hadi inşallah yaa gidişatın çok olumlu bence ..iyi haber gelecek sankiTestte pozitifi yakalarsam hemen paylaşırım sizinle zaten silik çizgi göreyim hemen kan vericem
güle güle canııııımmmmkızlar ben kaçıyorum iyi akşamlar hepinize :* :* :*
Testte pozitifi yakalarsam hemen paylaşırım sizinle zaten silik çizgi göreyim hemen kan vericem
Sizinle paylaşıcam mutlaka olumlu olumsuz. Olumlu olursa zaten burayıda takip ederim deneyimlerimi paylaşırım sizinle.hadi inşallah yaa gidişatın çok olumlu bence ..iyi haber gelecek sanki
Belli bir dr um var zaten o da benden haber bekliyor.Silik cizgide kana luzm yok cnm o test pozitif demek oluo direk doktora başla bence bu arada gunun gectimi
Belli bir dr um var zaten o da benden haber bekliyor.
9 eylüldü günüm 2 gün geçti aslında
anlamadım şu kısmı: ''dediğim şekillerde de yaparsanız yakalama şansınız artar''Sizinle paylaşıcam mutlaka olumlu olumsuz. Olumlu olursa zaten burayıda takip ederim deneyimlerimi paylaşırım sizinle.
Sizin de mutlaka tutacak bebeğiniz ama dediğim şekillerde de yaparsanız yakalama şansınız artar.
kızlar ben kaçıyorum iyi akşamlar hepinize :* :* :*
anlamadım şu kısmı: ''dediğim şekillerde de yaparsanız yakalama şansınız artar''
Ateş ölçme yöntemi evetanlamadım şu kısmı: ''dediğim şekillerde de yaparsanız yakalama şansınız artar''
Dün yaptım çıkmadı testte. 1-2 gün sonra yapıcam yine
Benim ateşimin yükselmesi adet günümün 1 gün öncesinde başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?