Eylülde Gel

sen biraz şanslıymışsın canım...Adetin son günene kadar gün aşırı çalışıp malesef başaramayanlar var. doktorlarda aynı şeyi söylüyor zaten. Ama olmayınca olmuyor.

sen biraz şanslıymışsın canım...Adetin son günene kadar gün aşırı çalışıp malesef başaramayanlar var. doktorlarda aynı şeyi söylüyor zaten. Ama olmayınca olmuyor.
aynen öyle tabii ki o 5günde şans fazla ama rabbimin mucizeleri diye bi gerçek var öyle olmasa insanlar tek seferde nasıl bebek sahibi olurdu ,ya da büyüklerimiz ovulasyon mı bilirlerdi ?

bu hafta ne kadar çabuk bitti kızlar ,güzel de bitti pazartesi de azrass dan güzel bi haber gelirse oooo ballı lokma tatlısı...3.bebiş acil bekleniyooooorrr

ya kızlar ben totemi bozdum netten erken gebelik testi almak zorunda kaldım diş tedavisine başlıcam diyeultra erken gebelik testi pazartesi salı gelir heralde

ya kızlar ben totemi bozdum netten erken gebelik testi almak zorunda kaldım diş tedavisine başlıcam diyeultra erken gebelik testi pazartesi salı gelir heralde

olsun canım, ucunda saglık var sonucta durup duruken yapmıyorsun yaa....yapınca da paylaş bizimle merakta koyma

Senin icin hayirlisi neyse o olsun Banucum, insallah erken gebelik testleriyle 3. Ya da 4. Gebisimiz oldugunu ogreniriz

Ben dr.kontrolunden vazgectim bu arada, birkac ay kendi haline birakicam adet duzensizligim var dogum kontrol hapini biraktigimdan beri. Henuz reglim bile duzensiz, su an sadece o duzene girsin istiyorum. Korunmak yok tabi ama gun hesabi yapamiyorum zaten. Arada olursa da ne ala! Basimin ustunde yeri var ufakligin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…