Eylülde Gel

Ateşimi ölçüyorum bende 37.3 çıktı fena yanıyorum menapozdaki hanımlar gibiyim. Bir de karnımda kasıklarımda yoğun ağrılar var göğüslerime el değmiyor zaten

Geaall gealll vatandas gel herturlu vukuat bizde karbonata işe kopururse hamilesin ama paşayada isettik onda da kopurdu eyvah odami hamile bu arada eczacilar hcgden koseyi donuolar eminim artik :)))

hadi inşallah yaa gidişatın çok olumlu bence ..iyi haber gelecek sanki
Sizinle paylaşıcam mutlaka olumlu olumsuz. Olumlu olursa zaten burayıda takip ederim deneyimlerimi paylaşırım sizinle.
Sizin de mutlaka tutacak bebeğiniz ama dediğim şekillerde de yaparsanız yakalama şansınız artar.

anlamadım şu kısmı: ''dediğim şekillerde de yaparsanız yakalama şansınız artar''

Dün yaptım çıkmadı testte. 1-2 gün sonra yapıcam yine
Benim ateşimin yükselmesi adet günümün 1 gün öncesinde başladı.

Dün yaptım çıkmadı testte. 1-2 gün sonra yapıcam yine
Benim ateşimin yükselmesi adet günümün 1 gün öncesinde başladı.

Aslinda sabah kan testi yaptirsan varmi yokmu cikar bende bugun test yaptim ama erken oldunu cikmicani bile bile bi umut dedim yaptim iste

Önce evdeki testlerde göreyimde çizgiyi öyle kan aldırıcam habire delinmek istemiyorum

Hayirli aksamlar cnm sende haklisin ama evdekiler icin belliki gec dollenmen olmus beklicksn daha gec olsun guc olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…