inşallah ya grubumuza uğur getirsin senin bebişde arkasından bizimkiler gelsin ona arkadaşHepinizin tek tek olucak ben de size bugünleri hatırlatıcam karamsarlık ediyordunuz ama bakın şimdi hamilesiniz diyeceğim
Amin inşallah Azra hepiniz sağolun. Esas şimdi gerçek stres başlayacak sürekli merak evham olucak. 9 ay boyunca
Bakalım benimde değerlerim nasıl beta hızla yükselecek mi kese görünecek kalp atışı duyulacak mı? Önümüzdeki haftaların heyecanı bunlar olucak...
ilk kez duyuyorum canım.bursaya gelirim dersen dr.tavsiyelerinde bulunabilirimprof.dr gürkan uncu imiş
hu huğğğğğğğ süpersinnnnnHepinize hayırlı cumalar arkadaşlar.
Sabah testt yaptım ikinci çizgi silik çıktı birazdan kan vermeye gidicem. Size ona göre haber veririm
canımmm olmuş bu olmuuuuuşşşşşşşşş gözümüz aydın yihuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kötü düşünme canımmmm allahın izniyyle herşey yolunda gidecekkkk tekrar tebrik ederim çokkkkkk sevindimmmm dedim sana testler elinde patlasın diye oh canıma değsinAmin inşallah Azra hepiniz sağolun. Esas şimdi gerçek stres başlayacak sürekli merak evham olucak. 9 ay boyunca
Bakalım benimde değerlerim nasıl beta hızla yükselecek mi kese görünecek kalp atışı duyulacak mı? Önümüzdeki haftaların heyecanı bunlar olucak...
Hepinizin tek tek olucak ben de size bugünleri hatırlatıcam karamsarlık ediyordunuz ama bakın şimdi hamilesiniz diyeceğim
ben içiyorum canım arada unutuyorum amaCa
Canim tebrikler cok sevindim aslinda kana gerek bile yok doktora git direk bence kizlar bebis dusunen herkes folik aside baslayin
Hepinize hayırlı cumalar arkadaşlar.
Sabah testt yaptım ikinci çizgi silik çıktı birazdan kan vermeye gidicem. Size ona göre haber veririm
ben içiyorum canım arada unutuyorum ama
:/ önüme önüme koycam akşamları o zaman...Unutmamaya calis canim bebegin olmasina ve yerlesmesine cok yardimci
:/ önüme önüme koycam akşamları o zaman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?