Bende bu ay teste tovbe ettim bakalim sadece belirti varmi diye ara ara kendimi yokluyorum ama buda psikolojik bundan eminim yani ozledik seni canimIyiyim canim bende bu ay kasmadan sadece sizleri takip ederek ilerliyrm bakalim
Masumiyet , tebrik ederim canım saglıkla kucagına alırsın ins bebişini.bizlerede dua et.
ya kızlar bu ay batım bayrama denk geliyor.3.gunu gitmek istiyorum ama bayramda özelde drlar oluyor mu?
yoksa bayramdan once mi gideyim.elimde sadece hormon testlerim var
Bende sizleri ozledim canlarm benimBende bu ay teste tovbe ettim bakalim sadece belirti varmi diye ara ara kendimi yokluyorum ama buda psikolojik bundan eminim yani ozledik seni canim
bu hafta yoğun haberli bi hafta olacak kızlar talihliler.:
1.BBAL 10EYLÜL
2.MELEV 12 EYLÜL
3.EMOLİ- 13EYLÜL
4.TERS LALE- -14 EYLÜL
5.AZRAS - 14 EYLÜL -
6.LOLİPİGGY- 17 EYLÜL
7.GÜL - 17 EYLÜL
8..ÖZLEM - 19EYLÜL
9.EMİNETUBA- 19EYLÜL
10.BANU - 20EYLÜL
11.ÜLKÜ - 20 EYLÜL
eveeeetttt 7 gün 11 kişi 11 bebek 11 bayram şekeri
AYYYY hadi inşaaallah ne güzel haber olur bizeeeeee saglikla gelsin bebisleeeeerbu hafta yoğun haberli bi hafta olacak kızlar talihliler.:
1.BBAL 10EYLÜL
2.MELEV 12 EYLÜL
3.EMOLİ- 13EYLÜL
4.TERS LALE- -14 EYLÜL
5.AZRAS - 14 EYLÜL -
6.LOLİPİGGY- 17 EYLÜL
7.GÜL - 17 EYLÜL
8..ÖZLEM - 19EYLÜL
9.EMİNETUBA- 19EYLÜL
10.BANU - 20EYLÜL
11.ÜLKÜ - 20 EYLÜL
ben de bu ay pek umut yok.Hala adet olmadım ve benım olmadan bırkac gun once lekelenmem olur.Ama malesef gebelık düşündüğümden beri adet olamamaya ve gecikmeler olmaya başladı.Hatta kist oluşmuştu.Gerçi kaybolmuş ama bu ay da adet olamıycam galiba ondan korkuyorum.bu hafta yoğun haberli bi hafta olacak kızlar talihliler.:
1.BBAL 10EYLÜL
2.MELEV 12 EYLÜL
3.EMOLİ- 13EYLÜL
4.TERS LALE- -14 EYLÜL
5.AZRAS - 14 EYLÜL -
6.LOLİPİGGY- 17 EYLÜL
7.GÜL - 17 EYLÜL
8..ÖZLEM - 19EYLÜL
9.EMİNETUBA- 19EYLÜL
10.BANU - 20EYLÜL
11.ÜLKÜ - 20 EYLÜL
Azrasssss daha önümüzde bir sürü maç bar senin gruba kattigin güzel enerji yeterde artar bile ekime devammmm fstik bakslim bizde ne olcakKızlar bugün kırmızılar geldi...üzgünüm...
yaaaaaaaaaaaaaaKızlar bugün kırmızılar geldi...üzgünüm...
Test yapmamk için zor tutan ben ki listenin son tahlillisi hadi hayırlısı bata son 7 ☺bu hafta yoğun haberli bi hafta olacak kızlar talihliler.:
1.BBAL 10EYLÜL
2.MELEV 12 EYLÜL
3.EMOLİ- 13EYLÜL
4.TERS LALE- -14 EYLÜL
5.AZRAS - 14 EYLÜL -
6.LOLİPİGGY- 17 EYLÜL
7.GÜL - 17 EYLÜL
8..ÖZLEM - 19EYLÜL
9.EMİNETUBA- 19EYLÜL
10.BANU - 20EYLÜL
11.ÜLKÜ - 20 EYLÜL
Erken gebelik testleri 4 ila 5 gun kala ney cevap veriyo kizlar haberiniz olsunTest yapmamk için zor tutan ben ki listenin son tahlillisi hadi hayırlısı bata son 7 ☺
tek atımlık kurşunum var 4 - 5 gün kala yapcam ,tek çizgiyi görünce rahatlıcamErken gebelik testleri 4 ila 5 gun kala ney cevap veriyo kizlar haberiniz olsun
1 yıl içindde o kadar çokk test yaptımki hep sonuç negatif bu sefer beklemem lazım beklicem kararlıyım :)Erken gebelik testleri 4 ila 5 gun kala ney cevap veriyo kizlar haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?