oyy gellll öpçemmmmm
kuşummmm kıyamam ki hiççççç gelll rÖp beni sevgiye ihtiyacım var benim
banu86 canım ben mesajını diğer tarafta okudum. Bu sabah laboquick in erken gebelik testini yaptım hem de 2 tanesini ama ne yazık ki hiç çıkmadı çizgi. Sonra sabah gittim eczaneye 5 liralık test aldım yaptım da orda gördüm ikinci çizgiyi.
Demem o ki hiç güven olmuyor o erken gebelik testlerine gereksiz pahalı ve seni yok yere üzebilir...
kuşummmm kıyamam ki hiççççç gelll r
kıyma tabi...ne kadar tatlıyım ben ablası...bir öpsen bir daha öpesin gelir
tüh yaaa aldım ovulasyon testleri iyi diye o da iyidir sandımbanu86 canım ben mesajını diğer tarafta okudum. Bu sabah laboquick in erken gebelik testini yaptım hem de 2 tanesini ama ne yazık ki hiç çıkmadı çizgi. Sonra sabah gittim eczaneye 5 liralık test aldım yaptım da orda gördüm ikinci çizgiyi.
Demem o ki hiç güven olmuyor o erken gebelik testlerine gereksiz pahalı ve seni yok yere üzebilir...
tüh yaaa aldım ovulasyon testleri iyi diye o da iyidir sandımazrass normal gebelik testi o markanın iyi onda sorun yok onu lkullandım
mmmmhhhh hem de nasıllllll üstüne bastınnnnsihirli sözcüğü söyledim sanırım TATLI
tüh yaaa aldım ovulasyon testleri iyi diye o da iyidir sandımazrass normal gebelik testi o markanın iyi onda sorun yok onu lkullandım
neyse canım bu da bi deneyim olsun ya tutarsaiptal et siparişi kuzum gittigidiyoreedennnnnn
güzel değer canım Allah artırsınKızlar test sonucunu öğrendim 80.4 beta hcg reglim 9 eylüldü
Kızlar test sonucunu öğrendim 80.4 beta hcg reglim 9 eylüldü
kızlaaar iyi akşamlar hepinize iyi h.sonları ben yrn izinliyim pzrts görüşmek dileğiyleeeazrass canikommm senden bomba gibi bi haber bekliyorum olursan da sefamız olsunn .öpüyorum hepiniziii
mcuk muckkkk inşallahhhh :hoşçakal bebişimmmm....güzel güzel eğlenin akşammm muahhhh....
neyse canım bu da bi deneyim olsun ya tutarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?