- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
yakın zamanda 20 lik ten ameliyat oldum nasıl bi acı bilirsin çektiysen 1 ay yüzüm şiş gezdim bu acı geçtikten sonra çocuk düşünmeye başladım ve bir aydırda diğer 20 lik patlamak üzere ama gidemiyorum ilaçta almıyorum karanfillle geziyorumçeken bilir diş ağrısını
canım benim de bi dişçi görünmem gerekiyo regl olunca hemen rand. aldım pzrts gidicem kısmetse, batını bekle o zmna kdr karanfil fln idare etmeye çalış eğer regl olursan istikamet dişçiya kızlar dişim çok ağrıyo dişçiye gitmem gerekiyo ama hamileysem? ne yapsam ki yaaa ölcem 2 gündür ağrıdan
gebelik olcak diye tüm çürükler temizlendi 20 likler çekildi ama hala sorun ne bilmiyorum yaaa daha 10 gün varcanım benim de bi dişçi görünmem gerekiyo regl olunca hemen rand. aldım pzrts gidicem kısmetse, batını bekle o zmna kdr karanfil fln idare etmeye çalış eğer regl olursan istikamet dişçi
bebek olunca ilk diş ağrırmış, kalsiyumu yiyormuş karnında iken.gebelik olcak diye tüm çürükler temizlendi 20 likler çekildi ama hala sorun ne bilmiyorum yaaa daha 10 gün var
gidicem inşallah canm yoksa ağrıdan ölcembebek olunca ilk diş ağrırmış, kalsiyumu yiyormuş karnında iken.
bence ihmal etme canım git biran önce
Ekim listesine giriyosun.ekim listesini ay sonuna doğru hazırlıcam-Zeyzey
-24
-09.09.2015 - 04.10.2015
-23.09.2014
-3
allah allah kimmiş canım bu dr bu kadar pahalı yacansu1109 balıkesir kuzum, ama bursada bi dr buldum prof. muş. eşim tutturdu illa gidelim diye
herkes çok övüyor ama bilemiyorum muayenesi cok pahalı 550 tl dediler
ben de kalsiyum için ağrı yaptığını hatta döktüğünü biliyorum ama bu kdr ilk zamanlarda olur mu bilemiyorum canımbebek olunca ilk diş ağrırmış, kalsiyumu yiyormuş karnında iken.
bence ihmal etme canım git biran önce
ya kızlar dişim çok ağrıyo dişçiye gitmem gerekiyo ama hamileysem? ne yapsam ki yaaa ölcem 2 gündür ağrıdan
saol canım ağrı kesici çok zorda kalınca alıyom.randevu aldım yarın için.zaten hamile falan hssetmiyorum tık yok .belki böylesi daha hayırlı olcakCanım bence git durumu da anlat...gebelik şüphem var diye. Ona göre bir tedavi bulurlar elbet. Ayrıca antibiyotik felan kullanman gerekmediği sürece agrı kesici felan etki etmiyormus daha çok küçük oldugu için. daha anneyle alışverişe 6 haftadan sonra başlıyor. Bence gitmelisin.
evet yanlış olmuş...Ekim listesine giriyosun.ekim listesini ay sonuna doğru hazırlıcam
prof.dr gürkan uncu imişallah allah kimmiş canım bu dr bu kadar pahalı ya
saol canım ağrı kesici çok zorda kalınca alıyom.randevu aldım yarın için.zaten hamile falan hssetmiyorum tık yok .belki böylesi daha hayırlı olcak
sağlık olsun canım...Yine değerlendirirsin. kafanı rahatlattıktan sonra gerisi boş...Allah önümüzdeki aya ellerini göbüşünü doldrsun canım
Hepinize hayırlı cumalar arkadaşlar.
Sabah testt yaptım ikinci çizgi silik çıktı birazdan kan vermeye gidicem. Size ona göre haber veririm
oooooo süper haber yaaaa tebrikler çok sevindim adaş gelsin bebişlerrrrHepinize hayırlı cumalar arkadaşlar.
Sabah testt yaptım ikinci çizgi silik çıktı birazdan kan vermeye gidicem. Size ona göre haber veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?