Eylülde Gel

azrass cim hic uzulme tatlim, regl olabiliyosun yani sagliklisin demek! Ve bu sekilde gebe de kalabilirsin, senin de dedigin gibi hemen ameliyata gerek yok bence de -tabi daha baska sorun teskil etmiyorsa-, dogal yolla da gebe kalabilirsin

Bak bana, hala mens.olamadim bugun 40.gunum oysa simdiye kadar olup bitnesi lazimdi... bayram ertesi fertil doneme giricektim ve tatilde degerlendircektik... gebe de degilim, 2-3 gun once kanda bakarak teyit ettim, ki 10 gunde butun gebelik ve ovu.testlerimi bitirmis bulundum.

Yine de umutsuzluk yok! Eylul olmazsa ekim, olmazsa kasim....a Rabbim en hayırlı zamani belirlemistir de, biz sabredemiyoruz.

doğru diyosun canımmm ilk koşul çok şükür regl olmak ve olabiliyoruz demek ki umutsuzluk asla yok :) arkadaşım evlenmeden dr.a gitti korunma konusunda dr.rahmin gelişmemiş hamile kalma ihtimalin ne yazık ki hiç yok demişti.bu yüzden de korunmana gerek yok dedi.dünyalar başına yıkıldı ve balayında hamile kalmış :) dünyalar güzeli bi kızı var 2yaşında sağlıklı mı sağlıklı.rabbimin ol dedikten sonra imkansız diye birşey yok tüm mucizeler rabbimin elinde.hayırlı zamanda nasip etsin allah inşallah

3 aydır ben de adet olamama sıkıntısını yaşıyorum.Kist oluşmuştu ama geçen ay kayboldu.İki gün önce adet olmam gerekirdi hala olamadım gebeliğin de olduğunu sanmıyorum.Adet olamamak bile moralimi çok bozdu ne kadar düzenli adetlerim vardı.

Ahh ahh benim de oyleydi, hep bu dogum kontrol haplari dengemi bozdu.. cok sukur bende kist gorunmuyor en azindan simdilik, 10 gun once dr.a muayene olmustum ama neden gec yumurtluyorum bilmiyorum. Ya da ne zamana kadar boyle devam edecek onu da bilmiyorum. Ovu. gun takibi falan anca tamamen duzenli mens.olanlar icin, benim ne zaman ovulasyon yasayacagim net degil, gerci en son gordugum cify cizgiye gore bugun bat. Bakalim, olmazsam yarin dr.a muayene olcam yine

Moralini bozma bence, kirmizi yoksa ihtimal var demektir. Elinde gebelik testi varsa yapsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…