Eylülde Gel

valla ben o 5 günü hepsini değerlendirdim bu ay...Bakalım neler olcak....Ama dediğim gibi hiçbir belirtim yok regl olacagıma dair bile analamadım valla.. boş göbüş sanırım
5gün üst üste yapmak da iyi değil diyolar gün aşırı diyolar ne bileyim şeker yaaa

onlar ne ki...Bizim aile dostumuzun 3 oğlu var şimdid eşek kadar oldular gerçi ilk çocuguna isteyerek hamile kaldı...2 yi dogum kontorl hapı kullanırken hamile kaldı...2. 11 aylıkken kadında sprial varken hamile kaldı 3 ye kafayı yiyordu kadın hahahhaa meğersem kadını korumuyormus bunlar 3 den sonra çakozluyo prev. devammm

hahahaahah benim kuzenin çocuğu da prev. varken kaldı kıl delmiş düşün gelcem desinnn önünde birşey durmaz bunu anladım

Kizlarrrrr acillllll sabirsiz ben erken gebelik testi alip yaptim negatif cikti tabi 7 gün var adetime gebeligin her belirtisi var psikolojikse yerlere yatarim gulmekten sonradan pozitif cikanlar varmi

Kizlarrrrr acillllll sabirsiz ben erken gebelik testi alip yaptim negatif cikti tabi 7 gün var adetime gebeligin her belirtisi var psikolojikse yerlere yatarim gulmekten sonradan pozitif cikanlar varmi

Geç döllenme olmadıysa olmaz cnm. Genelde psikolojik oluyor...Ama 7 gün var ne olurrr ne olmaz geçmesini beklemende fayda var

ben erken gebelik testleri 3ya da 4gün öncesi çıkıyo diye biliyorum canım 7gün epey bi erken olmuş

Erken gebelik testi bende de var hiç bir işe yaramadı. Biraz daha bekleyecem

az daha sık dişini hadi bakalım inşallah sonuç güzel olur ,olmazsa da önümüzdeki aya umutlar üzülmek yokkk

Beni gör kendimle paso dalga geciorum :))) arkimle yillar evvel karbonata işedimiz gunler bile var ahahaha bnm şuan kafami kurcalayan mide yanmasi gebeligin ilerleyen gec donemlerinde olur simdi ortada biseyde yok neden oluoki

Beni gör kendimle paso dalga geciorum :))) arkimle yillar evvel karbonata işedimiz gunler bile var ahahaha bnm şuan kafami kurcalayan mide yanmasi gebeligin ilerleyen gec donemlerinde olur simdi ortada biseyde yok neden oluoki
yediklerinle alakalıdır belki canım ya da mevsim geçişlerinde olabiliyo onunla alakalı da olabilr,ilk bebek değil heralde dimi ? karbonat fln epey tecrübe var baksana :))

yediklerinle alakalıdır belki canım ya da mevsim geçişlerinde olabiliyo onunla alakalı da olabilr,ilk bebek değil heralde dimi ? karbonat fln epey tecrübe var baksana :))

Yok cnm degilll zaten ondan sasirdim.suphe ettim kizimda 9 ay mide yanmasi cekmistim yoksa normalde buldumu yutan cinsim istah o bicim simdi yeni bebis dusununce acaba dedim bu arada kizimda 10 gün evvelden hamiş oldumu anlamistim 3 gün onceden de pozitifti ama ilk yaptimda negatif 3 gun kala yine yaptim pozitifti :)))
Cok yaramazim test noktasinda

Mide yanması bende de var canım. Ama bende reflü var. Gastrit vs bişey varsa sende de baharatlı birşeyler yediysen yapar.

maşallah hakikaten epey bi vukuatın varmış inşallah gönlüne göre olsun canım sonuç en hayırlı şekilde tabii :)

Bildigim rahatszlogim yok ama dedigin gibi cnm bukadar erken donmde yanma olmaz hayirlisi 7 gun sonra akmi karami belli olur yok kirmizimi belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…