Eylülde Gel

Burası çok sessizleşmiş hani o başlardaki enerjiler hani üzülmek yılmak yoktu. herşey Allahtan bu bizim sınavımız ve sabredersek kazanıcaz. inanın isyan cümleleri dahada geriye götürüyo.hepimizin aklına gelir herkes istediği ay hamile kalırken biz bi sürü ugraş veriyoruz deriz ama Rabbimizde buyuruyor ki:kimine erkek, kimine kız, kimine çift, kiminede hiç vermeyerek imtihan ederiz.

bugün burda pazar miskinliği var tabi pazartesiye yine bomba gibi başlıcaz enerji sinerji btmedi yani

an itibariyle tv ye bakınca çok enerjik bi durum yok maalesef allah ülkemizi huzura kavuştursun kaç şehit arkasından kaç anne kaç baba kaç eş yanıyo kaç aile eş dost cayır cayır yanıyo allah kahretsin sebep olanada yapana da......... yaa çok üzülüyorum çoooookkkk

Suan kolum kalkmiyo tatile gitmeyi düşünüyorduk hic keyfim kalmadi...Allah kahretsin bunlari ya ...kiydilar yine fidan gibi evlatlara...Allah yardim etsin sehitlerimizin ailelerine...

ben gözlerim dolu dolu izliyorum haberleri artık,ya çocuğunu doğduktan sonra göremeden ölen polisten sonra dünden beri gerçekten beddua ediyorum..çoluğuna çocuğuna genç ömrüne doyamadan biz huzurlu yaşayalım diye ölenlerin mekanı cennet olsun

Yarin kiyamet kopacak ulkede....sayi belli olsun kimlikler belli olsun...suan eli yureginde kac aile var..bi haber almak icin ugrasan....Allah bilir o polis gibi ne hikayeler cikacak yurekleri daglayan....boğazıma bi yumru takildi boguyor beni resmen aglayamiyorumda...duvarlar üstüme geliyor suan...

Bende varimmm amaa 26 agustos sat. Bat.23 eylul 7 ay

bende yeni okudum haberleri, gerçekten çok üzücü bir tablo ile karşı karşıyayız..
rüyamda görüyorum sanmıştım..
Allah sebep olanlara da yaşatsın bu acıyı...

Merhabalar arkadaşlar...Hepimizin başı sağolsun...Dünden beri verdiğimizi şehitlerin sayısı arttıkça artıyor form da siyaset yapmak istemiyorum ama. Bunlara sebeb olanların tez vakitte İlahi-i Adeleti görmelerini temenni ediyorum. Çok üzgünüm...O gözü yaşlı analar için,eşler için....Daha ne olduğunu bile anlamayan yavrucaklar için.Bizim için, Türkiye için...Üzgünüm...

cansu1109 o kuzucuk senin rahmine enn hayırlı zaman da düşecek inşallah sadece zamana ihtiyaç var çok sukur sagliklisiniz bir ay zor geçiyor evet ama biz her zamansenin yyanındayız inşallah
teşekkür ederim canım benim amin inşallah en hayırlı zamanda gelsin inşallah allah'ım bilir en doğrusunu

teşekkür ederim canım benim ,doğru diyosun en önemlisi o hayırlı ve sağlıklı olması.yoksa bebiş gelmiş sonra gitmiş allah korusun ne yaparız en hayırlı zamanda gelsin,geçen ay galiba körü körüne istedim çok
canım bilemedim şimdi 3ay kısa bi süre değil ama yumurtalıkların düzene girmesi için de kısa aslında..bi dr daha mı görünsen ?

cumartesı test yaptım ve aksamına reglı oldum. sımdı ben 3-4 ay daha korunsakmı dıyorum
bıraz aıleme destek olmam gerekıyor maddı olarka ve manevı olarak kosturmalı bır surec var onumuzde
yoksa korunmasak mı? daha ılk aydı ama olmadı (reglıden sonra ılk hafta ılıskı oldu ortalarında 10 gun hıc ılıskı olmadı babamın saglık durumundan dolayı) daha onceden hemen hamıle kalırdım korunmasak mı? ne bılım bılemedım

doğru diyosun canım ,bu ay farkında olmadan körü körüne istemişim o yüzden de hayal kırıklığı büyük oldu,şoku atlatınca da kendime çok sinirlendim.ben değil miydim herşeyde en hayırlı zamanda olsun diyen nasıl böyle gözüm döndü bu ay bilmiyorum.allah'ım belki de bi üzüntüden korudu beni bilemiyorum.en hayırlı zmaanda olsun inşallah hepimizin kızlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…