5gün üst üste yapmak da iyi değil diyolar gün aşırı diyolar ne bileyim şeker yaaavalla ben o 5 günü hepsini değerlendirdim bu ay...Bakalım neler olcak....Ama dediğim gibi hiçbir belirtim yokregl olacagıma dair bile analamadım valla.. boş göbüş sanırım
ne bileyim kimisi de yumurtlama günü dışında da her zaman bi ihtimal var diyo kime inancaz şaşırdım nasibi varsa nerden nerden gelir yavruların yavrusu yaa ben bunu düşünüp buna inanıyorum öbür türlü sadece 5gün de tutma olasılığını düşününce gerim gerim geriliyorum.millet kaçamak yapıyo, tecavüze uğruyo hop kalıyo bu kadar mı denk geliyo ne bileyimmm
5gün üst üste yapmak da iyi değil diyolar gün aşırı diyolar ne bileyim şeker yaaa
hahahaahah benim kuzenin çocuğu da prev. varken kaldı kıl delmiş düşünonlar ne ki...Bizim aile dostumuzun 3 oğlu var şimdid eşek kadar oldular gerçiilk çocuguna isteyerek hamile kaldı...2 yi dogum kontorl hapı kullanırken hamile kaldı...2. 11 aylıkken kadında sprial varken hamile kaldı 3 ye kafayı yiyordu kadın hahahhaa meğersem kadını korumuyormus bunlar 3 den sonra çakozluyo prev. devammm
bakkk yaa aklıma kötü kötü şeyler sokuyo şuna bakkkvalla ben şansımı zorladım bu ayes geçmedim. Çok da güzel oldu
bakkk yaa aklıma kötü kötü şeyler sokuyo şuna bakkk
Kizlarrrrr acillllll sabirsiz ben erken gebelik testi alip yaptim negatif cikti tabi 7 gün var adetime gebeligin her belirtisi var psikolojikse yerlere yatarim gulmekten sonradan pozitif cikanlar varmi
ben erken gebelik testleri 3ya da 4gün öncesi çıkıyo diye biliyorum canım 7gün epey bi erken olmuşKizlarrrrr acillllll sabirsiz ben erken gebelik testi alip yaptim negatif cikti tabi 7 gün var adetime gebeligin her belirtisi var psikolojikse yerlere yatarim gulmekten sonradan pozitif cikanlar varmi
ahahahaKötü mü iyimi sen karar ver muhahahaa
bana sen hamişsin gibi geliyo canım :) inş doğru doğuyodur içime :)Erken gebelik testi bende de var hiç bir işe yaramadı. Biraz daha bekleyecem
Boyu devrilmiyesice erken gebelik testi nolcak hih
az daha sık dişini hadi bakalım inşallah sonuç güzel olur ,olmazsa da önümüzdeki aya umutlar üzülmek yokkk
yediklerinle alakalıdır belki canım ya da mevsim geçişlerinde olabiliyo onunla alakalı da olabilr,ilk bebek değil heralde dimi ? karbonat fln epey tecrübe var baksana :))Beni gör kendimle paso dalga geciorum :))) arkimle yillar evvel karbonata işedimiz gunler bile var ahahaha bnm şuan kafami kurcalayan mide yanmasi gebeligin ilerleyen gec donemlerinde olur simdi ortada biseyde yok neden oluoki
yediklerinle alakalıdır belki canım ya da mevsim geçişlerinde olabiliyo onunla alakalı da olabilr,ilk bebek değil heralde dimi ? karbonat fln epey tecrübe var baksana :))
Beni gör kendimle paso dalga geciorum :))) arkimle yillar evvel karbonata işedimiz gunler bile var ahahaha bnm şuan kafami kurcalayan mide yanmasi gebeligin ilerleyen gec donemlerinde olur simdi ortada biseyde yok neden oluoki
maşallah hakikaten epey bi vukuatın varmışYok cnm degilll zaten ondan sasirdim.suphe ettim kizimda 9 ay mide yanmasi cekmistim yoksa normalde buldumu yutan cinsim istah o bicimsimdi yeni bebis dusununce acaba dedim bu arada kizimda 10 gün evvelden hamiş oldumu anlamistim 3 gün onceden de pozitifti ama ilk yaptimda negatif 3 gun kala yine yaptim pozitifti :)))
Cok yaramazim test noktasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?