Eylülde Gel

Bazi ozel hastanelere -devlette de olabilir belki ama pek sanmiyorum- haftasonu ve bayram gibi diger resmi tatillerde de calisan kadin dogumcular oluyor. Surekli takibinde olamazsin belki ama en azindan fikir verir, muayene eder.

bu hafta yoğun haberli bi hafta olacak kızlar talihliler.:

1.BBAL 10EYLÜL

2.MELEV 12 EYLÜL

3.EMOLİ- 13EYLÜL

4.TERS LALE- -14 EYLÜL

5.AZRAS - 14 EYLÜL -

6.LOLİPİGGY- 17 EYLÜL

7.GÜL - 17 EYLÜL

8..ÖZLEM - 19EYLÜL

9.EMİNETUBA- 19EYLÜL

10.BANU - 20EYLÜL

11.ÜLKÜ - 20 EYLÜL

eveeeetttt 7 gün 11 kişi 11 bebek 11 bayram şekeri

ayy ne güzel olur valla tam bayram şekeri ilk 3 sıra testmi yapsa acaba, moral olur belki bizede

AYYYY hadi inşaaallah ne güzel haber olur bizeeeeee saglikla gelsin bebisleeeeer

ben de bu ay pek umut yok.Hala adet olmadım ve benım olmadan bırkac gun once lekelenmem olur.Ama malesef gebelık düşündüğümden beri adet olamamaya ve gecikmeler olmaya başladı.Hatta kist oluşmuştu.Gerçi kaybolmuş ama bu ay da adet olamıycam galiba ondan korkuyorum.

Test yapmamk için zor tutan ben ki listenin son tahlillisi hadi hayırlısı bata son 7 ☺

Erken gebelik testleri 4 ila 5 gun kala ney cevap veriyo kizlar haberiniz olsun
1 yıl içindde o kadar çokk test yaptımki hep sonuç negatif bu sefer beklemem lazım beklicem kararlıyım :)
Salı doktora gitcem smear testi için ve adetimin 21.günü progestron isticem gebelik varsa görülme ihtimali varmı kızlar

Eylul bana ugurlu geldi:) 2 eylulde kan testimde pozitif cıktı su an 5. Haftadayız inş haftaya bebişi de gorcez allah isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…