Eylülde Gel

bizim yumurtalar da pek nazlı oldu
kimseyi almıyolar içeriye
evde kalacaklar bu gidişle

canımmmm, akşamları yada haftasonuda görüşebiliriz sen yeter ki iste yavrummm

walla kimsei beğenmiyolar
ayarlayalım canm yakın zamana

Kızımdayken bat 4 gün geçince idrarda çift çizgi çıkmıştı. Kan tahlilinide 10 gün geçince yaptırmıştım 3096 çıkmıştı.
Bende bu seferde öyle olsun cumartesi yapayım testi diyorum. Dün dayanamadım yaptım negatif çıktı. Ama ateşim yüksek gelen giden de yok.
Göğüslerim adetime 5 gün kala hassaslaştı hala çok acıyor, normalde adet başlamadan hassalaşma olur adet olunca ağrı geçerdi.
Kasıklarda çok batma var hatta içten yanmalar hissediyorum sıcak sıcak bir garip. Merak içindeyim ben de

o zaman bekle tabi canım...4 gün geçsin tekrarla...bazılarının hemen göstermiyor seninde öyle olabilir.İnşallah çift çizgiyi görürsün canımmmm

İnsan sabırsızlanıyor. Bekleyecem zaten internetteki gebelik hesaplama yapınca cts günü anca 4 haftalık gebelik olmuş oluyor. 5 haftada kese görünüyor. Dr ultrasonla ancak 5. Haftada görebilecek

ayyyy çok heycanlı
inşallah 4 gün sonunda minik haber alırız

kısmet bakalım. İçimde ne heyecan var ne de hamiş olduguma dair inanç ve his :) Belirtim bile yok. Sağ göğüs ucumun acımasından başka...oda başka birşeyin sebebi de olabilir tabi.tahriş olması gibi vs vs dilerim dogrudur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…