Eylülde Gel

evde test bulundurma tatlım bu ay olmazsa test mest alma alınca aynen durum o oluyo benim geçen ay ki durumum
Ben hamile olmama ragmen merak edip ikisinide yaptim acaba iki cizgide ayni koyuluktami diye uyusturucu gibi kullanmak istiyr insan

Kızlar foto da aanlaşılamıyor malesef şimdi eşim kullanılmamış bir testi açıp bakti :))) o çizgi var mi yoksa kullanıldıktan sonra mi oluştu diye :))) hey Allahimm
sankii gördüm bişelr

OTE="banu86, post: 42471240, member: 149240"]evde test bulundurma tatlım bu ay olmazsa test mest alma alınca aynen durum o oluyo benim geçen ay ki durumum[/QUOTE]
Cok haklisin ve bende inşallah senin dediğingibi yyapmayı düşünüyorum diğer ay

kızlar bir mesainin daha sonuna geldik ,hepinize iyi akşamlar.kırmızısız bir güne uyanmak dileğiyle öpüyorum hepiniziiii

kızlar bir mesainin daha sonuna geldik ,hepinize iyi akşamlar.kırmızısız bir güne uyanmak dileğiyle öpüyorum hepiniziiii

Öpüyoruz seni şekerpare...ayhh yarın büyük gün kızlarrrrrrr...hayırlı haberlerle gelirsin inşallahhhhhhhhhhhhh :)

Hahhaa oyle valla testlere gire umitlenir olduk resmen.

Bu arada ben ovu.testmis oymus buymus birakiyorum an itibari ile.
Bugun kadin dogumcuya gittim, muhtemelen birkac gun icinde regl olacagimi soyledi. Reglden sonra yumurta takibi yapicaz, normal gelisip gelismedigi catlayip catlamadigini vs.takip icin.
Yine de burdayim tabii ki! O bebis bu gobise gelene dek hepimiz anne olana dek insallah!

allah allah o ovu. testin neden koyu çıktı geçen hafta yumurtlayacak gibi..bu testler bizle kafa mı buluyo

bat.lar sat.lar ovulayonlarla anladım ki 1 ay ne kadar uzunmuş kızlar yaa.daha yumurtlucam diye çatlıcam ne geçmezmiş anam 1 ay 1 yıl olduen arkadan gelen benim heral.daha piyasada yumurtlama yok

Su an gec olan benim tatlim, daha regl olucam daaaa.... regl bitcek dee..... yumurtlicam da.... ohoooo...

Su an gec olan benim tatlim, daha regl olucam daaaa.... regl bitcek dee..... yumurtlicam da.... ohoooo...
valla tatlım bu döngü böyle sürer gider taa ki hamile kalana kadar. bu ay hamile kalmazsam ben yine senin gerine düşeceğim

allah allah o ovu. testin neden koyu çıktı geçen hafta yumurtlayacak gibi..bu testler bizle kafa mı buluyo

He valla banucum ya, ben bu testlerden hicbir sey anlamadim
dun aksam ve bu sabah da kopkoyu gordum tabi durur muyum idrarda hcg baktim negatif, kanda da baktim tabi negatif. Dedim bu is boyle olmaz, kadin dogumcunun yanina ciktim. Ovu test falan anlatmadim tabi ki
Dedim anlamiyorum ovulasyon ne zaman oldu, regl ne zaman olucam, surekli regl olma belirtileri var, tik yok vs. İlk kez gittigim bir dr.du ama epeyce ilgilenmesi ve literatur bilgilerine kadar aciklama yapmasi hosuma gitti. O yuzden artik dr.takibi ile devam edicem

dr takibi yaparak en iyisini yapmışssın zaten işin içindesin..önümüzdeki ay senin adına daha umutluyum artk o bebiş geleceeeekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…