Eylülde Gel

2 gundur yazilanlaari okumayi anca bitirdim

Masumiyet de umut vaad ediyor hedef 30 dedik, olmadi ama 10'a da raziyim su an :)

Ates olcme islemi su an cok ilgimi cekti. Belki regl gunumu ayirt etmeme yatdimci olabilir. Zira hala regl olabilmis degilim.

Kirmizilari goren arkadaslara sesleniyorum! Halinize sukredin, bir sonraki deneme icin hazirlaniyor bedeniniz. Benim henuz o da yok

banu86 ve S seyma06 kizlar nasilsinjz gorusmeyeli bende ovi donemi bitti bat geri sayimina başladım hemen hemen ayni donemlerde bekleyislerimizde gun icinde yazamiyorum ama sizin yazdiklarinizi okuyorum burdaki kizlarda süper enerji dolu .

Ateş ölçme yöntemi ile ilgili buraya kopyaladığım yazıyı okudun mu?

Ateş ölçme yöntemi benimde dikkatimi cekti ben bu ay ne ovi testi ne baska bir yöntemle bakmiycam dedim ama şoyle bisey farkettim döngümün 11. Gununde inanilmaz bir yanma ve ates oldu vucudumda hatta eşimin bile dikkatini cekti sen hasta olcaksin galiba grip falan atesin çıkmış dedi bende bi anlam veremedim sonra sabah bir akıntı oldu dedimki bu yumutrlamanin catlamasi belirtisi okuduklarima binaen cikan sonuc bu ama normalde 14 16 18 gunlerinden birinde yumurtlamam gozukurken daha erkene cekti bünyem buda bana ders oldu stres yaptigimda daha gec yumurtluyorum ama akisina biraktigimda farkinda bile degilim ne ara yumurtladigimin sonra saydimki cok erken bi tarih benim icin oyuzden kizlar akisina birakmak en iyisi

ozaman senin bat öne gelmiştir canm

Geçen haftalarda kopyalamıştım çok detaylı anlatıyor. Gerilere gidip bulmanız lazım

ozaman senin bat öne gelmiştir canm
Aynen tatlim aynen aslinda öne geldi ama normalde hic sasmayan reglim denemelere basladiktan sonra 5 gun gec yada 5 gun erkene gelebiliyor bu 3. Deneme oldgu icin bu ay neyle karsilascam bilmiyorum ama normal bat 21 diye gözüküyor belkide 21.de olcam 11.gunde yasadiklarim yumurtlama degil bilemiyorum ama bariz akinti ve ateşin olmasi beni ovilasyon dusüncesine itti acikcasi bekleyip gorcez bakalim

Evet oğlum da kulalnmistim :)
Elhamdülillah çok şükür, inşaallah size bol bebis getirir takvimimiz :)
Şimdi ikinci bebeği istiyoruz . oğlum iki yaşını dolduracak... Allah sizlere ve bekleyen herkese bun duguyu nasıp etsin... Öyle güzel kokuyoroöyle güzel bakıyor ki... Bakmak zevk koklamak zevk aşk muhabbet. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…