Eylülde Gel

Geçmiş olsun canim mesajini yeni okudum simdi nasılsın cok berabat bisey dis agrisi yaaa

azrass tatlim sen kafani hiiiic biseye takma her insanda her durum olabilir Allah büyük hastaliklar dertler vermesin yavrum sen insanlari bosver onemli olan senin düşüncelerin ve senin enerjin bu grupta hepimiz birbirimize destek verdik iyi kötü günde bu hep böyle devam edcek cözulmeyecek hic bisey yoktur sadece biraz zaman alabilir okadar

Azracim olur merak etme bu sene bitmeden senden guzel haberler alcaz inşallah. ..

Gecmis olsun banucum bende dis agrisi cok cektim...aslinda hamile kalmadan yapilmasi gereken dislerim var ama beklemekte istemiyorum.

Son 5 gün bogun oluo hamileyim diorum bigün oluo degilim diorum gunler gecmio offffff :)))

Kizlar bu ay eylul 25-28 arasi gibi bat ama umut cok az...tatilde yumurtlama donemi gecti havuz felan derken yorgunluktan uyuduk kaldik hep . . Millet tatilde daha cok yapar bizim yorgunluktan kolumuz bile kalkmadi...ahahahahh.

Geçmiş olsun canim mesajini yeni okudum simdi nasılsın cok berabat bisey dis agrisi yaaa

Gecmis olsun banucum bende dis agrisi cok cektim...aslinda hamile kalmadan yapilmasi gereken dislerim var ama beklemekte istemiyorum.
kzlar çok saolun yaa kanal yapldı 1 dişe ,dur yapma derken doktora biranda ikna oldum ağrm çoktu çünkü,diş çok önemli kızlar ya gebelikten önce herkes kontrol ettirsin,bi arkadasın dişindeki enfeksiyondan karnında bebeği ölmüş allah muhafaza

Ayyy Aĺlah korusunn canimm benim cok üzücü sende biran önce iylesirsin insaallah bende dis taramasi yaptirdimbi sorun yok birde sac boyamayi biraktim vucuda hic bir sekilde kimyasal girmesin diye birde folik asit basladim dahae olsun tüm hazirlikar bebiş için bilinçli olak güzel bakalim benim ovi günü geçtigi hakde çalışmaara devam buna nedersiniz kizar vucudumu temoya alistiriyorum

Kizlar bu ay eylul 25-28 arasi gibi bat ama umut cok az...tatilde yumurtlama donemi gecti havuz felan derken yorgunluktan uyuduk kaldik hep . . Millet tatilde daha cok yapar bizim yorgunluktan kolumuz bile kalkmadi...ahahahahh.
M mukocan tatildemiydin bizde tatilde havuzdan yorulup cok icraata gecemedik hayal kırıklığı oldu bende ama 1 gün ara verdik 3kez iliskiye girdik o arada tuttu tuttu bakalim tamda ovi zamanimdi tatileyken senindemi oyleydi insaallah tutmuştur bebisin benimde bat 21 23 arasi bekliyorum bakalım

biz çalşmayı bıraktık canım şuan yapılan çalşma bebiş için olmaz hobi olarakolur.adamı bıktrıyom sonra dün masumiyet arkadasımızda belirtti yumurtlama harici yapılan çalışma bebiş için değil diye bende adamı yormaım dıyom zaten yorgun argın geliyo

Heee evet cannim tabi bebis icin degil bizimki izinde ondan ama zaten haftaya ise basliycak bide biz korunmayi birakinca calismalari nadir yapiyoduk bu ay bayagi bi rutine bagladik oyuzden bu ay tutmazsa bu tempoyla bidahaki aya devam yoksa biz biraktikmi accayip birakiyoz akisina tembellesiyoz ondan ayyy bu arada sanki regli olcam gibi icime doguyo bir cikolata yiyorumki sormayin iki tanede sivilce patlattim kesin regli belirtisi bunlar üzüldüm

geçen ay bende çok sivilcelenmiştim dönemsel ya da yıyeceklerden olabılır canım.bende de ara ara bi karın ağrısı var gaz gibi..her bi şeyden işkillenme kendimiizi dinleme sezonu açılmıştır hayırlı uğurlu olsuuuuuuunnnn sonu selamaet

Ayyyy evet banucum yaaaa vallahi gecen ayda yok göğsüm sisti kasiklarimda gecen ay cok agri oldu onu taktim kafama sonra bi ara gaz sancisi vardi senin anliycagin gecen ay yaptigim stresi bu ay yapmycagim dedim ama nafile bugün iki sivilceyi gorunce ben şok dedim kesin regli olcam ama buda insanin bunyesine accayip zarar veriyor oyuzden frenlemek lazim gecekten hayrli ugurlu olsun başlar artik heri sayimlar kendimi hamiş mi hissediyorum yoksa hissetmiyomuyummm hooooffff

Cnm ayniyiz senle biz sadece bir kere oda artik ya tutarsa olacak ksmet...

Son iki gun kasiklar da adet agrisi var bele giren ince sizilar gogusler de hic bisey yok eylulu es gecicez gibi

kanda canım teste pozitif gördüm ama malesef yokumuş biraktim artık oluruna tatile gidicem zaten bi kaç arkadas ve eşleri orda sıkmak istemiyorum eşimi
ooooffff yaaa testlere de güven yok demekki..neyse sende sıkma canını oluruna bıraktığın anda gelecek bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…