Eylülde Gel

Bat arefe gunu o gune kadar test yapmicam kirmizilar gelmesse bayram olacak bizim icin insallah guzel bi bayram ederiz :$

Bende yasamıştım adetlerim duzensizleşmişti ama tamamen psikolojik canım allah inş kısa zamanda nasip eder

Kızlar bugün kırmızılar geldi...üzgünüm...
Hiç üzülmeyin ben aylarca klomen kullandım catlatan iğneler kullandım hiç bi işe yaramadı sonunda umudu kesmiştim artık pes etmiştim hep olumsuz sonuc almaktan. İlaçları da iğneleri de bıraktım. Beklemedgn bi anda nasip eder rabbm sadece dua et. Su an 5. Haftadayım tamamen sok:) surpriz oldu yani :) inancınızı kaybetmeyin...

merhaba kızlar benıde alın aranıza bende 1 senedir uğraşıyorm ama hala fos
yaş 23
sat 24 ağustos
bat 25 eylül

Allah herkesin gönlüne göre versin..

bende yine bu ay da her ay olduğu gibi hiç bir belirti yok. bütün gün diş ağrılarıyla ağladım resmen sonra acilde buldum kendimi.röntgene mi girmedim iğne mi yemedim bu ay benden hayır yok. aklım şuanda dişlerimde sabah olsada doktora gitsem tabi sabah olursa

inşallah canım da ben seni liste de göremiyo muyum adını ne yazdık
Eevet yazmamissin mukaddes adim 22 eylul ama zaten umut az bi kere degerlendirdik koca adet sonrasi oda ovi zamanina denk gelmesi kucuk ihtimal.....tembellerdenim bende bu ay....ekime bakacaz inşaallah. ..

Banucummm canim cok geçmiş olsun yaaa umarim cabucak iylesirsin

merhaba kızlar benıde alın aranıza bende 1 senedir uğraşıyorm ama hala fos
yaş 23
sat 24 ağustos
bat 25 eylül

Allah herkesin gönlüne göre versin..
Hosgeldin aramiza
Eylul bana ugurlu geldi:) 2 eylulde kan testimde pozitif cıktı su an 5. Haftadayız inş haftaya bebişi de gorcez allah isteyen herkese nasip etsin

Eylul bana ugurlu geldi:) 2 eylulde kan testimde pozitif cıktı su an 5. Haftadayız inş haftaya bebişi de gorcez allah isteyen herkese nasip etsin
Hayrlı olsun canim bebisini saglikla al kucagna Allah senide bebeginide saglikli kilsin

Hosgeldin aramiza

hoşbuldumm canım.

geçmiş olsun canm..Allah tez zamanda şifanı versin..

Bmt2008 , banu86 Zaten beklediğim bir sonuçtu, kendimi hazırlamıştım buna. Ama yinede o acaba insanı demekki içten içe ümitlendiriyormuş. Ekim ayı içinde aynı şey olacak muhtemelen çünkü yumurtlamam bayrama gelecek ve biz eşimin ailesinde olacagız İstanbul da...O yüzden ekimde çalışabilirmiyiz hiç bilmiyorum. Regli bitince doktora gideceğim. Benim sonum sanırım ameliyat.

canımmm tekrardan çok geçmiş olsun.... dediğimiz gibi önce sağlık....hiç bebişi felan düşünme... Diş önemli çünkü,Hamile kaldıgında sorun çıkarmadan şimdi çıkarması bence hayırlı olan..

Canım nice senelere Allah bir yastikta kocatsin...4.yılında bebisinizle kutlarsiniz inşaallah ya da bebislerinizle ikizde olabilir yaneee...
teşekkür ederimm canımmm aminnnn inşallahh hihi ikiz zorlar ama gelcem derlerse yuvamız açık şapşiklere

Doktorla konuştum testi pazartesi tekrarla dedi. 2 kat artış bekliyoruz dedi. Asetin 1 hafta gecikmiş olması gerekir dedi. Seninki çok yeni bir gebelik olmalı dedi. İşte pazartesiye kaldı şimdi merakım stresim
canım değerlerin yükselecektir hiç merak etme güzel düşünüyoruz dimiii :)

canım çok geçmiş olsunnn ,kurtuldun en azından iyi olmuş ,ben de geçen hafta kırmızı kart görünce hemen rand. aldım bu öğlen dişçiye gidicem

günaydınnn kızçelerimmmmmmmmmmm
güzel bir hafta olsunnnnn hepimizee
azrass kuşum benim üzüldük geçti bitti dimi rabbim neyler neylerse güzel eyler diyoruz önümüze bakıyoruz
benim de öğlen dişçi randv .var tırsaki mod. on

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…