Eylülde Gel

Selam hepinize çok yoruldum bi dinleneyim dedim temzilik yemek banyo derken akşam oldu

Geldik arkadaşım cümleten hayırlı akşamlarınız olsun. .
Bugün çatlatma iğnemi oldum, geldim..
Rabbim inşallah bu ay nasip eder..

cansu1109 kuzum üzülme herşeyin hayırlısı, önemli olan sağlıklı olması
Dualarımız ekim için inşallah
Bana da dr 3 ay doğum kontrol hapı kullan düzene girsin yumurtaların dedi ama cesaret edip almadım ilacı

o doğum kontrol hapını da içmek mesele bana da verdi doktor kist için aldım ama içmek istemedim sonra kendiliğinden düzene girdi reglim

cansu1109 Dualarım seninle, senin dualarında benimle olsun..

banu86 canimm kinadan fırsat bulup yazamadim dün akşam kahve leke geldi bugün kartı gorebilirim diye korkuyorum ovu yaptım yoruma arltiyorum simdi ama gebelikte yine ilk cikmadi bekleyince zorla gorduk bi sorun var ama ne artık gormek istediğimiz için mi goruyoruz ( sen nasılsın kuzum durumlar nasıl

Eklentiler

• IMG-20150905-WA0015.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 28
cansu1109 o kuzucuk senin rahmine enn hayırlı zaman da düşecek inşallah sadece zamana ihtiyaç var çok sukur sagliklisiniz bir ay zor geçiyor evet ama biz her zamansenin yyanındayız inşallah

aslında ovu.testi baya bi silik olmalı ama çizgin git gide silikleşmemiş.ama bu testler beklemiş bekledikçe yanıltıcı olabiliyo.gebelik testinde de görüyosanız ayy bılemedim ki senın durum epey karışık tatlım seni kan testi paklarben yumurtlamadayım canım asıl iş bundan sonra başlıyo benim

selam cancanlar
daha once yazmıstım eşim varikosel ameliyatı oldu diye.bugun dr sonuclarımız için sayı çok iyi hareket ve morfoloji yeterli seviyede dedi.ilaç yazmadı.bir sene deneyin dedi.benim o kadar sabrım kalmadı ins tez vakitte gelir bebişim
eylül ayı benim ayım olacak inşaallah umitliyim:)
ovu falanda yapamıyorum bu ay gunaşırı devam etcez ins:)
olmazsa diğer ay bende dra giderim artık

banu86 ovulasyon ilk anda da koyu gibiydi ama önemli olan gebelik onda da bekleyince silik cikiyo . yyalnız ben pembe leke gordum galiba bu akşam kırmızılar gelecek umudumuz ddiğer ay inşallah ooo çok çokiyi bol bol ddeğerlendirin inşallah sonra gelsin gobisler gelsin bebisler :))))

kırmızılar gelse bile üzülme canm ama daha gelmediğine göre umut var habersiz brakma bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…