Eylülde Gel

Hayirli bol bereketli saglikli cuma'lar guzel anne adaylari...
Benim bat 3 gun erken geldi sagolsun. İkinci hamileligim olacak eger olursa...
Bazen oglum yorunca dur hele biraz daha bekle diyorum, diğer yanim bu zamanda evlat sahibi olmak zorlaştı erteleme diyor. Sizlere duaciyim, subattan beri istiyoruz aslındagel gitlerle beraber, ama arada iki ay ovulasyon dönemini kacirdik. Oyuzden nisan dan beri hesaplıyorum. Ve 6 ay oldu. Allahım hepimiz e sağlıklı evlatlar versin...
Masumiyet çok güzel haber bu
Hayırlı olsun, bende oğlum da bat a 3 gün kala bu şekil den de silik şekilde öğrendim hamile olduğumu. Ardından sıraladığin heyecanları yaşadık bir bir... Allahım çok güzel günler... Kalp atışını ve diğer bütün kontrollerde uUSG deyken eşim videoya aldı. Şimdi izlerim arada hala kalbim atar heyecanla... Tebrikler , sağlıklakkucaginiza alırsınız inşaallah...

Kizlar ac tok farketmio ben gunduz aliorum gece icinde doktorum ayri bir vitain verdi bebek olursa zengin bir rahimle karsilassin diye

Kızlar kan verdim şimdi ama sonucını akşam 9 da falan alacakmışım. Bekleyecem merakla heyecanla

Masumiyet hadi bakalim haberlerini beklioruz ama sonuc belli degerini soylersin bize kac diye bide adetin nekadar gecti belirti olarak neler hissettin yazsana

Delumen yeaa ahahaha ben düne kadar ovulasyon nedemek onu bile bilmiodum burda neler ogreniom
ben de bebiş olayına kadar ov.bilmezdim ateş ölçümü vs .vs hep burada öğrendim neyse canım ne demişler ;
bilmemek ayıp değil ,öğrenmemek ayıp .yeter ki çaktırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…