Gunaydin şekerler. ..cnm ekimde bize katilirsin sende napalim....Kızlar bugün kırmızılar geldi...üzgünüm...
rekor bende galiba
sooooooooooooonnnnnn 19
Hangi marka test kullandin canimDün daha 4 gün varken ogrendim emin olmak icin 3 kere bu sabahla itibaren tekrarladim.pozitif cikti hepsi cnm Allah razi olsun darisi basiniza hepinizin
walla bekleyince gecmiyo zaman yasanki yıllar önce adet olmus gibiym o kadar uzun geldi ki bu ay
Vhuuuuuuu bu supper haber aman Allahimmmmm maşallah sana maşallah barekeallahKizlarrrrrr ben hamileyim
Hangi marka test kullandin canim
Vhuuuuuuu bu supper haber aman Allahimmmmm maşallah sana maşallah barekeallah
Cnm tebrik ederim Allah saglikla kucağına almayi nasip etsin...Allah razi olsun canim bnm
Bende bende artik yoruldum cok hemde hamiş kalıp doguma yakin kafa dinlemek istiyorumesimin tahlilleri cikti onda bi sorun yok doktora gidecem ama ne zaman bilmiyorum...hamile kalip dogum zamani isten ayrilmak istiyorum. ..biraz kendime zaman ayirmak istiyorum yoruldum iyice....
canım ne güzel işte bi probleminiz yok çok sevindim demek ki senin şapşik zamanını bekliyor :) en hayırlı zamanda gelsin inşallah :)esimin tahlilleri cikti onda bi sorun yok doktora gidecem ama ne zaman bilmiyorum...hamile kalip dogum zamani isten ayrilmak istiyorum. ..biraz kendime zaman ayirmak istiyorum yoruldum iyice....
esimin tahlilleri cikti onda bi sorun yok doktora gidecem ama ne zaman bilmiyorum...hamile kalip dogum zamani isten ayrilmak istiyorum. ..biraz kendime zaman ayirmak istiyorum yoruldum iyice....
Bayramlar aile ziyaretleri vs hep engel bu işlere bizde ayni dertten muzdaripiz benimde bata az kaldi 21 23 arasi bekliyorum bakalim sonunu amelyata hazirlama inşallah guzel haberler aliriz bitanem ya icini karartma hersey güzel olacak unutma bunuBmt2008 , banu86 Zaten beklediğim bir sonuçtu, kendimi hazırlamıştım buna. Ama yinede o acaba insanı demekki içten içe ümitlendiriyormuş. Ekim ayı içinde aynı şey olacak muhtemelen çünkü yumurtlamam bayrama gelecek ve biz eşimin ailesinde olacagız İstanbul da...O yüzden ekimde çalışabilirmiyiz hiç bilmiyorum. Regli bitince doktora gideceğim. Benim sonum sanırım ameliyat.
Bayramlar aile ziyaretleri vs hep engel bu işlere bizde ayni dertten muzdaripiz benimde bata az kaldi 21 23 arasi bekliyorum bakalim sonunu amelyata hazirlama inşallah guzel haberler aliriz bitanem ya icini karartma hersey güzel olacak unutma bunu
günaydın cağğğğğnııııımmGunaydiiiiiiin can kizlaaaar hepinize bebis dolu haftalaaaar
Ayyyyy kuzuuun inşallah kötü bisey cikmaz sonuclari bizimlede paylaş mutlaka geçmiş olsun canim benimsağol canım benim. İçimi karartmıyorum olacak allahın izniyle zaman lazım. Ama ben bu ay kötü oldum acayip sancılı oluyo hiç bu kadar sancılı olmazdı. Korkuttu beni birde çok fazla geliyor inanılmaz. Normalde ilk lekelenir. ikinci gün artar 3 gün en yogun günüdür sonrada yavaş yavaş azalırdı. Bu ay bildigin oluk oluk geliyor hiç anlamadım. doktordan randevu aldım gidecegiz bakalım yarın. ( başka Doktordan bu arada) O ne diyecek...
Ayyyyy kuzuuun inşallah kötü bisey cikmaz sonuclari bizimlede paylaş mutlaka geçmiş olsun canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?