Heh işte önemli olan buuuİnsan hissettiği yaştadır tabiiiki demisal ben 18 gibiyim
Ben de vallahi kafa Dağıtmaya birebirne güzel oldu böyle...farklı şehirlerde aynı amaç etrafında toplanan güzel insanlar..Valla ben bu işi çok sevdim :)
Ben de vallahi kafa Dağıtmaya birebiriş Arasında da nefes alıyor insan hem de birbirimize destek oluyoruz süper
buarada benımde 2. evlılıgımBen de ingilizce ogretmeniyim kizlar. Kayserideyim. 4 aylik evliyim ikinci evliligim bu. Ilk evliligimden dunyalar tatlisi bir oglum var. Evlat ne demek bildigimden ikinciyi daha bir çok istiyorum
kızlar benım 2. cocugum olacak
yaş 28
istanbuldayım
satın alma sorumlusuyum
bu yaz tatılde belekteydıkazrass sıksık ay ben nefes alamıyorum trıbınden cıkamadım bı turlu ama guzeldı
cok guzel ama ya ıstanbulda acıkcası oyle kısa kısa sortlar gıyemıyoruz orada hayat cok rahat:))) o tirplerden biz hiç çıkamıyoruz :) klimasız hayat resmen duruyor
Ben Eylül 15sonrasını bekliyorum ölüdenizde olucam kısmetse bayramda akşamları serin çok güzel oluyor Eylül'decok guzel ama ya ıstanbulda acıkcası oyle kısa kısa sortlar gıyemıyoruz orada hayat cok rahat
gercı yerlesık ınsanlar nasıl bılmıyorum sızınde komsu teyzenız bakkal amcanız vardır herhalde ama hayat bana cok serbest gelıyor orada
sonra o kaynak sıcaklardan donup ıst gelmek berbat ıdı
yenı dondukbunalımı anlatmıyım sana
cok guzel ama ya ıstanbulda acıkcası oyle kısa kısa sortlar gıyemıyoruz orada hayat cok rahat
gercı yerlesık ınsanlar nasıl bılmıyorum sızınde komsu teyzenız bakkal amcanız vardır herhalde ama hayat bana cok serbest gelıyor orada
sonra o kaynak sıcaklardan donup ıst gelmek berbat ıdı
yenı dondukbunalımı anlatmıyım sana
Ben Eylül 15sonrasını bekliyorum ölüdenizde olucam kısmetse bayramda akşamları serin çok güzel oluyor Eylül'de
Oh oh kıyısından dönmüşsün desene ben de istanbulluyum aslen ama Bursa'da yaşıyorum küçüklükten beri burda da evlendim devam :) eşimle liseden beri de birlikteyizİstanbulll Güzel şehir aslında ama yaşanmaz...gezmek için 15 gün yeterli fazlasında beni boğuyor...:) O trafik zaten ayrı bir maceraBenim eşim istanbullu Kadıköyden kaçtı geldi buralara yavrum yoksa İstanbul'a gelin geliyordum
Oh oh kıyısından dönmüşsün desene ben de istanbulluyum aslen ama Bursa'da yaşıyorum küçüklükten beri burda da evlendim devam :) eşimle liseden beri de birlikteyizhihih
kesinlikle senin yer güzel bebiş de akdeniz bebişi olur ne güzeeeelllBzen kendi kendime sıcaklardan bunalınca diyorum eşime keşke İst. mı gitseydik diye.. Oda hep tabi tabi diyo yağmurdan kaçarken doluya tutulalımburanın sıcağı oranın trafiği
kesinlikle senin yer güzel bebiş de akdeniz bebişi olur ne güzeeeelll
konunun akışını gene nereye getirdim yalnızzz:) ayyyy onun poposunu yerim :) şevke geldim
konunun akışını gene nereye getirdim yalnızzzbanaaaaaaa
burda konuların tek çıkış yönü var:) başka alternatif yok tek yön çkmaz sokakkonunun akışını gene nereye getirdim yalnızzzbanaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?