yeaaaa demeee aahh keşke gelebilme durumum olsa durmazdım valla kahve dedin de ben kahvemi yapimgeleceksen ben böyle konuşmaya devam edeyim şekerim. :) gelmişken kahve içerük
aaaaaaa nerelerdesin sen kuzuum yaaaa çok sevindim yazmanaaaa..uzun zamandır görmediğim bi arkadaşımı görmüş gibiyim..bu kadar ara verme gel aramıza katıl muhabbet için bile olsa bizde saldık gitti zaten pek hamiş yokşimdilik... bat ne zaman ekliceeem seni kurtulamazsın senınde yakın zamanda batın biliyorum belkı o rahatlıkla sen hamiş çıkıcaksın
hepimiz tırt çıktık canımHahaha banu ya ay beklenti yapmıyım diyorum bu ay yaaaamaaannn yaz kız yaz benide 17 eylül . Ama sıfır sıfır sıfır ihtimalll yani ben seni dedim kesin hamiştir, içime doğuyodu ya biliyosun. Kısmet ama ya ilk ayındı ztn. Şeyma noldu bmt vardı nlmt vardı onlar noldu bizden varmı hamiş
merhaba canım seni tanımıyorum ama ne kadar güzel enerjiler verdin :) gitmesen de burda bizimle kalsan ne güzel oluuurrrr
hepimiz tırt çıktık canımben seni listenin güzel bi yerine uygun açıklamayla yerleştiriciiiim merak etme
inşallah canım hayırlısıyla gelsin güzel haberlerimiz memnun oldum tanıştığıma cansu benMelabaaaaaenerji heeeep en yüksek olsunn hep ama heepppp hiç moda girmiyim dedim bu ay ondan okumadım hiç, ama gelirim tabiki de yine çok gzl olmuş burası listeden bol bol hamiş çıksın innnşşşaalllahhh
cansunun bi tek kendine hayrı yok
Benimde dediğim tam da bu vücut ısısı benimde bu aralar yüksek ayrıca göğüslerimde aşırı hassas bunu yapan progesteron hormonu bu da şadece hamilelikte olan bir hormon
Azraa sende yarın sabahtan itibaren ateşini ölç bak bakalım adet günü yükselecek mi yoksa düşecek mi?
Benim 36.4 dü 36.9 a yükseldi bi kaç günde bu şekilde
seni seniiiii geçen ay düşünmüş ateş ölçmeyi de ateş ölçeri başına koymuş bakkk cansu da öyle herşeyden bi haber takılsın teletubbie gibicanım annemde kalıyorum ateş ölçerim evde...Ama komşulardan bulabilirsem ölçerim :) birde ben geçen ay ateş ölçeri başucuma koydum sabahları ölçeyim diye hahaha unuttum hepo kadar ilgiliyim düşün
seni seniiiii geçen ay düşünmüş ateş ölçmeyi de ateş ölçeri başına koymuş bakkk cansu da öyle herşeyden bi haber takılsın teletubbie gibi
bende bursadayımbursaya da gelin kız
dormicum sende eski tayfadan kalmasın hoşgeldin tekrar aramıza listeye ekledik mi senibende bursadayım
Ben telefonun alarmını 6:30 a kurdum öyle ölçtümcanım annemde kalıyorum ateş ölçerim evde...Ama komşulardan bulabilirsem ölçerim :) birde ben geçen ay ateş ölçeri başucuma koydum sabahları ölçeyim diye hahaha unuttum hepo kadar ilgiliyim düşün
ahaha bu ay becer o zamannnnnbir de becerebilseymişim iyi olcakmıshahahaha
aaaa ne taraftansınnnbende bursadayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?