Eylülde Gel

oo şimdi bi söz gördüm ınstagramda buna göre biz yandık
Üç kanun vardır hayatta
1.ÇOK istersen olmaz.

2.ÇOK seversen olmaz.
3.istediğin şeyden birine bahsedersen olmaz

Valla ben bahsetmedim hiçbirinize külliyen yalaaann

hahahaha sen de ben gibi ig cisin he
doğru valla ya hüf üçünü de yapmıyoz biz dimiiii

hayırlısı olsun canmm . stres yapmaman iyi tabi yoksa şu 4 gün gecmez bi türlü

aaa neymiş ki o isteyip , sevdiğimiz , dilimizden düşürmediğimiz şey bilemedim

koyalım şu sayfaya bi pozitif idrar örneği nasiiip olmadı yaa ağlıciiiiimmm

bakın başka bi sayfada yeni bi hamiş belirtilerini yazmış örnek alalım''Belirtilerim: Her sabah adet sancılarıyla uyandım, ayy bugün kesin olucam diyodum. Adet belirtileriyle aynıymış gerçekten.
Vücut ısı'm yüksek, çok sıcaklıyorum. yanaklarıma falan dokunuyorum sımsıcağım.
Göğüslerim şişti ama aşırı şişlik yok.
Ve sağ tarafımda fazlasıyla kasık ağrım var.''

ahhhh canoooo çok tatlı ve iyi niyetlisin ama o kırmızı misafir de sen kadar tatlı olsada gelmeyip bi güzellik yapsaaa
canımm bu ay kırmızının gelmesi hayırlıysa buyursun gelsin yapcak bişey yok napalım sonu güzel olsun diyorum bennn

Ay ay ayyyy bizim kızlar yeni topik te açarmışşşş banuş gene listeler yaparmışşşş geçen ayki hüsrandan sonra hiç niyetim yoktu bu ay buraya bakmaya ama bugün bi durup dururken aklıma geldiniz bi bakim dedim bizim kızlardan hamiş çıkmışmııı bi baktım herkes burda toplanmııışş Öncelikle yazıları hiç okuyamadım 250 sayfa olmuş bilee, ama biliyorumki burdaki bütün minnoşların duası aynı hayırlı bir ay olsun hepiniz için inşallahhh, ülkenin durumu belli bu ruh hali içinde nası mod toparlanırda bebiş yapılır valla bilemedim allahtan şehitlerimize rahmet ailelerine sabır diliyorum öncelikle ben de bu ay hiç takip etmedim yumurtlamayı fln kızlar hatırlar geçen ay herrgün ovülasyon testi yapmıştım 9. Günden itibaren. Bu ay hiiiççç umrumda diil ilişki sayım da az, yumurtlama günü mü de farketmedim ve tabikide hiç bi belirtim yok siz sıkı sıkı takip edin çalışmadan olmazzz bi selam veriyim dedimmm herkes minnoş haberler alsınn inşallahhhh bu ayy

eğer bunlar gebelik belirti ise benim umudum hepten gitti valla

merhaba canım seni tanımıyorum ama ne kadar güzel enerjiler verdin :) gitmesen de burda bizimle kalsan ne güzel oluuurrrr

aaaaaaa nerelerdesin sen kuzuum yaaaa çok sevindim yazmanaaaa..uzun zamandır görmediğim bi arkadaşımı görmüş gibiyim..bu kadar ara verme gel aramıza katıl muhabbet için bile olsa bizde saldık gitti zaten pek hamiş yokşimdilik... bat ne zaman ekliceeem seni kurtulamazsın senınde yakın zamanda batın biliyorum belkı o rahatlıkla sen hamiş çıkıcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…