Eylülde Gel

ne güzel oldu böyle...farklı şehirlerde aynı amaç etrafında toplanan güzel insanlar..Valla ben bu işi çok sevdim :)

ne güzel oldu böyle...farklı şehirlerde aynı amaç etrafında toplanan güzel insanlar..Valla ben bu işi çok sevdim :)
Ben de vallahi kafa Dağıtmaya birebir iş Arasında da nefes alıyor insan hem de birbirimize destek oluyoruz süper

kızlar benım 2. cocugum olacak
yaş 28
istanbuldayım
satın alma sorumlusuyum
bu yaz tatılde belekteydık azrass sıksık ay ben nefes alamıyorum trıbınden cıkamadım bı turlu ama guzeldı

Ben de ingilizce ogretmeniyim kizlar. Kayserideyim. 4 aylik evliyim ikinci evliligim bu. Ilk evliligimden dunyalar tatlisi bir oglum var. Evlat ne demek bildigimden ikinciyi daha bir çok istiyorum
buarada benımde 2. evlılıgım
ılk evlılıgımden 5.5 yasında oglum var
suanda 3 senedır evlıyım oyle yanı

:))) o tirplerden biz hiç çıkamıyoruz :) klimasız hayat resmen duruyor
cok guzel ama ya ıstanbulda acıkcası oyle kısa kısa sortlar gıyemıyoruz orada hayat cok rahat
gercı yerlesık ınsanlar nasıl bılmıyorum sızınde komsu teyzenız bakkal amcanız vardır herhalde ama hayat bana cok serbest gelıyor orada
sonra o kaynak sıcaklardan donup ıst gelmek berbat ıdı
yenı donduk bunalımı anlatmıyım sana

Ben Eylül 15sonrasını bekliyorum ölüdenizde olucam kısmetse bayramda akşamları serin çok güzel oluyor Eylül'de

İstanbulll Güzel şehir aslında ama yaşanmaz...gezmek için 15 gün yeterli fazlasında beni boğuyor...:) O trafik zaten ayrı bir macera Benim eşim istanbullu Kadıköyden kaçtı geldi buralara yavrum yoksa İstanbul'a gelin geliyordum

Oh oh kıyısından dönmüşsün desene ben de istanbulluyum aslen ama Bursa'da yaşıyorum küçüklükten beri burda da evlendim devam :) eşimle liseden beri de birlikteyiz hihih

Oh oh kıyısından dönmüşsün desene ben de istanbulluyum aslen ama Bursa'da yaşıyorum küçüklükten beri burda da evlendim devam :) eşimle liseden beri de birlikteyiz hihih

Bzen kendi kendime sıcaklardan bunalınca diyorum eşime keşke İst. mı gitseydik diye.. Oda hep tabi tabi diyo yağmurdan kaçarken doluya tutulalım buranın sıcağı oranın trafiği

ıstanbulda cok yagmur yagıyor bırde
pekı ya nasıl gıyıyorsunuz azrass

Bzen kendi kendime sıcaklardan bunalınca diyorum eşime keşke İst. mı gitseydik diye.. Oda hep tabi tabi diyo yağmurdan kaçarken doluya tutulalım buranın sıcağı oranın trafiği
kesinlikle senin yer güzel bebiş de akdeniz bebişi olur ne güzeeeelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…