bu ay gerçekten üzüldüm ben de canım .yapacak bişey yok rabbim bilir en iyisini vardır bi hayır.artık umutlanmak yok karar aldım sonra kötü oluyoya cansummm çok üzüldüm bir an okuyunca..senden çok umutluydum reglinde gecikince.neyse neyse bu konuyu hemenvkapatalm ve önümüze bakalım.umutsuzluk yok belki bizde görcez kırmızı kart sorun yokk biribirimize destek için varız dimiannesi daha vakti var gelecek ama henüz hazır değil rahatsız etmeyelim baskı yapmayalm çocukcağza o bilir geleceği zamanı şapşik
bu ay gerçekten üzüldüm ben de canım .yapacak bişey yok rabbim bilir en iyisini vardır bi hayır.artık umutlanmak yok karar aldım sonra kötü oluyo
aynen öyle canımevet canım umutlanınca kötü oluyor insan....Akışına bırakmak lazım...
doğru diyosun canım benim bol bol dua rabbim en doğrusunu en güzelini bilir,yapacak birşey yokkızlarrrr eylül olmazsa ekim, ekim olmazsa kasım.....Rabbim ne zaman isterse...Can sıkmak yok...dua etmek için fırsatlar bunlar...Allah dua eden kullarını çok severmiş...Bu yüzdende vereceğini geç verirmiş. Kulum öyle güzel istiyor ki biraz daha dua etsin diye...Bu yüzden yılmak yok...kalbimizi temiz tutacağız...bol bol çalışacağız....
bi müddet uzaklaşmak bana da iyi gelcek canım kesiinliklecansu1109 canım ekim listesini yapıcam seni ozaman eklicem eylülün ortasından sonra yaparım.sen biraz dinlen kafanı boşalt,listelerden uzaklaş.
yaaa kızlar ne bu sessizlik ölü toprağı seerpilmiş gibi üstümüze kalkn silkelenelim yahuu hani biz enerjik sinerjiktik.biz burda çok güzel arkadaşlk kurduk tek konumuz bebişler değil dünyann sonu gelmedi yahuuu
tamam canoooo ama geri dön haa senin enerjine ihtiyacmız vaar bizi ihmal etme çok fazlakızlar ben bi müddet sessiz kalsam bana kırılmaz,kızmazsınız dimi
takipteyim sizi ,bi kaç gün izin verin bana gelcem ,seviyorum sizi
kızlar ben bi müddet sessiz kalsam bana kırılmaz,kızmazsınız dimi
evet canım haklsın böyle 5 yıl 10 yıldır çocuk sahıbı olamayanları duyunca şikayet etmekten sabırsızlıktan utanıyorum.rabbim bizim için en güzel zamanı yazmıştır,istediğimiz zaman olmuyosa üzülmek değil belki de sevinmek gerek..tabi o olgunluğa erişebilirsek ne alaCansu bende üzüldüm senin adına ama nasip hayırlısı olsun 5 yıldır çok yaşadım ben o duyguyu anlıyorum seni.ümitlenip te olmayınca üzülüyo insan ister isremez ama Rabbim büyük arkasındaki hikmeti göremiyoruz biz inşallah en kısa zamanda olur çok beklemezsiniz ..
canım sıkma canını uzme tatlı canını rabbim en yakın zamanda mutluu edicek senikızlar ben bi müddet sessiz kalsam bana kırılmaz,kızmazsınız dimi
canım çok sevindim kesenin göründüğüne.....bebişimiz hayırlı olsun.....Ruyan hamile olduguna delalet olur ins ruyayi nasil yorarsan oyle olur hayra yordum ınş hamissimdirama kendini cokta kaptirma her zman soylerim negatif ol ki sonra cok uzulme ve supriz olsun hamileligim guzel geciyr cok şükür doktor siddetli agrin ve bulantin olursa dis gebeliktir acile gel demisti gecen hafta sonu siddetli karinagrisi ve bulantim oldu gece acile gittik cok korktum dis gebelik diye ama doktor ilk ulrasyona bakti ve kese gorunuyr dis gebelik degil korkma dedi mideni usutmussun dedi rahatladm.kese gonuyr ama daha bir çivi nin başı kadar dedi elhamdullah dedim yani bu duygu anlatilmaz kizlar cok rahatladm ınş sizde boyle guzel duygular yasarsiniz hepinizzz
canım sen dinlen biraz...biz buradayız İnşaallah....bu ay olmazsa ekim olur bu düşünce yoruyor bizi belkide....kızlar ben bi müddet sessiz kalsam bana kırılmaz,kızmazsınız dimi
can sıkmak yok.....Önmüzdeki maçlara bakacağızzz...bende kırmızı kart göreceğim muhtemelen öyle hissediyorum...Beraberce ekimde bekleriz güzel şapşikleri...
ben de ekim listesinin başında olucam.Daha bat 12 eylül ama bu aydan hiçç umutlu değilimcansu1109 canım ekim listesini yapıcam seni ozaman eklicem eylülün ortasından sonra yaparım.sen biraz dinlen kafanı boşalt,listelerden uzaklaş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?