ben akşam yemekten sonra içiyorum kuşum :)aç yada tok farketmiyordu dini folik?
neyse canım fazla folik göz çıkarmaz heraldefolidoce kullanıyorum ben , bende unutuyorum cogu zamn . fark etmiyo diye biliyorm ama yatmadan içiorum . nolur nolmz diye nerdeyse 6 aydır kullanıyorm
ben akşam yemekten sonra içiyorum kuşum :)
Ogle yemeginden önce aç karnına içilmesi daha etkiliymisaç yada tok farketmiyordu dini folik?
birlikte olsun canikoaifyet olsun , yarasınnnn
upsssOgle yemeginden önce aç karnına içilmesi daha etkiliymis
Ogle yemeginden önce aç karnına içilmesi daha etkiliymis
cahilliğimle bir kez daha karşı karşıya kaldımKizlar ac tok farketmio ben gunduz aliorum gece icinde doktorum ayri bir vitain verdi bebek olursa zengin bir rahimle karsilassin diye
cahilliğimle bir kez daha karşı karşıya kaldım
Hayırlı olsun Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
ben de bebiş olayına kadar ov.bilmezdimDelumen yeaa ahahaha ben düne kadar ovulasyon nedemek onu bile bilmiodumburda neler ogreniom
epey geçmiş canım yaa burada 2saatte cıkıyor sonuçlar. hadi bakalım yaz bize de güzel haberini bekliyoruz cannnııııımmKızlar kan verdim şimdi ama sonucını akşam 9 da falan alacakmışım. Bekleyecem merakla heyecanla
Kızlar kan verdim şimdi ama sonucını akşam 9 da falan alacakmışım. Bekleyecem merakla heyecanla
Kızlar kan verdim şimdi ama sonucını akşam 9 da falan alacakmışım. Bekleyecem merakla heyecanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?