Eylülde Gel

Masumiyet canim ya anlattiklarin cok mantikli geldi sana zahmet olmazsa usenmezsen su ates olcumunu detayli anlatir misin nezman baslanir ne ne anlama gelir

Bu ayki unuudumuz sensin azraa, tabii cok da umutlanmiyoruz bebisimiz bizim icin ve kendi icin en guzel zamanda gelecek, biliyoruz

Bu arada ben de gebe oldugumu kanda ogrensem de idrarda o cift cizgi icin yine de idrar testi yapicam!
(Bir arkadasimin annesi, arkadasin kanda gebelik pozitif sonucuna inanmayip zorla idrarda test yaptirmis, orda cift cizgiyi gorunce inanmis gebeligine

Masumiyet canim ya anlattiklarin cok mantikli geldi sana zahmet olmazsa usenmezsen su ates olcumunu detayli anlatir misin nezman baslanir ne ne anlama gelir
Bir kaç sayfa geride oldukça detaylı bir yazı kopyalamıştım. Ateş ölçme yöntemi ile ilgili fertility friend internet sitesine girip üye ol onunda bilgileri hep var
yslpsln

Beni de yazar misiniz ?
Bat 23 eylül idi, galiba adet oldum.
6ay oldu deniyoruz. İnşaallah nasip olur. Yakın zamanda iki hamile haberi aldım...
Biri benim gibi ikinci bebeğini bekleyen arkadaşım
.biri de ayninuola baskoydugum 4 yıldır meleğini bekleyen arkadaşım. Darısı bat bekleyen herkese olsun hayirlisyla... Bakalım benim.meleğim ne zman konacak annesinin görüşüne :)

Vala canim hic ovu testi yapmadim ama btmstr galiba
ayn sayılırız senınde bitmiştir.bugün buraya lolipiggy uğradı yazdı.oku istersen öğlen saatleri
hoşgeldin aramıza canım yaşın bat ve sat nedir

Bende ovu. Testini hic denemedim esim artik bu ayda olmazsa beraber gderiz doktora diyor :d

Bata 10 günden fazla varken heralde belirti olmaz dimi banu86 bnm batma gbi agri var arada kasiklarimda bu kadar çabuk olama hrlde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…