Her bir kelimesine Katılıyorum önceden Kadınlar ne yumurtlama günü ne ovulasyon hiçbirşey bilmezlermiş hop kalırlarmış şimdi herşey bu kadar gün be gün takibi Yapılıyor biraz da gecikmeler bundan sebep bence .. Herşeyden önemlisi çok şükür sağlıklıyız birer eşe mutlu evliliklere sahibiz hazine elimizin Altın'da yani kızlarEvet güzellikler...Sonuç itibariyle beyin her türlü organımızı yöneten merkezi sinir sistemi...Ne kadar olumlu sinyaller gönderirsek o kadar olumlu sonuçlar alırız..Yılmak yok...beyin gücü ile insanların neler başarabildiğini biliyorsunuz.Motivasyon çok önemli...Hepinizi güçlü olmaya ve pozitif düşünmeye davet ediyorum...Ben bu sabah çok kötü uyandım...işyerinde inanılmaz streslerim var..Sonra dedimki neden üüzlüyorum. neden beynimi ve bedenin olumsuz etkliyorum ki...Kimse beni üzemez...Hiçbirşey umudumu, mutluluğuumu bozamaz...Herşeyden önce siz bu evrende yaratılmış en güzel varlıklarsınız size benzer başka bir tane yok...kendinizi değerli hissedin...Başarı arkasında gelecek, konu ne olursa olsun....
Aynen öyle canım hadi bakalım güzel konulardan bahsediyoruz biraz dedikodu kaynatmak gerekOh be şöyleeee kendimize gelelim.Üzerimize ölü toprağı atılmış gibi töbe töbe....yok tuttumu tutacak mı yok yumurtladım mı yumurtalacakmıyım...yok adet olcakmıyım olmıcakmıyım...Bebek tutunacağı varsa da bu stresle geri kaçar vallaben nasıl bir ortama geliyorum diye :)
Aynen öyle canım hadi bakalım güzel konulardan bahsediyoruz biraz dedikodu kaynatmak gerek
HahahaBöyle deyince de aklıma dedikodu gelmiyo :) ehhehehe..
Hahahaşurdan başlayalım o zaman hangi şehirdensin meslek nedir :)) saçmalamaya gel
antalya guzeldır ya sıcak sıcakBen antalyadayım canım...Mesleğim de muhasebe şefi...:) 10 aylık evliyim...yarışamcı arkadaşlara başarılar dilerim
antalya guzeldır ya sıcak sıcak
denıze ulasmak zor olmasa gerek dımı :)
Ben de bursadayım yönetici asistanıyım 3yıllık Evliyim ben de sen daha taze gelinsin :)Ben antalyadayım canım...Mesleğim de muhasebe şefi...:) 10 aylık evliyim...yarışamcı arkadaşlara başarılar dilerim
Ben de bursadayım yönetici asistanıyım 3yıllık Evliyim ben de sen daha taze gelinsin :)
Ben de bursadayım yönetici asistanıyım 3yıllık Evliyim ben de sen daha taze gelinsin :)
Ben de ingilizce ogretmeniyim kizlar. Kayserideyim. 4 aylik evliyim ikinci evliligim bu. Ilk evliligimden dunyalar tatlisi bir oglum var. Evlat ne demek bildigimden ikinciyi daha bir çok istiyorum
Rabbim gönlüne göre versin arkadaşım inşallah mutluluklarBen de ingilizce ogretmeniyim kizlar. Kayserideyim. 4 aylik evliyim ikinci evliligim bu. Ilk evliligimden dunyalar tatlisi bir oglum var. Evlat ne demek bildigimden ikinciyi daha bir çok istiyorum
Amaaaan ne varmış yaşımızda ben de 28oldum her kadın hakettiği yaştadır benim bu seneki mottom33 Yaşında taze gelin ehhehee :) pek taze olmuyor ama
bendee denizli öğretmeen 2 yıllık evli..aynen yarışmacı arkadaşlara başarılaarrr.antalyaaaa ne sıcaktır bilmez miyim her yaz ordayız tatilde hele o deniziiii:) yaz aylarında ege kıyıları bahar da akdeniz tercih edilmeli
Canım benim ne kadar hoş...öğretmensin...bir bayanın yapacağı en güzel mesleklerden birisi bence.
Amaaaan ne varmış yaşımızda ben de 28oldum her kadın hakettiği yaştadır benim bu seneki mottom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?