allah razı olsun canım valla bu cahil kulu aydınlatıyosun
Yok canım niye kırılayım :) ben sadece bildiklerimi size anlatıyorum birazda tecrübelerimi katıyorum içine
özendirdiniz beni bu ay geçsin de önümüzdeki ay ben de alcam hıhhkasım döngüsüne
Yok canım niye kırılayım :) ben sadece bildiklerimi size anlatıyorum birazda tecrübelerimi katıyorum içine
test almayasen neye özendin şekerim. Ovulasyona mı
valla bende sürekli bakıyorum internetten dün akşam nerdeyse alyodum o da okadar çabuk geliyo ki daha 10 günüm var ben onu 10 güne kadar yapa yapa bitririmtest almayainternetten ahahahaahah
valla bende sürekli bakıyorum internetten dün akşam nerdeyse alyodum o da okadar çabuk geliyo ki daha 10 günüm var ben onu 10 güne kadar yapa yapa bitririm
test almayainternetten ahahahaahah
hiç almadım daha nereden alıyosunuz aydınlatın bu cahiliiiiiiiivalla bende sürekli bakıyorum internetten dün akşam nerdeyse alyodum o da okadar çabuk geliyo ki daha 10 günüm var ben onu 10 güne kadar yapa yapa bitririm
öf ovu de yapmak istemiyorum yaa hadi kasım mottom da o olsun bu ay serbest:) ovulasyon al yanında geliyo... ama sırf gebelik testine bence gerek yok...lazım olunca gidip alınır eczaneden. ov. testi pahallı oldugu için int alınıyo genelde
hiç almadım daha nereden alıyosunuz aydınlatın bu cahiliiiiiiii
gittigidiyor ve N11hiç almadım daha nereden alıyosunuz aydınlatın bu cahiliiiiiiii
okeytooo o zamannnn tutmayınn beni bi dahaki ay gözünü çıkarmak neymiş görürsünüz siz ahahahahgitti gidiyoreeeeee denaldıok canım
inşallah hamişsindir de elinde kalırBen laboquick alıyorum gitti gidiyordan ben daha yeni ısmarlamıştım. Eğer ki olası bşr gebelik olursa size gönderebilirim yoksa elimde kalacaklar :)
testinmi ilişkinin mi :)))Hanımlar 1 ay içinde yalnızca 5 gün önemli yani diğer günler isterseniz her gün yapın bir faydası yok
Hanımlar 1 ay içinde yalnızca 5 gün önemli yani diğer günler isterseniz her gün yapın bir faydası yok
ne bileyim kimisi de yumurtlama günü dışında da her zaman bi ihtimal var diyo kime inancaz şaşırdım nasibi varsa nerden nerden gelir yavruların yavrusu yaa ben bunu düşünüp buna inanıyorum öbür türlü sadece 5gün de tutma olasılığını düşününce gerim gerim geriliyorum.millet kaçamak yapıyo, tecavüze uğruyo hop kalıyo bu kadar mı denk geliyo ne bileyimmm
Heee münasbetin ilişkinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?