size demiştim son zamanlar daha kötü diyeeEgel beraber ağlayalım arkadaş geçmiyor günler yar yar yaarrbenimde son 10
hahahaha sen de ben gibi ig cisin heoo şimdi bi söz gördüm ınstagramda buna göre biz yandık
Üç kanun vardır hayatta
1.ÇOK istersen olmaz.
2.ÇOK seversen olmaz.
3.istediğin şeyden birine bahsedersen olmaz
Valla ben bahsetmedim hiçbirinize külliyen yalaaann
oo şimdi bi söz gördüm ınstagramda buna göre biz yandık
Üç kanun vardır hayatta
1.ÇOK istersen olmaz.
2.ÇOK seversen olmaz.
kısmet bakalım. İçimde ne heyecan var ne de hamiş olduguma dair inanç ve his :) Belirtim bile yok. Sağ göğüs ucumun acımasından başka...oda başka birşeyin sebebi de olabilir tabi.tahriş olması gibi vs vsdilerim dogrudur...
oo şimdi bi söz gördüm ınstagramda buna göre biz yandık
Üç kanun vardır hayatta
1.ÇOK istersen olmaz.
2.ÇOK seversen olmaz.
hayırlısı olsun canmm . stres yapmaman iyi tabi yoksa şu 4 gün gecmez bi türlü
canımm bu ay kırmızının gelmesi hayırlıysa buyursun gelsin yapcak bişey yok napalım sonu güzel olsun diyorum bennnahhhh canoooo çok tatlı ve iyi niyetlisin ama o kırmızı misafir de sen kadar tatlı olsada gelmeyip bi güzellik yapsaaa
tabi canıııım gelene git diyemeyiz kapımz misafire açıkcanımm bu ay kırmızının gelmesi hayırlıysa buyursun gelsin yapcak bişey yok napalım sonu güzel olsun diyorum bennn
bakın başka bi sayfada yeni bi hamiş belirtilerini yazmış örnek alalım''Belirtilerim: Her sabah adet sancılarıyla uyandım, ayy bugün kesin olucam diyodum. Adet belirtileriyle aynıymış gerçekten.
Vücut ısı'm yüksek, çok sıcaklıyorum. yanaklarıma falan dokunuyorum sımsıcağım.
Göğüslerim şişti ama aşırı şişlik yok.
Ve sağ tarafımda fazlasıyla kasık ağrım var.''
merhaba canım seni tanımıyorum ama ne kadar güzel enerjiler verdin :) gitmesen de burda bizimle kalsan ne güzel oluuurrrrAy ay ayyyy bizim kızlar yeni topik te açarmışşşş banuş gene listeler yaparmışşşşgeçen ayki hüsrandan sonra hiç niyetim yoktu bu ay buraya bakmaya ama bugün bi durup dururken aklıma geldiniz bi bakim dedim bizim kızlardan hamiş çıkmışmııı bi baktım herkes burda toplanmııışş Öncelikle yazıları hiç okuyamadım 250 sayfa olmuş bilee, ama biliyorumki burdaki bütün minnoşların duası aynı hayırlı bir ay olsun hepiniz için inşallahhh, ülkenin durumu belli bu ruh hali içinde nası mod toparlanırda bebiş yapılır valla bilemedim allahtan şehitlerimize rahmet ailelerine sabır diliyorum öncelikle ben de bu ay hiç takip etmedim yumurtlamayı fln kızlar hatırlar geçen ay herrgün ovülasyon testi yapmıştım 9. Günden itibaren. Bu ay hiiiççç umrumda diil ilişki sayım da az, yumurtlama günü mü de farketmedim ve tabikide hiç bi belirtim yok siz sıkı sıkı takip edin çalışmadan olmazzz bi selam veriyim dedimmm herkes minnoş haberler alsınn inşallahhhh bu ayy
kızııııım herkesin farklı oluyomuş diyorum ya sanaaa atlar gelirim oraya görürsün heeeğer bunlar gebelik belirti ise benim umudum hepten gitti valla
aaaaaaa nerelerdesin sen kuzuum yaaaa çok sevindim yazmanaaaa..uzun zamandır görmediğim bi arkadaşımı görmüş gibiyim..bu kadar ara verme gel aramıza katıl muhabbet için bile olsa bizde saldık gitti zaten pek hamiş yokAy ay ayyyy bizim kızlar yeni topik te açarmışşşş banuş gene listeler yaparmışşşşgeçen ayki hüsrandan sonra hiç niyetim yoktu bu ay buraya bakmaya ama bugün bi durup dururken aklıma geldiniz bi bakim dedim bizim kızlardan hamiş çıkmışmııı bi baktım herkes burda toplanmııışş Öncelikle yazıları hiç okuyamadım 250 sayfa olmuş bilee, ama biliyorumki burdaki bütün minnoşların duası aynı hayırlı bir ay olsun hepiniz için inşallahhh, ülkenin durumu belli bu ruh hali içinde nası mod toparlanırda bebiş yapılır valla bilemedim allahtan şehitlerimize rahmet ailelerine sabır diliyorum öncelikle ben de bu ay hiç takip etmedim yumurtlamayı fln kızlar hatırlar geçen ay herrgün ovülasyon testi yapmıştım 9. Günden itibaren. Bu ay hiiiççç umrumda diil ilişki sayım da az, yumurtlama günü mü de farketmedim ve tabikide hiç bi belirtim yok siz sıkı sıkı takip edin çalışmadan olmazzz bi selam veriyim dedimmm herkes minnoş haberler alsınn inşallahhhh bu ayy
kızııııım herkesin farklı oluyomuş diyorum ya sanaaa atlar gelirim oraya görürsün hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?