Eylülde Gel

kızlaar nasılsınız
bugun reglimin 17.günü kasıklarımda ara ara batma oluyor hafifte akıntım var.12 gün var daha adetime.hayra alamettir inşaallah ya demi yoksa adet belirtisi mi
beklemek cok zor ya çok ((

canım o batmalar üşütmeden de olabiliyor. Benim geçen ay çok yanılttı o belirti ama sonuç olarak regl oldum. ama inşallah senin hamiş belirtindir. Ama 12 gün çok erken değilmi kuzum ya.

canım o batmalar üşütmeden de olabiliyor. Benim geçen ay çok yanılttı o belirti ama sonuç olarak regl oldum. ama inşallah senin hamiş belirtindir. Ama 12 gün çok erken değilmi kuzum ya.
benim de normalde adetten 1gün önce olan batmalar bu ay 10gün önce başladı ben de değişiklik oldu diye sevindim sonuç hüsran çok ümitlenmeden bekle derim canım ben de ZehreNur

ya kuzum 6:30 diyolar baksanaa.. Benim o satte totoşumda pireler uçuyor üşengecim ben elimden gelirse yapmaya çalışırım.
ben o saatte gelen çişe bile somurtuyorum uykudan çaldı diye bi de ateş ölçmeye kalkcam bana göre değil

evet cok erken bende şaşırdım acıkcası.ya zaten şimdiye kadar her turlu gebelik belirtisini yasadım.eşim artık anladı ben anlamadım bu işlerin belirtiyle alakası olmadıgını
yumurta çatlaması olamaz ama değil mi

çatlama ağrısını ben yaşıyorum her ay tek taraflı kasılma şeklinde oluyor ,wc de bile zorlanıyorsun 1gün sürüp ertesi gün geçiyo canım

ben 18 agustos da regl oldum 30 da yumurtalamam vardı 14 eylülde de regl olacagım bu durumda 12 gün önce benim yumurtlama yakın oluyor. senide öyle olabilir...

ciddiyet mi oda nee hayırrrrrrrrrrr nolamazzzz :) bu bebeler bize gelmezse ben şaşmam. kendi kendine diordur bu ciddiyetsizle ne yapayım niye geleyim diye hahaha
ne kadar eğlenceli bi yere gelceğini bilse şimdiye ohooo çoktan gelirdi de haberi yok

ciddiyet mi oda nee hayırrrrrrrrrrr nolamazzzz :) bu bebeler bize gelmezse ben şaşmam. kendi kendine diordur bu ciddiyetsizle ne yapayım niye geleyim diye hahaha
ehem ehem sayfayı ciddiyete davet ediyorum sayın sayfa sakinleri istirham ediyorum

Kızlar abartmayın 2 dk da ölçüm yapılıyor. Sonra yataktan kalkıp bi tuvalet ihtiyacınızı giderirsiniz hazır kalkmışken olur biter. :)
Hem test yapıp hüsran olmaktan iyidir. Sonuçta adet günü ateş düşünce bilinki regl başlıyor. Ama ateş yükselirse işte ozaman umutlanırsınız

canım takılıyoruz biz kırılmıyosun dimi. sen de haklısın test yapmaktansa böyle anlamak daha iyi :) ama ben teste bile üşeniyorum evde 15 adet test var valla öylece duruyo

canım takılıyoruz biz kırılmıyosun dimi. sen de haklısın test yapmaktansa böyle anlamak daha iyi :) ama ben teste bile üşeniyorum evde 15 adet test var valla öylece duruyo
neeee evde 15 test mi varrr iştahım kabardı test görünce dayanamıyom şuanda evde olsa herrr gün yapardım hastalık bu yaaa iyiki almamak için kendimi tutuyom çok iradelisin arkadaşım tebrik ediyorum

neeee evde 15 test mi varrr iştahım kabardı test görünce dayanamıyom şuanda evde olsa herrr gün yapardım hastalık bu yaaa iyiki almamak için kendimi tutuyom çok iradelisin arkadaşım tebrik ediyorum

hahhaha ovulasyon testlerinin yanında gelmişti. Öylece duruyor henüz regl hiç geçmediği için kullanma gereksinimi hissetmedim açıkçası geçmiş olsaydı kullanırdım ama inşallah bu ay nasip olur

hahhaha ovulasyon testlerinin yanında gelmişti. Öylece duruyor henüz regl hiç geçmediği için kullanma gereksinimi hissetmedim açıkçası geçmiş olsaydı kullanırdım ama inşallah bu ay nasip olur
özendirdiniz beni bu ay geçsin de önümüzdeki ay ben de alcam hıhh kasım döngüsüne

Yok canım niye kırılayım :) ben sadece bildiklerimi size anlatıyorum birazda tecrübelerimi katıyorum içine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…