Eylülde Gel

dr takibi yaparak en iyisini yapmışssın zaten işin içindesin..önümüzdeki ay senin adına daha umutluyum artk o bebiş geleceeeekk

Gelecek gelecek, hepimize gelecek Allahin izniyle bu ay olmazsa sonraki ay!

Hem bu ay gebe degilsem neden uzuleyim ki, daha vakti var demek ki. Belki bedenen ya da ruhen hazir degilim ki Allah henuz nasip etmedi. Onun farkina varamadigimiz ve cok heveslendigimiz icin uzuntumuz de buyuk oluyor. Bur arkadas yazmisti bugun, cok istedigimiz sey sinavimiz olurmus diye aynen oyle valla

Cok sukur hepimiz saglikliyiz -problemleri olan arkadaslar da uzulmesin, hicbir sey caresiz degil, Allah dermansiz dert vermesin, kistler, dengesiz hormonlar ne ki!

çok güzel yazmışssn canm eline yüreğine sağlık kırmızılar gelenler ve gelecek olanlara motive yazısı olmuş.yazdıklrına aynen katılyorum

İyi geceler kızlar, yarın sabah çatlatma iğnem var.. Heyecan başladı şimdiden. .

Hanımlar iyi geceler ben de anca fırsat bulabildim yazmaya. Bugün kadın dr gitmiştim. 9 ay önce kist ameliyatı olmuştum genel kontrollerim var 3 ayda 1 bugün vir heves olası gebelik var mı diye de merak etmedim değil. Adetime 5 gün vardı. Gebelik olsa bile bilemeyiz şimdiden dedi kanında bile çıkmaz dedi. İlla adet günümü geçirmem gerekirmiş. Yumurtam gelişmiş ve çatlamış o ara spermlerle buluştuysa ne ala dedi. Dedim çift çizgi gördüğüm gün sadece ilişki oldu. Eğer ki yumurtlamanın başında ilişki yaşar ve bu tutarsa erkek bebek olma olasılığı yüksek olurmuş. Sonraki günlerde yapılanla da kız bebek olasılığı yüksek oluyormuş. Ovulasyon testi gebelikle ilgili bilgi vermez dedi. Erken gebelik testlerinede güven olmaz dedi. O yüzden adetin gecikirse öyle haber ver bana dedi. Yani hevesim kurdağımda kaldı. Bekleyecez mecbur 9 Eylülü olmadı çalışmalara devam...

Cok celiskili konusmus hatta yanlis bile diyebilirim ben adetime 6gun kala kanda ogrendim yedi sekiz gun kalada idrarda cikmazsa benimki nasil cikti

Cok celiskili konusmus hatta yanlis bile diyebilirim ben adetime 6gun kala kanda ogrendim yedi sekiz gun kalada idrarda cikmazsa benimki nasil cikti

Öncelikle günaydın tatlım...bu işler genelde bünyeye bakıyor diye düşünüyorum ben...neler okuduk formlarda...regl görüp hamile kalanlar...hamile olup ne kanda ne idrar testinde çıkanlar...neler neler var. o yüzden doktoroun söylediği genel bir söylem...normal şartlarda adetin geçmesi lazım...Ama bazen tabi geçmeden de kendini gösterebiliyor...tam bilmiyorum ama bu hormonlardaki değerlere göre değişiyor sanıyorum.

günaydın topiğimizin en nadide çiçekleri.....harika bir hafta sonu olsun:)

öyle canım ama nasip kısmet canım çok sıkıldı ama

can sıkmak yok.....Önmüzdeki maçlara bakacağızzz...bende kırmızı kart göreceğim muhtemelen öyle hissediyorum...Beraberce ekimde bekleriz güzel şapşikleri...

banu86 banucum 4.aydan merhaba
sat 5eylül bat 3ekim
ya cansummm çok üzüldüm bir an okuyunca..senden çok umutluydum reglinde gecikince.neyse neyse bu konuyu hemenvkapatalm ve önümüze bakalım.umutsuzluk yok belki bizde görcez kırmızı kart sorun yokk biribirimize destek için varız dimi annesi daha vakti var gelecek ama henüz hazır değil rahatsız etmeyelim baskı yapmayalm çocukcağza o bilir geleceği zamanı şapşik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…