Canım inofolic agustos ayında başladım sabaha akşam aç karnına iki poşet birazdan suya koyup içiyorum toz şeklinde haftada bir kutu bitiyor 6. Haftamdayim inşallah bu ay bebeğim benimle olur artık baktım olmuyor diğer ay preesed jel almayi dusunuyorumHosgeldin arkadasimSana bir sey danisacagim; İnofolici ne zaman kullanmaya basladin ve gunde kac tane?
Canim daha 3. Denemede ne mutsuzluk allasen????? Sanki 3 yil gibi konusuyor bazi arkadaslar. Hicbir sorun olmadigi halde 1 yildir kalamiyoruz yani elbet olucak Allah in izniyle moral bozmak yok
azrass canım hiç sıkma canını daha çok yolun başındasınız. Doğal yoldan olmuyor diyebilmek için 1 sene denemiş olmanız lazım. Sonra bir hal çare düşünülür ancak
Kesinlikle zaten drların senin kesin çocuğun olmaz diye gönderdikleri bile hamile kalabiliyorsa doğal yoldan sizin hiç bu durumu takmamanız lazımBen zaten takmıyorum cnm benim.Hiç sorunu olmayan arkadaşlarımızın bile bazen 6 ay 9 ay beklemek zorunda olduklarını okudum formdan.Ki benimki en azından belli. Sadece zamana bıraktım. Olursa olur olmazsa önce ameliyatı denerim. Sonra diğer yöntemleri....Ama su an açıkçası doğal yolları denemek istiyorum. Ve allah kalbimi biliyor yaa...Hiçbir tedavi olmadan zamana ve Allah'a bırakarak ben doğal yollardan gebe kalacağıma inanıyorum. Sabretmek gerekli.
Kesinlikle zaten drların senin kesin çocuğun olmaz diye gönderdikleri bile hamile kalabiliyorsa doğal yoldan sizin hiç bu durumu takmamanız lazım
Masumiyet , tebrik ederim canım saglıkla kucagına alırsın ins bebişini.bizlerede dua et.
ya kızlar bu ay batım bayrama denk geliyor.3.gunu gitmek istiyorum ama bayramda özelde drlar oluyor mu?
yoksa bayramdan once mi gideyim.elimde sadece hormon testlerim var
canım sen ne zamandır bebiş istiyordun dogal yolla mı oldu tedavi mi oldun ?Kesinlikle zaten drların senin kesin çocuğun olmaz diye gönderdikleri bile hamile kalabiliyorsa doğal yoldan sizin hiç bu durumu takmamanız lazım
e ben napcam o zamanCanım benim özeller bayramda açık olmaz hiç sanmıyorum. Devlet hastanelerinin bile sadece acili açık diye biliyorum.
e ben napcam o zaman
Birine teselli vereceğim derken başkalarına da laf sokma ben Nereden bileyim ne zamandır istediğini. Burada herkes birbirine öneride bulunuyor ve yardımcı olmaya çalışıyor sadece anladinmi.Canim daha 3. Denemede ne mutsuzluk allasen????? Sanki 3 yil gibi konusuyor bazi arkadaslar. Hicbir sorun olmadigi halde 1 yildir kalamiyoruz yani elbet olucak Allah in izniyle moral bozmak yok
Birine teselli vereceğim derken başkalarına da laf sokma ben Nereden bileyim ne zamandır istediğini. Burada herkes birbirine öneride bulunuyor ve yardımcı olmaya çalışıyor sadece anladinmi.
Birine teselli vereceğim derken başkalarına da laf sokma ben Nereden bileyim ne zamandır istediğini. Burada herkes birbirine öneride bulunuyor ve yardımcı olmaya çalışıyor sadece anladinmi.
Benim bu 2. Çocuğum olucak Allah nasip edersecanım sen ne zamandır bebiş istiyordun dogal yolla mı oldu tedavi mi oldun ?
Canım nice senelere Allah bir yastikta kocatsin...4.yılında bebisinizle kutlarsiniz inşaallah ya da bebislerinizle ikizde olabilir yaneee...günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn kızçelerimmmmmmmmmmmm nasıl bugün keyifler moraller
benim tatlı yuvam bugün 3.yılını doldurdu
Kuzuuum hayirli olsun cok sevindim....Allah hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin...oleyyy ya eylul bos gecmedi ....Kızlar test sonucunu öğrendim 80.4 beta hcg reglim 9 eylüldü
yanlış alarm Zatenheyyyy ahaliiii nerelerdesiniz hu huuuu
Valla bu sabah ne kadar moral verdiniz..teşekkür ederim. Bütün enerjimi yediniz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?