bence olma ihtimali yüksek kuşum hayırlısı inşallah allahtanama benim gögüslerim normal reglde acıdıgı akdar acıyor. sadece sağ gögsüm öyle.. solda acı var ama oda regl oalcagım zamanki kadaar. sağ gögsüm bir enteresan...yarık yarık oldu kırmızı ve acıyor.
aynen bende de tık yoktu geçen ay belliydi zaten fos çıkcağım mesela bu ay da tırt çıkcaaaaammmkesinlikleeeeeeee bende tık yoktu mesela sonra fos oldu
dur bakalım canım daha var senin ne bu umutsuzluk banuş yaaaaynen bende de tık yoktu geçen ay belliydi zaten fos çıkcağım mesela bu ay da tırt çıkcaaaaammm
umutsuzluk damarlarıma işlemiş canooo engel olamıyorum hehehhedur bakalım canım daha var senin ne bu umutsuzluk banuş yaaa
itinayla damar değiştirilirrrumutsuzluk damarlarıma işlemiş canooo engel olamıyorum hehehhe
içim kıpır kıpır oldu beeeeAy bilemedim şimdiiibekleyip görücezzzz
içim kıpır kıpır oldu beeee
heyecan yapma zatennn az kaldı zaten pzrtsi ye birlikte heyecanlanırı inşallahhhbende heyecan felan yok...Açıkçası hamiş oldugumu da düşünmüyorum.Zira başka destekleyici hiçbir veri yok elimde hehehe
heyecan yapma zatennn az kaldı zaten pzrtsi ye birlikte heyecanlanırı inşallahhh
Mrb kızlar uzak kaldım bu ay takip edemedim de sizin maşallah ınız varmuhabbet almış yürümüşbenim bat 19 eylül.ikş gün önce sistit oldum ilaç yazmak için beta hcg baktık sıfır çıktı kırmızıları bekliyorum artık benden geçti bu ay dşzlerden iyi haberler gelir inşallah
canım canımmm inşallah inşallah inşallah diyoruz bekliyoruz o zamannnnn çok gaza gelmedennnn :))):) İnşallah tutmuşturama fazla heveslenmemek lazım. sonra sonuç hüsran oliiii :) Aslında bir kaç belirtim daha var ama onlar normal regl belirtim oldugundan çok üstünde durmuyorum.
canım canımmm inşallah inşallah inşallah diyoruz bekliyoruz o zamannnnn çok gaza gelmedennnn :)))
gitsin beee kuşum varsın gitsin napalımmm nasipte ne varsa onu görcez gel gaza gitsinnngaza gelmeden dedinde bu mümkün değilgaz almış başını gitmiş valla :) muhahahhaa
gitsin beee kuşum varsın gitsin napalımmm nasipte ne varsa onu görcez gel gaza gitsinnn
hahahaahahahah koptummmmmmmm geçen ay benim de öyleydi yaa çok felakettim vallayok o anlamda değil :) bendeki gaz almış başını gitmiş muhahaha. bünyemdeki yani. Karnımı ta içindeki gurg gurg diye ortalarda gezinen tipinden hahahaha
hahahaahahahah koptummmmmmmm geçen ay benim de öyleydi yaa çok felakettim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?