hadi inşallahhh birbirlerimize uğurlu gelcez gibi bi his var içimdeeeO kadar olur canımmm...:) sonuçta bunlarıda konuşacağız mutlaka sırf lak lak değil :))) bebeişimiz olsunda Akdeniz ege marmara hiç farketmez ehehhe
hahah aynennn fikir neyse zikir odurrburda konuların tek çıkış yönü var:) başka alternatif yok tek yön çkmaz sokak
burda konuların tek çıkış yönü var:) başka alternatif yok tek yön çkmaz sokak
hadi inşallahhh birbirlerimize uğurlu gelcez gibi bi his var içimdeee
olacak olacaaaaakkkk:)))) Çıkmaz sokak olsun ama sonu güzel olsun tek temennimizoda olacak allahın izniyle
hiç belli olmaazz yeter ki sağlıklı olsun sıpalarrGelicez tabi ki de....Bu ay olmasa önümüzdeki ay moral bozmadan hepimiz alacağız kucağımıza bebeişlerimizi...Kimimizin kızı kimiizin oğlu olacak bakarsınız ikiz haber bile gelir
hiç belli olmaazz yeter ki sağlıklı olsun sıpalarr
çok güzel süreçler bizi bekliyo iletişimi koparmayalım
kızlar ikiz ihtimali olan var mı ailesinde olan eşinin değil kendi ailesinde olan valla ben şahsen isterdim ikiz yaa
Keske ama bugun kan tahlili yaptim, tabii ki koca bi negatif. Bat 4 eylul ama sanirim 2 gun once gordugum cift cizgi yumurtlama idi :/ ama ne yazik ki kacirdim o sureciyani eylul icin bat sat hicbir sey belli degil
benim 2tarafta da yok :)kızlar ikiz ihtimali olan var mı ailesinde olan eşinin değil kendi ailesinde olan valla ben şahsen isterdim ikiz yaa
hahaha benim eşim de hep 30yaşımda 2 çocuk babası olcam der durur yaşı 29Benim ne eşim tarafında ne de bizim tarafta yok...Ama eşim evlenmeden önce bile zamanı gelsin ikizi koyucam göbüşüne görürsün bak diyip duruyordu ahhaha olur mu olurAllah'ın gücüne gitmesinde ben 2 taneyle baş edemem sanırım
umutlar eylüle üzülmek yookCanim benim eylüle bizlesin bende heycandan test yaptrmistim ve kocaamn bir negatif dr. Karsinda mors oldum resmen ama olsun daha cok caliscaz üzülmek yok yola devam
hahaha benim eşim de hep 30yaşımda 2 çocuk babası olcam der durur yaşı 29hayırlısı bakalımmm
umutlar eylüle üzülmek yook
çok zor arkadaşın ikiz bebekleri var hem hamilelik süreci hem doğum sonrası çok zor ama mucize allah isteyenlere nasip etsinAllah Sizin gönlünüze göre versin canım. İkiz ne bileyim benim hep gözümü korkutmuşturYetişmem gibi his uyandırıyor...ama isteyen herkese nasip olur inşallah :)
iştee biz buyuzzz
çok zor arkadaşın ikiz bebekleri var hem hamilelik süreci hem doğum sonrası çok zor ama mucize allah isteyenlere nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?