaman olucam, surekli regl olma belirtileri var, tik yok vs. İlk kez gittigim bir dr.du ama epeyce ilgilenmesi ve literatur bilgilerine kadar aciklama yapmasi hosuma gitti. O yuzden artik dr.takibi ile devam edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?