Eylülde Gel

esimin tahlilleri cikti onda bi sorun yok doktora gidecem ama ne zaman bilmiyorum...hamile kalip dogum zamani isten ayrilmak istiyorum. ..biraz kendime zaman ayirmak istiyorum yoruldum iyice....

esimin tahlilleri cikti onda bi sorun yok doktora gidecem ama ne zaman bilmiyorum...hamile kalip dogum zamani isten ayrilmak istiyorum. ..biraz kendime zaman ayirmak istiyorum yoruldum iyice....
Bende bende artik yoruldum cok hemde hamiş kalıp doguma yakin kafa dinlemek istiyorum

canım ne güzel işte bi probleminiz yok çok sevindim demek ki senin şapşik zamanını bekliyor :) en hayırlı zamanda gelsin inşallah :)
iş hepimizi yoruyor ama bebişi olanlar da diyor ki biran evvel işe gidip dinleneyim :) çocuk da çok yoruyor

Canım ağlama, hepimiz aynı mücadeleyi veriyoruz...Rabbim ne zaman derse o zaman artık. Sıramızı bekllicez

Bayramlar aile ziyaretleri vs hep engel bu işlere bizde ayni dertten muzdaripiz benimde bata az kaldi 21 23 arasi bekliyorum bakalim sonunu amelyata hazirlama inşallah guzel haberler aliriz bitanem ya icini karartma hersey güzel olacak unutma bunu

sağol canım benim. İçimi karartmıyorum olacak allahın izniyle zaman lazım. Ama ben bu ay kötü oldum acayip sancılı oluyo hiç bu kadar sancılı olmazdı. Korkuttu beni birde çok fazla geliyor inanılmaz. Normalde ilk lekelenir. ikinci gün artar 3 gün en yogun günüdür sonrada yavaş yavaş azalırdı. Bu ay bildigin oluk oluk geliyor hiç anlamadım. doktordan randevu aldım gidecegiz bakalım yarın. ( başka Doktordan bu arada) O ne diyecek...

Ayyyyy kuzuuun inşallah kötü bisey cikmaz sonuclari bizimlede paylaş mutlaka geçmiş olsun canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…