inşallah canım rabbim nasip eder tüm isteyenlere bu duyguyu en hayırlı şekildeEvet kuzum.orası kesinlikle öle Rabbimin dedigi olur amada inş olur yaa kizlar
Size bi formül söylim ben kizimda oyle hamile kaldim usenmiceksiniz adet biter bitmez 20. Gunune kadar gün asiri calisma yapin sorun yoksa hamissiniz bnm bu deneme henuz ilk ayim daha 6 gün var adetime bakalım ki fazla calisma olmadi cok agar hastalandim serumlar felan
aynen öyle tabii ki o 5günde şans fazla ama rabbimin mucizeleri diye bi gerçek var öyle olmasa insanlar tek seferde nasıl bebek sahibi olurdu ,ya da büyüklerimiz ovulasyon mı bilirlerdi ?sen biraz şanslıymışsın canım...Adetin son günene kadar gün aşırı çalışıp malesef başaramayanlar var. doktorlarda aynı şeyi söylüyor zaten. Ama olmayınca olmuyor.
aynen öyle tabii ki o 5günde şans fazla ama rabbimin mucizeleri diye bi gerçek var öyle olmasa insanlar tek seferde nasıl bebek sahibi olurdu ,ya da büyüklerimiz ovulasyon mı bilirlerdi ?
aminn canım inşallahhhRabbimizde hersey bolca dua edip isticez nasip eder insaAllah
Hepinizin tek tek olucak ben de size bugünleri hatırlatıcam karamsarlık ediyordunuz ama bakın şimdi hamilesiniz diyeceğim
bu hafta ne kadar çabuk bitti kızlar ,güzel de bitti pazartesi deazrass dan güzel bi haber gelirse oooo ballı lokma tatlısı...3.bebiş acil bekleniyooooorrr
valla benn de anlamadımmm.eveeet allahın izniyle geliyo geliyooooo bebişkolar geliyooobu hafta ne kadar çabuk bitti kızlar ,güzel de bitti pazartesi deazrass dan güzel bi haber gelirse oooo ballı lokma tatlısı...3.bebiş acil bekleniyooooorrr
ya kızlar ben totemi bozdum netten erken gebelik testi almak zorunda kaldım diş tedavisine başlıcam diyeultra erken gebelik testi pazartesi salı gelir heralde
yaaa banuş yaaaabi de bu mesajı saf gibi buraya yazıyom diye 2016 mays annelerine yazmışım yaa
yaaa banuş yaaaa
olsun canım napalım boz gitsin ben bozmadım da nolduu
hayııııırrr bu kadar kalmışken bozamasın kuşiko yaaaa banunun daha zamanı var testi de almış şimdi para vermiş kızçe bişey diyemedim.ama sen sennn yapamazsınnnnnbende bozucam o zaman( )
hayııııırrr bu kadar kalmışken bozamasın kuşiko yaaaa banunun daha zamanı var testi de almış şimdi para vermiş kızçe bişey diyemedim.ama sen sennn yapamazsınnnnn
ya kızlar ben totemi bozdum netten erken gebelik testi almak zorunda kaldım diş tedavisine başlıcam diyeultra erken gebelik testi pazartesi salı gelir heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?