Eylülde Gel

Herkese selamlar gün icinde yazamadim kizlar yogunluktan tabikide moral bozmak yok sinerji yi pozitf tutan arkadaşlar suppersiniz hep böyle olmak lazim gercekten birbirimize cok yardimci oluyoruz soramadiklarimizi soruyoruz hep beraber atlatiyoruz bir cok soru işaretini bende istanbul ve kocaeli arasinda mekik dokuyorum genelde kocaelinde bulunsamda sk sk işimden dolayi istanbulda da bulunuyorum meslegim psikolojik danisman 28 yasindayim 2 yildir evliyiz 2.aydr denemelerdeyiz tum arkadaslara bol sans ikiz ihtimali ise ailede hic yok sfr ama eger rabbim nasip ederse cok sevinirim zor olsada güzel bir duygudur herhalde çabuk büyürler

Taşırsın taşır benim arkadaşım 46 kilo ile hamile kaldı ikizlere gayette taşıdı evet zorlu oluyor çift gebelik ama onlar herşeye değer :)
tebrikler ona ozaman analık işte demekki o güç geliyoo.ama benim ailede de hiç yok olmaz yani,tüp falan olmazsa zor görünüyor ikiz ihtimali

süperrr.... çıtır çıtır anne adayları ohh misss :)

büşracık yoksun bu aralar pek,burda full motivasyon arkadaşlar bomba maaşallah saolsunlar

tebrikler ona ozaman analık işte demekki o güç geliyoo.ama benim ailede de hiç yok olmaz yani,tüp falan olmazsa zor görünüyor ikiz ihtimali

allah isterse , sende çok istiyorsan Rabbim kabul eder...Bizim arkadaşın da süllade yok eşinin sülalesinde de yok...İkiz akımını onlar başlattı...O işlere pek belli olmuyor sonuçta genlerimiz çok eskiye dayalı senin bilmediğin birilerinde varsa genlerden alabilir bence...

Hepimiz bu sene gebe kalalim ve bir gun/yer belirleyip bulusalim :))

Ote yandan benim 2. Hatta 3.kusaktan kuzenimin ikiz bebegi var. Baska da kimse de yok akrabalarda. Olmasini cok isterdim, hatta internette bu konulari arastirirken dogum kontrol hapi birakip hamile kalanlarda ikiz bebek olasiligi daha fazla oldugunu okuyunca ben de ikiz bebegim olcak benim de diyordum gecen ay. Hatta ruyamda bile gormustum, o derece istemisim yani

Kesinlikle cok zor ama tek dogumla iki cocugun oluyor! Kardeslik gibisi yok.

Bu arada ikizlik genelde tup bebeklerde oluyor son zamanlarda. Dr.lar garantiye almak icin 2 embriyo birden koyuyordu eskiden ama sanirim artik yasaklandi. Tek embriyo koyuyorlar. Bir tanidigim tup bebek yapmisti. Gebeligi ultrasonda gormeye gittiklerinde 2 bebek oldugunu goruyor dr ve soke oluyor. 1 embriyo koydugundan emin ama yine de laboratuvari arayip dondurulmuslarin sayisini soruyor, yanilma yok, 1 tane koymus. Meger kadin ayni anda kendiliginden gebe kalmis

Allah herkesin gonlune gore versin...

ayyy görüyor musunn olmaz diye birşey yok , Rabbim istesin yeter ki hepimizin gönlüne göre olsun kızlar

benim 14 eylül dahaaa çok var...:) Çalışmak çalışmak çalışmak...:) iste bütün mesele bu :)
kesinliklee iyi değerlendir günleri ah son 1hafta bekleyişleri zor oluyor bat öncesi hiç test yapmadım ene yapmıcam totemim var

kesinliklee iyi değerlendir günleri ah son 1hafta bekleyişleri zor oluyor bat öncesi hiç test yapmadım ene yapmıcam totemim var

Ben beklemeyeceğim bile valla...Olursa olur napayım. Kendimi mi paralayayım...Cinsel hayatımı da etkiliyor böyle olunca görevmiş gibi ayy ben gelemem öyle şeylere relax olmam lazım...Sizde bence öyle yapın ... karşılıklı bir paylaşım olmaktan çıkıyor diğer türlü...karşıdaki kişide etkileniyor...Yazık değil mi ona da :) sen stres , o stres salınnn valla ohh keyfinize bakın.

aynen öyle kızlar görev gibi değil de heyecan katmak lazım böyle olunca her 2tarafta gevşer bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…