Eylülde Gel

Her bir kelimesine Katılıyorum önceden Kadınlar ne yumurtlama günü ne ovulasyon hiçbirşey bilmezlermiş hop kalırlarmış şimdi herşey bu kadar gün be gün takibi Yapılıyor biraz da gecikmeler bundan sebep bence .. Herşeyden önemlisi çok şükür sağlıklıyız birer eşe mutlu evliliklere sahibiz hazine elimizin Altın'da yani kızlar bu ay olmazsa bi daha ki ay inşallah umutlar çok 19dan 10umuz bu ay pozitif olcaz öyle inanıyorumm

kızlar benım ılk gebelıgım tup bebek yontemıyle ve cok zor oldu
o sebeble ben yumurtaymıs catladımı patladımı kontrol etmeyecegım
akısına bırakacagım
rahat olmanızı tavsıye ederım
bol bol kıtap okuyun

Oh be şöyleeee kendimize gelelim.Üzerimize ölü toprağı atılmış gibi töbe töbe....yok tuttumu tutacak mı yok yumurtladım mı yumurtalacakmıyım...yok adet olcakmıyım olmıcakmıyım...Bebek tutunacağı varsa da bu stresle geri kaçar valla ben nasıl bir ortama geliyorum diye :)

Aynen öyle canım hadi bakalım güzel konulardan bahsediyoruz biraz dedikodu kaynatmak gerek

Ben antalyadayım canım...Mesleğim de muhasebe şefi...:) 10 aylık evliyim...yarışamcı arkadaşlara başarılar dilerim
antalya guzeldır ya sıcak sıcak
denıze ulasmak zor olmasa gerek dımı :)

antalya guzeldır ya sıcak sıcak
denıze ulasmak zor olmasa gerek dımı :)

tabi canımmmm dışı seni yakar içi de beni...Deniz olayı harikadır ama mayıs-haziran / eylül- ekimde :) diğer aylarda resmen çöl sıcaklarıyla baş etmek zorunda kalıyoruz...bu sene güneşte 51 dereceyi gördük sen düşün artık :) Eğer tatile gelmeyi planlayanlar varsa mayıs sonu haziran başı ve eeylül başı ekim sonu arasını tercih etmelerini tavsiye ederim :) zira buaralar çokkkkk güzel olur....

bendee denizli öğretmeen 2 yıllık evli..aynen yarışmacı arkadaşlara başarılaarrr.antalyaaaa ne sıcaktır bilmez miyim her yaz ordayız tatilde hele o deniziiii:) yaz aylarında ege kıyıları bahar da akdeniz tercih edilmeli

Ben de ingilizce ogretmeniyim kizlar. Kayserideyim. 4 aylik evliyim ikinci evliligim bu. Ilk evliligimden dunyalar tatlisi bir oglum var. Evlat ne demek bildigimden ikinciyi daha bir çok istiyorum

Ben de ingilizce ogretmeniyim kizlar. Kayserideyim. 4 aylik evliyim ikinci evliligim bu. Ilk evliligimden dunyalar tatlisi bir oglum var. Evlat ne demek bildigimden ikinciyi daha bir çok istiyorum

Canım benim ne kadar hoş...öğretmensin...bir bayanın yapacağı en güzel mesleklerden birisi bence.

Rabbim gönlüne göre versin arkadaşım inşallah mutluluklar

Dimiii ama baharda harikadır.. ama denizliyi de severim ben :) Eskiden babam bizi çok götürürdü oralara..:) Güzel bir havası var.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…