Eylülde Gel

bence olma ihtimali yüksek kuşum hayırlısı inşallah allahtan

heyecan yapma zatennn az kaldı zaten pzrtsi ye birlikte heyecanlanırı inşallahhh

:) İnşallah tutmuştur ama fazla heveslenmemek lazım. sonra sonuç hüsran oliiii :) Aslında bir kaç belirtim daha var ama onlar normal regl belirtim oldugundan çok üstünde durmuyorum.

Mrb kızlar uzak kaldım bu ay takip edemedim de sizin maşallah ınız var muhabbet almış yürümüşbenim bat 19 eylül.ikş gün önce sistit oldum ilaç yazmak için beta hcg baktık sıfır çıktı kırmızıları bekliyorum artık benden geçti bu ay dşzlerden iyi haberler gelir inşallah

daha 9 gün varken kanda çıkıyormuymus alla alla ya geç döllenme olduysa ?

:) İnşallah tutmuştur ama fazla heveslenmemek lazım. sonra sonuç hüsran oliiii :) Aslında bir kaç belirtim daha var ama onlar normal regl belirtim oldugundan çok üstünde durmuyorum.
canım canımmm inşallah inşallah inşallah diyoruz bekliyoruz o zamannnnn çok gaza gelmedennnn :)))

gitsin beee kuşum varsın gitsin napalımmm nasipte ne varsa onu görcez gel gaza gitsinnn

yok o anlamda değil :) bendeki gaz almış başını gitmiş muhahaha. bünyemdeki yani. Karnımı ta içindeki gurg gurg diye ortalarda gezinen tipinden hahahaha

yok o anlamda değil :) bendeki gaz almış başını gitmiş muhahaha. bünyemdeki yani. Karnımı ta içindeki gurg gurg diye ortalarda gezinen tipinden hahahaha
hahahaahahahah koptummmmmmmm geçen ay benim de öyleydi yaa çok felakettim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…