Eylülde Gel

valla kızlar listemizden başka hamile daha çıkmış hamile olup neden haber vermiolar anlamıyorum ben görmesem hiç sölemicekler var yaaabizim de amacımız burada mutlulukları paylaşmak.hamilelik takvimi bile var arkadaşın @61sadem tebrikler

Kızlar test sonucunu öğrendim 80.4 beta hcg reglim 9 eylüldü
Canimmmmm mesjlari okurken güzel haberleri aldim suppersin cok sevindim Allah nazarlardan korusun maaaşaalllahhh ve bebgini hayrla saglikla kucagna almayi nasip etsin ne özel bir dönem jepimize nasip etsin rabbim

Hosgeldin arkadasim Sana bir sey danisacagim; İnofolici ne zaman kullanmaya basladin ve gunde kac tane?

Kizlar bi haftadir takib edemiyrm sizi netim bittigi icin bugun 50 sayfa okudum sonunda bitti ama deydi sonunda guzel haberlerle karsilastimtebrikler Masumiyet Rabbim sonuna kadar daim eylesin ınş diger hamis kim bilmiyrm ama onuda tebrik ediyrm listeye adını yazdiranlar sevinclerini buradad baylasirsa diger arkaslarada moral umit olur unutmayn bu guzell sayfayi sayin hamislerr azrass canm ins seninde vardir canm sana bi tavsiye sakn kendini kaptirma ve arkadaslarimizin iyi temennileri sana cok umit olmasn sonra cok uzulursun relaks ol canm

canım zaten umutlanacak bir durum yok....Kistten dolayı olması çok küçük ihtimal. Bizimki eğlence olsun.

Masumiyet kuzuuu gayet iyi bir deger o pazartesiye kadar 300 400 olur sen merak etme dusundene 5 ve uzeriyi hamile kabul ediolar senin kaç cikmis azrass tuaf ama senin var gibi gelio bana neden bilmiorum oyle hissediorum

günaydn günnnnaaaaydııınnnn canlar hepimize güzel bir hafta sonu olsun inşallah.12 de dişçiye gidiyorum oofffff çok gerilimsel bi durum benim diş gidici sanrım çekilecek.umarım hamile değilimdir diyorum artık çünkü gece ağrıdan uyuyamadm

Geçmiş olsun canım....erken mudahale hayat kurtarır derler...Sen yinede söyle doktoruna gebelik şüphesini...

Masumiyet kuzuuu gayet iyi bir deger o pazartesiye kadar 300 400 olur sen merak etme dusundene 5 ve uzeriyi hamile kabul ediolar senin kaç cikmis azrass tuaf ama senin var gibi gelio bana neden bilmiorum oyle hissediorum

yok canım ben hissetmiyorum hatta hafif hafif agrımaya başladı regliye yaklaştıkça....bu ayda malesef benden size güzel haber gelemeyecek. Zaten kist var bende öyle hemen olacak birşey değil. bakalım regl gelsin doktora gideceğim kontrole....

Cnm sende kıst varsa bekleme boşuna hemen soğan kürüne başla zaten kıst varken hamile kalsan bile bazen hamileliklerde çok sıkıntı oluyor onlar

Valla bu sabah ne kadar moral verdiniz..teşekkür ederim. Bütün enerjimi yediniz!

Cnm sende kıst varsa bekleme boşuna hemen soğan kürüne başla zaten kıst varken hamile kalsan bile bazen hamileliklerde çok sıkıntı oluyor onlar

bendeki çikolata kisti...ayrıca reflü var soğan kürünü yaprsam hastanede alırım solugu...!

Peki doktora gittinmi ilaç falan verir belki. Birde kaç yasindasin hiç hamile kaldinmi

Gittim...ilaçla çözümlenecek bir kist çeşidi değil. Ya doğal yollardan hamile kalacaksın ,kist hamilelikte dökülecek yada ameliyat...ben denemek istedim ameliyattan önce. çünkü tek yumrutalığımda mevcut ,diğeri tertemiz...tek yumurtalıkla hamile kalan çok insan var ben neden kalamıyayım diyorum kendime.umutsuz değilim. Ama bazen , bazı arkadaşlar insan psikolojisini düşünmeden yorum yapıyorlar beni üzen bu...rahatsızlığımdan daha çok. Ben unutmaya çalışıyorum.psikolojimi yüksek tutmaya çalışıyorum.Neşeleniyorum...düşünmüyorum. Allah daha büyük dertler vermesin.

Zaten stres hamile kalmaya engel oluyor hormonları altüst ediyo. Ne zamndir deniyosunuz.inşallah normal yoldan hamile kalırsın ama eğer olmazsa tup bebek tutar senin kesin

Zaten stres hamile kalmaya engel oluyor hormonları altüst ediyo. Ne zamndir deniyosunuz.inşallah normal yoldan hamile kalırsın ama eğer olmazsa tup bebek tutar senin kesin

3.ay bu ay....açıkçası en son tüp bebeği düşünürüm.Herşeyin doğalı güzel. Tüp bebek dedigin uzun bir serüven...ona gelene kadar bir sürü yöntem var bence.Ayrıca masraflı bir yöntem.Çok zorda kalırsam yaparım ama su an öyle bir düşüncem yok.

Canim daha 3. Denemede ne mutsuzluk allasen????? Sanki 3 yil gibi konusuyor bazi arkadaslar. Hicbir sorun olmadigi halde 1 yildir kalamiyoruz yani elbet olucak Allah in izniyle moral bozmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…