Ben de 3 yıldır deniyorum canım5 yıldır çocuk istiyoruz. .hiçbi sebep yokken olmuyor..psikolojim bozuldu artık. .
Teşekkür ederim canım. Ankaradayim.kafayi takmamak elde değil. Aylar hatta yıllar geçtikçe stresin 2 ye katlanıyor. Bu ayda kırmızı kartı görünce artık bu mücadelemden vazgeçme kararı aldım. Yumurtam oldumu ,yok çatladımı catlamadimi ,aman şu günleri boş gecirmeyim vb..çok yoruldum çokBen de 3 yıldır deniyorum canım
pko'luyum ondan olmadı yumurta tembelliğim var,
Bir arkadaşım 5 sene sonra hamile kaldı, başka bir arkadaşım 7 sene sonra...
UMUDUNU YİTİRME lütfen, bir vakti vardır..
İstanbuldaysan doktor önerilerinde bulanabilirim..
ama en önemlisi kafanda takıntı yapmıycaksın
Anlıyorum hayatım seni. Tüp bebek denediniz mi? Oluruna bırak bir süre..Teşekkür ederim canım. Ankaradayim.kafayi takmamak elde değil. Aylar hatta yıllar geçtikçe stresin 2 ye katlanıyor. Bu ayda kırmızı kartı görünce artık bu mücadelemden vazgeçme kararı aldım. Yumurtam oldumu ,yok çatladımı catlamadimi ,aman şu günleri boş gecirmeyim vb..çok yoruldum çok
Rabbim nasip ederse inşallah bende anne olurum.bu da benim sınavımmış. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.Anlıyorum hayatım seni. Tüp bebek denediniz mi? Oluruna bırak bir süre..
Kendini bünyeni dinlendir.
Bir gün sen de anne olucaksın inan bana..
Amin canım hiç ummadığın anda gelecek meleğin emin olRabbim nasip ederse inşallah bende anne olurum.bu da benim sınavımmış. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Cnm bugun adetimin son gunu...bende yumurta takibi yaotirmak istiyorum ve catlama ignesi vurdurmak istiyyorum bilgi verir misin...dogru zaman ne zaman ve igne nerden vuruluyor. ...kalcadan mi nerden...Geldik arkadaşım cümleten hayırlı akşamlarınız olsun. .
Bugün çatlatma iğnemi oldum, geldim..
Rabbim inşallah bu ay nasip eder..
Cnm bugun adetimin son gunu...bende yumurta takibi yaotirmak istiyorum ve catlama ignesi vurdurmak istiyyorum bilgi verir misin...dogru zaman ne zaman ve igne nerden vuruluyor. ...kalcadan mi nerden...
Doktora gidecemde bunun icin gec kaldim mi onu merak ettim...esim bugun doktora gittim bakalim sonuc gelmedi ona gore gidecem....Arkadaşım öncelikle bir doktorla görüşmelisin, reçetesiz yapmıyolar iğneyi.
Bana verilen iğne kalçadan yapılıyodu.
Yumurtanın çatladığı günü hesap ediyo doktor, benimki mesela
13.gün çatlıyo. Bu kişiden kişiye değişir tabi..
Her yiğidin yoğurt yemesi farklıdır derler ya doktorlarında öyle.Doktora gidecemde bunun icin gec kaldim mi onu merak ettim...esim bugun doktora gittim bakalim sonuc gelmedi ona gore gidecem....
Evet sessiz biraz..Kimsecikler kalmamış burda
Cnm uzulme...aslinda biraz kafani rahatlatman lazim...stres yapiyoruz yumurtalarda zzarar goruyor...Kırmızılar geldi . bunu gordugum her ay ogluma karşı acimi arttırıyor o oldsaydi ben şimdi korunmanın derdinde olacaktım ;((
Ben atamiyorum canum keske atabilsem .. Yasadiklarim cok ağır geliyor ve her seferinde kanıyor . esime soyleyim beni bi yerlere gotursun böyle de çocuk olmuyomukocan .!.:Cnm uzulme...aslinda biraz kafani rahatlatman lazim...stres yapiyoruz yumurtalarda zzarar goruyor...
Gunaydin kizlarrr....Ben atamiyorum canum keske atabilsem .. Yasadiklarim cok ağır geliyor ve her seferinde kanıyor . esime soyleyim beni bi yerlere gotursun böyle de çocuk olmuyo(
offf tatlm çok üzüldüm yaa 2 sabahtır kırmızı haberlerle uyanıyoruz senden de umutluydum.ama şu kanıya vardım bu konu üzerinde hiç durmamak rahat olmak gerek,bu ay benım olmazsa(ki umudum tükeniyor) gelecek ay hiç bişey takip etmicem normal yaşıcam kafamı boşaltcam bu konudan..yani rahatla üzülme Allaha bırak..Kırmızılar geldi . bunu gordugum her ay ogluma karşı acimi arttırıyor o oldsaydi ben şimdi korunmanın derdinde olacaktım ;((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?