Beni de sil canım bu ay rahim enfeksiyonu çıktı parça falan alındi moraller sıfır... inşallah kötü birşey cikmazda umutlaf baska aylara kalir simdilik tek umudum bu...ehhhh hadi gari şu liste bebişsiz kalmasın
İSİM - YAŞ - SAT - BAT - OVULASYON TARİHİ (Tahmini) - DENEME sumudum
1.BANU - 29 - 22AĞUS. - 20 EYLÜL - 5 eylül - 2.AY
3.AYSU - 37 - 2EYLÜL - 27EYLÜL - - 2.YIL
4.DEFNE- 28 - 15AĞUS. - 12EYLÜL - - 10.AY
5.ÜLKÜ - 26 - 26AĞUS - 20 EYLÜL - - 1.YIL
8.AZRAS - 33 - 19AĞUS.- 14 EYLÜL - 30ağust-2 eylül - 3.ay
9.BÜŞRA- 28 - 21AĞUS.- 23 EYLÜL - 9ağus. - 3.ay
12.YEŞİL- -22 NİSAN -2.ay
13.YAPRAK- 26 - 29 ağustos - 3 EYLÜL - 10 eylül - 7 ay..............HAMİLEEEEEE
14.ŞEYMA -25 - 22 EYLÜL
18.EMOLİ-27 17AĞUST - 13EYLÜL -2.ay
20.IRMAK -28- -24AĞUST. -22 EYLÜL -5.ay
23.SARE -31 -24AĞUST. -21 EYLÜL - 7 EYLÜL
24.SADEM -25 -16AĞUST. -19 EYLÜL
25.EMİNETUBA-25- 21AĞUST- 19EYLÜL
27.ELİF -30 -26 AĞUST-23 EYLÜL
28.GÜL_CAN -24AĞUST.-25 EYLÜL
29.TERS LALE-26 -14AĞUST-14 EYLÜL -24-27 AĞUST -1.YIL
30.BBAL -10AĞUST-10EYLÜL
32.MELEV -37 -18AĞUST-12 EYLÜL -29 AĞUST. -9.AY
33.BANU -37 -16AĞUS - 9 EYLÜL -27 AĞUST -3.AY
34.CROCUS -28 -29AĞUS-27 EYLÜL -10.ay
35.ZEHRENUR- 22 EYLÜL
36.GÜL -32 -22 AĞUS- 17 EYLÜL -3.AY
37.COUNTRY - -26AĞUS-23EYLÜL -7.AY
38.LOLİPİGGY- 17 EYLÜL ............................Umudu yok haaaaa.bu ay çok çalışmadı tembel çocuk yan gelip yattı
39.KARAPİSSO -16AĞUS-13 EYLÜL
iyi geceleeerrrrr
Geaall gealll vatandas gel herturlu vukuat bizdekarbonata işe kopururse hamilesin ama paşayada isettik onda da kopurdu eyvah odami hamile bu arada eczacilar hcgden koseyi donuolar eminim artik :)))
ekime gel miydiiievet ekim için isim değişikliğine gidicez canım,geçen aklıma güzel bi isim gelmişti unuttum yaaa
Bu ayki unuudumuz sensin azraa, tabii cok da umutlanmiyoruzbebisimiz bizim icin ve kendi icin en guzel zamanda gelecek, biliyoruz
Bu arada ben de gebe oldugumu kanda ogrensem de idrarda o cift cizgi icin yine de idrar testi yapicam!
(Bir arkadasimin annesi, arkadasin kanda gebelik pozitif sonucuna inanmayip zorla idrarda test yaptirmis, orda cift cizgiyi gorunce inanmis gebeligine
aa-aaa sabah sabah bu umutsuzluk bu surat asma noluyoruuuuuzzİnşallah size umut olurum canım, ama ben nedense hiç hissetmiyorum ya...Bu ay bende fos çıkıcam sanırım
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn kızçelerimmmmmmmmmmmm nasıl bugün keyifler moraller
benim tatlı yuvam bugün 3.yılını doldurdu
aa-aaa sabah sabah bu umutsuzluk bu surat asma noluyoruuuuuzz
aminnnnnnnn canım aminnnnnnnnn inşallahhh son nefese kdr hep birlikte inşallahhhGünaydın canımın içi....Allah sana nice 3 seneler 10 seneler göstersin.Yaşlı nine oluncaya kadar oran buran burusuncaya kadar yanından ayrılmasın
oyyy yerim ki seni tamam kız yap hadi nazlan bugün ama çok asma alışık değilim seni böyle görmeyeeeay kız arada naz yapim surat asimsende haaaa hahahaha
tebrikler canoooo Allahıım sen eşin ve bebişinle nice nice huzurlu mutlu yllar yaşatsngünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn kızçelerimmmmmmmmmmmm nasıl bugün keyifler moraller
benim tatlı yuvam bugün 3.yılını doldurdu
Kızçeler gunaydin bisi sorcam bu ateş ölcme yontemi guvenilirmi ??????
aminnnnnnnnnnnn canikommm banuşummmmmmmm aminnn rabbim hiçbirimizin huzurunu düzenini bozmasınnntebrikler canoooo Allahıım sen eşin ve bebişinle nice nice huzurlu mutlu yllar yaşatsn
ben de hiç yapmadım ama yapanlar güvenilir olduğunu söylüyo canımmvalla doğru yapanların gebeliklerini bu şekilde ögrendiklerini formlarda okumustuk....Ama ben hiç yapmadıgım için açıkçası bilmiyorum. daha çok testte görmekten yanayım.
ben de hiç yapmadım ama yapanlar güvenilir olduğunu söylüyo canımmneslihanssss
valla içimizde neler yaşatıyoruz bi biz bilirizBu hatun milletinden korkulur herzaman bisey cikariolar gunlerdr olcuorum.psikolojim bozuldu valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?