Eylülde Gel

İnş en dusuk atesle hamile kalirimda o sitedekilerin gozune sokcam ondan sonra uyuz oldum acaip

Günaydınlar arkadaslar, sanirim bugun regl olucam nihayet! Bildigin 4 gozle bekliyorum artik! Yarin da olmazsam dr.dan adet sokturucu isticem :/ mens.olabilseydim fertil donem tam tatilimize denk geliyodu

Günaydınlar arkadaslar, sanirim bugun regl olucam nihayet! Bildigin 4 gozle bekliyorum artik! Yarin da olmazsam dr.dan adet sokturucu isticem :/ mens.olabilseydim fertil donem tam tatilimize denk geliyodu

sağlık olsun canım...Yine değerlendirirsin. kafanı rahatlattıktan sonra gerisi boş...Allah önümüzdeki aya ellerini göbüşünü doldrsun canım

Hadi yaaaa desene uyuz edemicem ordakileri hayir ama 37 dereceyle adet olanlar var napsin bu insanciklar hamiş olduklarinda da atesleri kac olucak hihi kafamda deli sorular

biz ekime kaldık yaaa
dün dr dan randevu aldım ay sonu gitcem bakalım ne dicek bu sefer
bende kendime göre bi doktor bulamadım ya

ya kızlar dişim çok ağrıyo dişçiye gitmem gerekiyo ama hamileysem? ne yapsam ki yaaa ölcem 2 gündür ağrıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…