Eylülde Gel

evet gec dollenme olabilir benm adetim 10 gün gecikmişti ve hcg 68 cıkmıstı mesela .. ama bebişimin canı cabucak sıkıldı gidiverdi

D: hep olan şeyler kuşum yalnız değilsin

valla bir çok kişi hamiş olduğundaki belirtilerini ben her ay reglide yaşıyorum. gaz sıkıntısı.iştah artışı,halsizlik,gögüs agrısı,( meme ucunu hiç hatırlamıyorum) geçen ay çok umutlanmıstım mesela kasıklarımda sağlı sollu batmalar oluyordu...bu ay o bile yok..Sanırım üşütmedenmiş o :) anlayacağınız ben teste çift çigiyi görmeden inanmam valla beni inandıracak tek şey o olur.

evet gec dollenme olabilir benm adetim 10 gün gecikmişti ve hcg 68 cıkmıstı mesela .. ama bebişimin canı cabucak sıkıldı gidiverdi
nasip değilmiş canım ,rabbim kararlamıştır.sağlıkla gelsin bebişlerimiz sonu güzel olsun inşallah

Kızlarrr forumda yeni bişey okudum
pressed jel.
biraz araştırdım kullanan çokmuş
hiç duymuşmuydunuz yawww
ben mi çok cahil kaldım acaba

Kızlarrr forumda yeni bişey okudum
pressed jel.
biraz araştırdım kullanan çokmuş
hiç duymuşmuydunuz yawww
ben mi çok cahil kaldım acaba
ilk duyuyorum canım nedense şaşırmadım buna en cahiliniz benim bu konularda

kullananladan çok hamile kalan var
spermin yumurtaya rahat ulaşmasını sağlıyormuş, kayganlaştırıcı jel gibi
gerekli nemi sağlıyormuş
biraz pahalı gibi ama denemeye değer sanırım

kullananladan çok hamile kalan var
spermin yumurtaya rahat ulaşmasını sağlıyormuş, kayganlaştırıcı jel gibi
gerekli nemi sağlıyormuş
biraz pahalı gibi ama denemeye değer sanırım
ben gene olacağı varsa olur 'culardanım beklenti içine girmek beni çok yoruyo dna 'ma ters sanırım

valla jel mel bana az hikaye gibi geliyor yaa....yumrutalıga ulaştı diyelim jel vasıtasıyla yumurtalık almaktıktan sonra içeri ? yapacak hiçbirşey yok.

bizim yumurtalar da pek nazlı oldu
kimseyi almıyolar içeriye
evde kalacaklar bu gidişle

koş koşşş gel hemen moralim yerine gelsin kahvenin alasını söylerim sana sarısın bomba
canımmmm, akşamları yada haftasonuda görüşebiliriz sen yeter ki iste yavrummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…