Markasi nerydi testin canim bizde ondan almayalim hakkaten neye guvencez artik yani pöfffooooffff yaaa testlere de güven yok demekki..neyse sende sıkma canını oluruna bıraktığın anda gelecek bebiş
bilmem ki canım arkadas yazarsa onu almayızMarkasi nerydi testin canim bizde ondan almayalim hakkaten neye guvencez artik yani pöfff
Vhuuuuuuu bu guzel listeye umarim hamiş olarak bende katilirim canlaaar1.BANU - - - 20 EYLÜL -
3.AYSU - - - 27EYLÜL -
5.ÜLKÜ - - 20 EYLÜL -
8.AZRAS - 14 EYLÜL -
9.BÜŞRA- 23 EYLÜL -
12.YEŞİL-
13.YAPRAK- 3 EYLÜL -.............HAMİLEEEEEE
14.ŞEYMA - 22 EYLÜL
18.EMOLİ- 13EYLÜL
20.IRMAK -- - 22 EYLÜL
23.SARE - -21 EYLÜL -
25.EMİNETUBA- 19EYLÜL
27.ELİF - -23 EYLÜL
28.GÜL_CAN -25 EYLÜL
29.TERS LALE- -14 EYLÜL
30.BBAL 10EYLÜL
32.MELEV 12 EYLÜL
33.BANU - 9 EYLÜL - .......HAMİLEEEE
34.CROCUS - - 27 EYLÜL
35.ZEHRENUR- 22 EYLÜL
36.GÜL 17 EYLÜL
37.COUNTRY - 23EYLÜL
38.LOLİPİGGY- 17 EYLÜL ............................Umudu yok haaaaa.bu ay çok çalışmadı tembel çocuk yan gelip yattı
39.SİMA - 23 EYLÜL
inşallah canım da ben seni liste de göremiyo muyum adını ne yazdıkInşallah yaa bende katilirim ve hepimiz ayni aanda hamile olsak 2016 anne adaylari oluruz....bu sefer da hamislik tecrubelerini ve arastirmalarimizi paylasiriz....
İnşaaallah aminnn Mükerrem faliba mukonun adi benim bildigiminşallah canım da ben seni liste de göremiyo muyum adını ne yazdık
listede yokİnşaaallah aminnn Mükerrem faliba mukonun adi benim bildigim
Aaaa bende baktim evet yoklistede yok
masumiyetin yazdıkları var önceki sayfalarda kızlar regl günü sonrasında çıktı testiEvet hamiş kizlar belirtiler neydi acaba regli zamaninda mi yaptiniz testi öncesindemi yoksa sonrasinda ise kac günsonra yaptiginizda cikti vucudunuzda farkli degisilikler varmiydi cankizlar
ekledim seni hoşgeldin aramıza ayağın uğurlu gelsinözlem
yaş 31
sat: 24 ağustos
bat: 19 eylül
1 yıldır denemede..
inşallah!!!ekledim seni hoşgeldin aramıza ayağın uğurlu gelsin
Ooo super ben bi bakarim geçmiş sayfalara saol canimmasumiyetin yazdıkları var önceki sayfalarda kızlar regl günü sonrasında çıktı testi
Iyiyiz şeymacim asil sen nasilsin ozledik valla göremiyoruz seni bende yazamadim gerci bu aralar uzak kaldim kizlardan sen nasilsinKizlaaarrr nasilsiniz keyifler nasil? Masumiyet hayrli olsun tatlim saglikli shhatli kucagna al insallah.darisi topigimzdeki herkese olsun ins
Iyiyim canim bende bu ay kasmadan sadece sizleri takip ederek ilerliyrm bakalimIyiyiz şeymacim asil sen nasilsin ozledik valla göremiyoruz seni bende yazamadim gerci bu aralar uzak kaldim kizlardan sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?