Eylülde Gel

Hosgeldin arkadasim Sana bir sey danisacagim; İnofolici ne zaman kullanmaya basladin ve gunde kac tane?
Canım inofolic agustos ayında başladım sabaha akşam aç karnına iki poşet birazdan suya koyup içiyorum toz şeklinde haftada bir kutu bitiyor 6. Haftamdayim inşallah bu ay bebeğim benimle olur artık baktım olmuyor diğer ay preesed jel almayi dusunuyorum

azrass canım hiç sıkma canını daha çok yolun başındasınız. Doğal yoldan olmuyor diyebilmek için 1 sene denemiş olmanız lazım. Sonra bir hal çare düşünülür ancak

Canim daha 3. Denemede ne mutsuzluk allasen????? Sanki 3 yil gibi konusuyor bazi arkadaslar. Hicbir sorun olmadigi halde 1 yildir kalamiyoruz yani elbet olucak Allah in izniyle moral bozmak yok

Ben asla umutsuzluk yapmıyorum zaten canım.Yıllarca psikoloji kitapları okudum hatim indirdim hatta. Bu yüzden psikolojinin bir hastalık üzerindeki pozitif etkisin gayet iyi bilirim. Ama işte bazen olumsuz etkilenebiliyorum bende.

azrass canım hiç sıkma canını daha çok yolun başındasınız. Doğal yoldan olmuyor diyebilmek için 1 sene denemiş olmanız lazım. Sonra bir hal çare düşünülür ancak

Ben zaten takmıyorum cnm benim.Hiç sorunu olmayan arkadaşlarımızın bile bazen 6 ay 9 ay beklemek zorunda olduklarını okudum formdan.Ki benimki en azından belli. Sadece zamana bıraktım. Olursa olur olmazsa önce ameliyatı denerim. Sonra diğer yöntemleri....Ama su an açıkçası doğal yolları denemek istiyorum. Ve allah kalbimi biliyor yaa...Hiçbir tedavi olmadan zamana ve Allah'a bırakarak ben doğal yollardan gebe kalacağıma inanıyorum. Sabretmek gerekli.

Kesinlikle zaten drların senin kesin çocuğun olmaz diye gönderdikleri bile hamile kalabiliyorsa doğal yoldan sizin hiç bu durumu takmamanız lazım

Kesinlikle zaten drların senin kesin çocuğun olmaz diye gönderdikleri bile hamile kalabiliyorsa doğal yoldan sizin hiç bu durumu takmamanız lazım

takacak olsam zaten ilk kistin vereceği zararlara takarım. Gebe kalmaktan ziyade. Önce saağlık , ben sağlıklı olursam hem fizyolojik hem ruhsal. Aşılamayacak hiç birşey yoktur bu hayatta...Ve ruhsal sağlığın fizyolojik sağlığı olumlu etkilediğini hepimiz biliyoruz

Masumiyet , tebrik ederim canım saglıkla kucagına alırsın ins bebişini.bizlerede dua et.
ya kızlar bu ay batım bayrama denk geliyor.3.gunu gitmek istiyorum ama bayramda özelde drlar oluyor mu?
yoksa bayramdan once mi gideyim.elimde sadece hormon testlerim var

Canım benim özeller bayramda açık olmaz hiç sanmıyorum. Devlet hastanelerinin bile sadece acili açık diye biliyorum.

canım sen ne zamandır bebiş istiyordun dogal yolla mı oldu tedavi mi oldun ?

Canim daha 3. Denemede ne mutsuzluk allasen????? Sanki 3 yil gibi konusuyor bazi arkadaslar. Hicbir sorun olmadigi halde 1 yildir kalamiyoruz yani elbet olucak Allah in izniyle moral bozmak yok
Birine teselli vereceğim derken başkalarına da laf sokma ben Nereden bileyim ne zamandır istediğini. Burada herkes birbirine öneride bulunuyor ve yardımcı olmaya çalışıyor sadece anladinmi.

Birine teselli vereceğim derken başkalarına da laf sokma ben Nereden bileyim ne zamandır istediğini. Burada herkes birbirine öneride bulunuyor ve yardımcı olmaya çalışıyor sadece anladinmi.

Canım sıkıntı yok. Lütfen gerilmeyelim. tabiki nerden bileceksin.Ben sadece üzüntümü dile getirdim. Country nin de kötü niyetle söylediğini sanmıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…