Eylülde Gel

Hahaha banu ya ay beklenti yapmıyım diyorum bu ay yaaa amaaannn yaz kız yaz benide 17 eylül . Ama sıfır sıfır sıfır ihtimalll yani ben seni dedim kesin hamiştir, içime doğuyodu ya biliyosun. Kısmet ama ya ilk ayındı ztn. Şeyma noldu bmt vardı nlmt vardı onlar noldu bizden varmı hamiş

hepimiz tırt çıktık canım ben seni listenin güzel bi yerine uygun açıklamayla yerleştiriciiiim merak etme

merhaba canım seni tanımıyorum ama ne kadar güzel enerjiler verdin :) gitmesen de burda bizimle kalsan ne güzel oluuurrrr

Melabaaaaa enerji heeeep en yüksek olsunn hep ama heepppphiç moda girmiyim dedim bu ay ondan okumadım hiç, ama gelirim tabiki de yine çok gzl olmuş burası listeden bol bol hamiş çıksın innnşşşaalllahhh

Benimde dediğim tam da bu vücut ısısı benimde bu aralar yüksek ayrıca göğüslerimde aşırı hassas bunu yapan progesteron hormonu bu da şadece hamilelikte olan bir hormon
Azraa sende yarın sabahtan itibaren ateşini ölç bak bakalım adet günü yükselecek mi yoksa düşecek mi?
Benim 36.4 dü 36.9 a yükseldi bi kaç günde bu şekilde

Melabaaaaa enerji heeeep en yüksek olsunn hep ama heepppphiç moda girmiyim dedim bu ay ondan okumadım hiç, ama gelirim tabiki de yine çok gzl olmuş burası listeden bol bol hamiş çıksın innnşşşaalllahhh
inşallah canım hayırlısıyla gelsin güzel haberlerimiz memnun oldum tanıştığıma cansu ben

canım annemde kalıyorum ateş ölçerim evde...Ama komşulardan bulabilirsem ölçerim :) birde ben geçen ay ateş ölçeri başucuma koydum sabahları ölçeyim diye hahaha unuttum hep o kadar ilgiliyim düşün

seni seniiiii geçen ay düşünmüş ateş ölçmeyi de ateş ölçeri başına koymuş bakkk cansu da öyle herşeyden bi haber takılsın teletubbie gibi

Ben telefonun alarmını 6:30 a kurdum öyle ölçtüm

kızlaar nasılsınız
bugun reglimin 17.günü kasıklarımda ara ara batma oluyor hafifte akıntım var.12 gün var daha adetime.hayra alamettir inşaallah ya demi yoksa adet belirtisi mi
beklemek cok zor ya çok ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…