bizim yumurtalar da pek nazlı oldu
kimseyi almıyolar içeriye
evde kalacaklar bu gidişle
canımmmm, akşamları yada haftasonuda görüşebiliriz sen yeter ki iste yavrummm
Gelen yok daha ateşimi ölçtüm yine yüksekti çok şükür. Göğüslerimde müthiş hassaslaştı.
Inşallah güzel haberler için verirsin bizeGelen yok daha ateşimi ölçtüm yine yüksekti çok şükür. Göğüslerimde müthiş hassaslaştı.
9 Eylüldü geçti günüminaşallahhh güzel haberler gelsin yaaa... senin bat ne zamandı daha var mı canım?
9 Eylüldü geçti günüm
9 Eylüldü geçti günüm
Kızımdayken bat 4 gün geçince idrarda çift çizgi çıkmıştı. Kan tahlilinide 10 gün geçince yaptırmıştım 3096 çıkmıştı.
Bende bu seferde öyle olsun cumartesi yapayım testi diyorum. Dün dayanamadım yaptım negatif çıktı. Ama ateşim yüksek gelen giden de yok.
Göğüslerim adetime 5 gün kala hassaslaştı hala çok acıyor, normalde adet başlamadan hassalaşma olur adet olunca ağrı geçerdi.
Kasıklarda çok batma var hatta içten yanmalar hissediyorum sıcak sıcak bir garip. Merak içindeyim ben de
alllaah o zamannnn şapşik gelebiliiirrGelen yok daha ateşimi ölçtüm yine yüksekti çok şükür. Göğüslerimde müthiş hassaslaştı.
yola çktılar geliyolaralllaah o zamannnn şapşik gelebiliiirr
hadi bakalımmmm bekliyoruuuzz gelsinler yahuuuuyola çktılar geliyolar
gel beraber ağlayalım arkadaş geçmiyor günler yar yar yaarrSelaaam bata son 13 gunnnn heyecanli bekleyiş
gel beraber ağlayalım arkadaş geçmiyor günler yar yar yaarrbenimde son 10
son 4 günnnnnnnnn
ayyyy çok heycanlı
inşallah 4 gün sonunda minik haber alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?