Eylülde Gel

bu ay gerçekten üzüldüm ben de canım .yapacak bişey yok rabbim bilir en iyisini vardır bi hayır.artık umutlanmak yok karar aldım sonra kötü oluyo

cansu1109 canım ekim listesini yapıcam seni ozaman eklicem eylülün ortasından sonra yaparım.sen biraz dinlen kafanı boşalt,listelerden uzaklaş.

kızlarrrr eylül olmazsa ekim, ekim olmazsa kasım.....Rabbim ne zaman isterse...Can sıkmak yok...dua etmek için fırsatlar bunlar...Allah dua eden kullarını çok severmiş...Bu yüzdende vereceğini geç verirmiş. Kulum öyle güzel istiyor ki biraz daha dua etsin diye...Bu yüzden yılmak yok...kalbimizi temiz tutacağız...bol bol çalışacağız....

doğru diyosun canım benim bol bol dua rabbim en doğrusunu en güzelini bilir,yapacak birşey yok

yaaa kızlar ne bu sessizlik ölü toprağı seerpilmiş gibi üstümüze kalkn silkelenelim yahuu hani biz enerjik sinerjiktik.biz burda çok güzel arkadaşlk kurduk tek konumuz bebişler değil dünyann sonu gelmedi yahuuu

heytttt doğru söylüyorsun canım valla.....çıkmadık candan umut kesilmez derler....Bugün olmaz, yarın olur. Yeterki kendimizi ve birbirimizi iyi tutalımmmm...

kızlar ben bi müddet sessiz kalsam bana kırılmaz,kızmazsınız dimi
takipteyim sizi ,bi kaç gün izin verin bana gelcem ,seviyorum sizi

Cansu bende üzüldüm senin adına ama nasip hayırlısı olsun 5 yıldır çok yaşadım ben o duyguyu anlıyorum seni.ümitlenip te olmayınca üzülüyo insan ister isremez ama Rabbim büyük arkasındaki hikmeti göremiyoruz biz inşallah en kısa zamanda olur çok beklemezsiniz ..

evet canım haklsın böyle 5 yıl 10 yıldır çocuk sahıbı olamayanları duyunca şikayet etmekten sabırsızlıktan utanıyorum.rabbim bizim için en güzel zamanı yazmıştır,istediğimiz zaman olmuyosa üzülmek değil belki de sevinmek gerek..tabi o olgunluğa erişebilirsek ne ala

canım çok sevindim kesenin göründüğüne.....bebişimiz hayırlı olsun.....

can sıkmak yok.....Önmüzdeki maçlara bakacağızzz...bende kırmızı kart göreceğim muhtemelen öyle hissediyorum...Beraberce ekimde bekleriz güzel şapşikleri...

cansu1109 canım ekim listesini yapıcam seni ozaman eklicem eylülün ortasından sonra yaparım.sen biraz dinlen kafanı boşalt,listelerden uzaklaş.
ben de ekim listesinin başında olucam.Daha bat 12 eylül ama bu aydan hiçç umutlu değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…