Ben telefonun alarmını 6:30 a kurdum öyle ölçtüm
kızlaar nasılsınız
bugun reglimin 17.günü kasıklarımda ara ara batma oluyor hafifte akıntım var.12 gün var daha adetime.hayra alamettir inşaallah ya demi yoksa adet belirtisi mi
beklemek cok zor ya çok((
ahaha bu ay becer o zamannnnnbaşlamak başarmanın yarısı
benim de normalde adetten 1gün önce olan batmalar bu ay 10gün önce başladı ben de değişiklik oldu diye sevindim sonuç hüsrancanım o batmalar üşütmeden de olabiliyor. Benim geçen ay çok yanılttı o belirti ama sonuç olarak regl oldum. ama inşallah senin hamiş belirtindir. Ama 12 gün çok erken değilmi kuzum ya.
ben o saatte gelen çişe bile somurtuyorum uykudan çaldı diyeya kuzum 6:30 diyolar baksanaa.. Benim o satte totoşumda pireler uçuyorüşengecim ben elimden gelirse yapmaya çalışırım.
evet cok erken bende şaşırdım acıkcası.ya zaten şimdiye kadar her turlu gebelik belirtisini yasadım.eşim artık anladı ben anlamadım bu işlerin belirtiyle alakası olmadıgınıcanım o batmalar üşütmeden de olabiliyor. Benim geçen ay çok yanılttı o belirti ama sonuç olarak regl oldum. ama inşallah senin hamiş belirtindir. Ama 12 gün çok erken değilmi kuzum ya.
ben o saatte gelen çişe bile somurtuyorum uykudan çaldı diyebi de ateş ölçmeye kalkcam bana göre değil
hahahahahahaha deme beeeebizden bir cacık olmaz ben sana diyimhahahaa
çatlama ağrısını ben yaşıyorum her ay tek taraflı kasılma şeklinde oluyor ,wc de bile zorlanıyorsun 1gün sürüp ertesi gün geçiyo canımevet cok erken bende şaşırdım acıkcası.ya zaten şimdiye kadar her turlu gebelik belirtisini yasadım.eşim artık anladı ben anlamadım bu işlerin belirtiyle alakası olmadıgını
yumurta çatlaması olamaz ama değil mi
evet cok erken bende şaşırdım acıkcası.ya zaten şimdiye kadar her turlu gebelik belirtisini yasadım.eşim artık anladı ben anlamadım bu işlerin belirtiyle alakası olmadıgını
yumurta çatlaması olamaz ama değil mi
hahahahahahaha deme beeeebu iş ciddiyet istiyo bizde zerre yok :S peh
ne kadar eğlenceli bi yere gelceğini bilse şimdiye ohooo çoktan gelirdi de haberi yokciddiyet mi oda neehayırrrrrrrrrrr nolamazzzz :) bu bebeler bize gelmezse ben şaşmam. kendi kendine diordur bu ciddiyetsizle ne yapayım niye geleyim diye hahaha
ehem ehem sayfayı ciddiyete davet ediyorum sayın sayfa sakinleri istirham ediyorumciddiyet mi oda neehayırrrrrrrrrrr nolamazzzz :) bu bebeler bize gelmezse ben şaşmam. kendi kendine diordur bu ciddiyetsizle ne yapayım niye geleyim diye hahaha
hedef şaşırtarak avlanma taktiği deniyoruz bu sefer şişttehem ehem sayfayı ciddiyete davet ediyorum sayın sayfa sakinleri istirham ediyorum
Kızlar abartmayın 2 dk da ölçüm yapılıyor. Sonra yataktan kalkıp bi tuvalet ihtiyacınızı giderirsiniz hazır kalkmışken olur biter. :)
Hem test yapıp hüsran olmaktan iyidir. Sonuçta adet günü ateş düşünce bilinki regl başlıyor. Ama ateş yükselirse işte ozaman umutlanırsınız
neeee evde 15 test mi varrr iştahım kabardı test görünce dayanamıyom şuanda evde olsa herrr gün yapardım hastalık bu yaaa iyiki almamak için kendimi tutuyom çok iradelisin arkadaşım tebrik ediyorumcanım takılıyoruz biz kırılmıyosun dimi.sen de haklısın test yapmaktansa böyle anlamak daha iyi :) ama ben teste bile üşeniyorum evde 15 adet test var valla öylece duruyo
neeee evde 15 test mi varrr iştahım kabardı test görünce dayanamıyom şuanda evde olsa herrr gün yapardım hastalık bu yaaa iyiki almamak için kendimi tutuyom çok iradelisin arkadaşım tebrik ediyorum
özendirdiniz beni bu ay geçsin de önümüzdeki ay ben de alcam hıhhhahhahaovulasyon testlerinin yanında gelmişti. Öylece duruyor henüz regl hiç geçmediği için kullanma gereksinimi hissetmedim açıkçası geçmiş olsaydı kullanırdım ama inşallah bu ay nasip olur
Yok canım niye kırılayım :) ben sadece bildiklerimi size anlatıyorum birazda tecrübelerimi katıyorum içinecanım takılıyoruz biz kırılmıyosun dimi.sen de haklısın test yapmaktansa böyle anlamak daha iyi :) ama ben teste bile üşeniyorum evde 15 adet test var valla öylece duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?