totemimiz nolduuuuuuu şişttt 2gün kalmış şuradaaabende mi test yapsam ya özendim hahahahha
totemimiz nolduuuuuuu şişttt 2gün kalmış şuradaaa
evet evett boşver kaka testler kakahahhaha yok canım ya zaten çıkmaz ki...baksana masumiyetin kaç gün geçti anca gösterdi kendininegatif çıkar şimdi canımı sıkar
evet evett boşver kaka testler kakayapmıyoruz ben de kasımda 1torba test alcam görcennn ahahahahahahah ovu movu komple yığcam eve
yaaaaaaaaaaaaaaahah. ben o zaman görücem senidurabilicekmisin bakalım Allahtan ben annemde kalıyorum testler evde yazık ya kocama mesaj attım whatsapp bak diye oda test yaptım fotosonu gönderdim sanmış hahaha garip kocam benim...
yaaaaaaaaaaaaaaakıyamam yaa inşallah pazartesi günü çift çubuğu kendisine gösterirsinnn mutluluk çubukları ahahaha
Azraaaaa ahaaaaaaa o sakın yerlesme agrilari olmasin bebisle adet agri ayni masumiyetin kac gün gunu gecti bilen varmiKasıklarım ağrımaya başladı tatlu tatlı sanırım regl olucam
kırmızıyı görene kdr umutsuzluk yokk ,görünce de yok kuşum yaa geleni sevicez ki gelmeyeni daha çok sevelim :)Kasıklarım ağrımaya başladı tatlu tatlı sanırım regl olucam
kırmızıyı görene kdr umutsuzluk yokk ,görünce de yok kuşum yaa geleni sevicez ki gelmeyeni daha çok sevelim :)
sen cumartesi günkü halimi biliyosunaman ne biliyim bazen insan bunalıyo:)
Azraaaaa ahaaaaaaa o sakın yerlesme agrilari olmasin bebisle adet agri ayni masumiyetin kac gün gunu gecti bilen varmi
sen cumartesi günkü halimi biliyosungeçiyo allahtan bi güne D
off şu son günler çok feci oluyo yaaa,keşke ovu.den 1hafta sonra hemencik öğrenilse 2hafta ne kadar da geçççç :Sgeçer tabiki de... Ama o gelene kadar ben gerilicem herhalde hahaha
vakti saati vardır kuşum herşeyin bizim şapşikler nazlı bunu biliyoruz zaten :)sanmam yaaa...her zaman olan zamanda başlayan ağrı işte...başka birşeyde yok zaten.bu ayda olmadı anlaşılan....Kısmettt
sanmam yaaa...her zaman olan zamanda başlayan ağrı işte...başka birşeyde yok zaten.bu ayda olmadı anlaşılan....Kısmettt
ben geçen ay tam da dediğin gibi yaptım canım ilk kez ama bişey olmadı canımSize bi formül söylim ben kizimda oyle hamile kaldim usenmiceksiniz adet biter bitmez 20. Gunune kadar gün asiri calisma yapin sorun yoksa hamissiniz bnm bu deneme henuz ilk ayim daha 6 gün var adetime bakalım ki fazla calisma olmadi cok agar hastalandim serumlar felan
ben geçen ay tam da dediğin gibi yaptım canım ilk kez ama bişey olmadı canımrabbimin ol demesi gerekiyo formul fln işlemiyo ben bunu bilir bunu söylerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?