Eylülde Gel

O kadar olur canımmm...:) sonuçta bunlarıda konuşacağız mutlaka sırf lak lak değil :))) bebeişimiz olsunda Akdeniz ege marmara hiç farketmez ehehhe
hadi inşallahhh birbirlerimize uğurlu gelcez gibi bi his var içimdeee

hadi inşallahhh birbirlerimize uğurlu gelcez gibi bi his var içimdeee

Gelicez tabi ki de....Bu ay olmasa önümüzdeki ay moral bozmadan hepimiz alacağız kucağımıza bebeişlerimizi...Kimimizin kızı kimiizin oğlu olacak bakarsınız ikiz haber bile gelir

Gelicez tabi ki de....Bu ay olmasa önümüzdeki ay moral bozmadan hepimiz alacağız kucağımıza bebeişlerimizi...Kimimizin kızı kimiizin oğlu olacak bakarsınız ikiz haber bile gelir
hiç belli olmaazz yeter ki sağlıklı olsun sıpalarr
çok güzel süreçler bizi bekliyo iletişimi koparmayalım

kızlar ikiz ihtimali olan var mı ailesinde olan eşinin değil kendi ailesinde olan valla ben şahsen isterdim ikiz yaa

kızlar ikiz ihtimali olan var mı ailesinde olan eşinin değil kendi ailesinde olan valla ben şahsen isterdim ikiz yaa

Benim ne eşim tarafında ne de bizim tarafta yok...Ama eşim evlenmeden önce bile zamanı gelsin ikizi koyucam göbüşüne görürsün bak diyip duruyordu ahhaha olur mu olur Allah'ın gücüne gitmesinde ben 2 taneyle baş edemem sanırım

Canim benim eylüle bizlesin bende heycandan test yaptrmistim ve kocaamn bir negatif dr. Karsinda mors oldum resmen ama olsun daha cok caliscaz üzülmek yok yola devam
Keske ama bugun kan tahlili yaptim, tabii ki koca bi negatif. Bat 4 eylul ama sanirim 2 gun once gordugum cift cizgi yumurtlama idi :/ ama ne yazik ki kacirdim o sureci yani eylul icin bat sat hicbir sey belli degil

Ben ist oturuyom mali musavirim. Tatile gidiyorum ama ozluyorum ist...seviyorum ya derin bir nefes alip vapura binip eminonune dogru gitmeek sokaklarinda gezmek beni cok mutlu ediyor...

hahaha benim eşim de hep 30yaşımda 2 çocuk babası olcam der durur yaşı 29 hayırlısı bakalımmm

hahaha benim eşim de hep 30yaşımda 2 çocuk babası olcam der durur yaşı 29 hayırlısı bakalımmm

Allah Sizin gönlünüze göre versin canım. İkiz ne bileyim benim hep gözümü korkutmuştur Yetişmem gibi his uyandırıyor...ama isteyen herkese nasip olur inşallah :)

Allah Sizin gönlünüze göre versin canım. İkiz ne bileyim benim hep gözümü korkutmuştur Yetişmem gibi his uyandırıyor...ama isteyen herkese nasip olur inşallah :)
çok zor arkadaşın ikiz bebekleri var hem hamilelik süreci hem doğum sonrası çok zor ama mucize allah isteyenlere nasip etsin

çok zor arkadaşın ikiz bebekleri var hem hamilelik süreci hem doğum sonrası çok zor ama mucize allah isteyenlere nasip etsin

Bizimki de üst katta bir arkadaşımızın vardı ...Kıyamma onlara ben kadıncağız birini uyutuyordu biri uyanıyordu Sabahlar olmasın modundaydı. Ben biraz da ondan korkuyorum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…