ama haklısn canım çok normal o kadar kalsa bende öyle olurdumbakalım ben napıcammm günler yaklaştıkça bir sinir harbi oldu bende hahaha
ama haklısn canım çok normal o kadar kalsa bende öyle olurdum
Doktorla konuştum testi pazartesi tekrarla dedi. 2 kat artış bekliyoruz dedi. Asetin 1 hafta gecikmiş olması gerekir dedi. Seninki çok yeni bir gebelik olmalı dedi. İşte pazartesiye kaldı şimdi merakım stresim
Daha 4 haftalık bile değil böyle zamanlarda aceleci davranmamak lazım 1 hafta bekleseydim daha iyi olurdu ama insan merak ediyor sabırsızlanıyor
Selam kızlar benim bat 15 eylül beklemedeyim 8aydir gelmiyor benim minik inofolic kullanıyorum öncesinde folik asit kullandım bir yıl 3 hafta evliyim testlerin felan hep ii ama bugun test yaptım zamansız saatte ama malesef negatif acaba 4gun sonra birdaha denemem hastalığım geldikten sonra allahım hepimizin gönlüne göre versin
caaanııııııımmmmm bende öpüyorummm umudumuzsun sen hadi bu maçı al da gelcanlarım, göz bebeklerimmm öpüyorum sizleri teker tekerrrr....iyi akşamlarrrrrrrrrrrrr
Canım benim Sağol beklemede fayda var inşallah seninle güzel haberler alırız bayram Hediyesi olur cümlemizin bebek haberleri bekleyeceğim sen neler yapıyorsun bebek çalışmaları ben inofolic ve gün aşırı durumlarını olmaya çalıştık hep ama allahım rahme düşeceği zamanin en iyisini bilir beklemeyin Rabbim evlat isteyenleriBenimki de 14 eylül canım...Bence geçmesini bekleyip yapmakta fayda var. çünkü çıkmayabiliyor....geç döllenme dedikleri şey oldugunda özellikle regl geçtikten bir hafta 10 gün sonra görenler bile var.
saol tatlım gel beraber neşelenelimKızlar nekadar neselisiniz yaa hayran kaldım
yıldırımdayım eriklide oturuyorum ya sen neredesinaaaa ne taraftansınnn
hoşbuldukdormicum sende eski tayfadan kalmasın hoşgeldin tekrar aramıza listeye ekledik mi seni
sadece isim benzerliği ama keşkeeeee diyimUuuuu sen hamile misinbanu86
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?