Eylülde Gel

1.BANU - - - 20 EYLÜL -
3.AYSU - - - 27EYLÜL -
5.ÜLKÜ - - 20 EYLÜL -
8.AZRAS - 14 EYLÜL -
9.BÜŞRA- 23 EYLÜL -
12.YEŞİL-
13.YAPRAK- 3 EYLÜL -.............HAMİLEEEEEE
14.ŞEYMA - 22 EYLÜL
18.EMOLİ- 13EYLÜL
20.IRMAK -- - 22 EYLÜL
23.SARE - -21 EYLÜL -
25.EMİNETUBA- 19EYLÜL
27.ELİF - -23 EYLÜL
28.GÜL_CAN -25 EYLÜL
29.TERS LALE- -14 EYLÜL
30.BBAL 10EYLÜL
32.MELEV 12 EYLÜL
33.BANU - 9 EYLÜL - .......HAMİLEEEE
34.CROCUS - - 27 EYLÜL
35.ZEHRENUR- 22 EYLÜL
36.GÜL 17 EYLÜL
37.COUNTRY - 23EYLÜL
38.LOLİPİGGY- 17 EYLÜL ............................Umudu yok haaaaa.bu ay çok çalışmadı tembel çocuk yan gelip yattı
39.SİMA - 23 EYLÜL

Vhuuuuuuu bu guzel listeye umarim hamiş olarak bende katilirim canlaaar

Inşallah yaa bende katilirim ve hepimiz ayni aanda hamile olsak 2016 anne adaylari oluruz....bu sefer da hamislik tecrubelerini ve arastirmalarimizi paylasiriz....

Inşallah yaa bende katilirim ve hepimiz ayni aanda hamile olsak 2016 anne adaylari oluruz....bu sefer da hamislik tecrubelerini ve arastirmalarimizi paylasiriz....
inşallah canım da ben seni liste de göremiyo muyum adını ne yazdık

Listedeki hamis kizlar adet oncesi belirtileriniz neydi acaba paylasir misiniz Allah kucaginiza almayi nasip etsinn sira bizde insallahhh : )))))

Evet hamiş kizlar belirtiler neydi acaba regli zamaninda mi yaptiniz testi öncesindemi yoksa sonrasinda ise kac günsonra yaptiginizda cikti vucudunuzda farkli degisilikler varmiydi cankizlar

Evet hamiş kizlar belirtiler neydi acaba regli zamaninda mi yaptiniz testi öncesindemi yoksa sonrasinda ise kac günsonra yaptiginizda cikti vucudunuzda farkli degisilikler varmiydi cankizlar
masumiyetin yazdıkları var önceki sayfalarda kızlar regl günü sonrasında çıktı testi

Kizlaaarrr nasilsiniz keyifler nasil? Masumiyet hayrli olsun tatlim saglikli shhatli kucagna al insallah.darisi topigimzdeki herkese olsun ins
Iyiyiz şeymacim asil sen nasilsin ozledik valla göremiyoruz seni bende yazamadim gerci bu aralar uzak kaldim kizlardan sen nasilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…