fiyati ne bilgin var mikullananladan çok hamile kalan var
spermin yumurtaya rahat ulaşmasını sağlıyormuş, kayganlaştırıcı jel gibi
gerekli nemi sağlıyormuş
biraz pahalı gibi ama denemeye değer sanırım
fizik öğretmeniyim sen?banu86 canim sen ne ogretmenisi
fenfizik öğretmeniyim sen?
valla bir çok kişi hamiş olduğundaki belirtilerini ben her ay reglide yaşıyorum. gaz sıkıntısı.iştah artışı,halsizlik,gögüs agrısı,( meme ucunu hiç hatırlamıyorum) geçen ay çok umutlanmıstım mesela kasıklarımda sağlı sollu batmalar oluyordu...bu ay o bile yok..Sanırım üşütmedenmiş o :) anlayacağınız ben teste çift çigiyi görmeden inanmam vallabeni inandıracak tek şey o olur.
hayaller hayatlar olayı işte canm keşke planlar gerçekleşseydi.ama rabbim bizim için en uygun zamanı takdir edecektir onun için artık ay takıntm yok içim rahatBizim icin iyiydi okul acilmadan hamile kalmak simdi bi de okul stresi yukleneecek
Bir kaç sayfa geride oldukça detaylı bir yazı kopyalamıştım. Ateş ölçme yöntemi ile ilgili fertility friend internet sitesine girip üye ol onunda bilgileri hep varMasumiyet canim ya anlattiklarin cok mantikli geldi sana zahmet olmazsa usenmezsen su ates olcumunu detayli anlatir misin nezman baslanir ne ne anlama gelir
Vala canim hic ovu testi yapmadim ama btmstr galibaşeymacm sonunda karşılaştıkiyiyim canım bu ay da umudum yok artk sal gitsin yapcam sende durumlar ne yumurtlama bitmiştir dimi
ayn sayılırız senınde bitmiştir.bugün buraya lolipiggy uğradı yazdı.oku istersen öğlen saatleriniVala canim hic ovu testi yapmadim ama btmstr galiba
ayn sayılırız senınde bitmiştir.bugün buraya lolipiggy uğradı yazdı.oku istersen öğlen saatleriVala canim hic ovu testi yapmadim ama btmstr galiba
hoşgeldin aramıza canım yaşın bat ve sat nedirBeni de yazar misiniz ?
Bat 23 eylül idi, galiba adet oldum.
6ay oldu deniyoruz. İnşaallah nasip olur. Yakın zamanda iki hamile haberi aldım...
Biri benim gibi ikinci bebeğini bekleyen arkadaşım
.biri de ayninuola baskoydugum 4 yıldır meleğini bekleyen arkadaşım. Darısı bat bekleyen herkese olsun hayirlisyla... Bakalım benim.meleğim ne zman konacak annesinin görüşüne :)
gel beraber ağlayalım arkadaş geçmiyor günler yar yar yaarrbenimde son 10
bende hiç bi belirti yooook.biraz erken zaten ama psikolojik olabilir senınkıBata 10 günden fazla varken heralde belirti olmaz dimibanu86 bnm batma gbi agri var arada kasiklarimda bu kadar çabuk olama hrlde :)
bende hiç bi belirti yooook.biraz erken zaten ama psikolojik olabilir senınkı
Sende hamilelik takvimi var uğur getirsin inş.banu86 SAT/16/ağustos BAT/13 eylül , ama akşama doğru bat geldi gibi. Daha net birşey yok yanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?