aynen öyle kızlar görev gibi değil de heyecan katmak lazım böyle olunca her 2tarafta gevşer bari
aynen öyleee gerekirse de birlikte üzüleceğiz bu ay da olmazsa kendimizi bırakmıcazz hiçbirşey dünyanın sonu değilAma biz her anına kadar yanında olacağızzz...birlikte bekleceğiz....güleceğiz eğleneceğiz, dertleşeceğizzzzzz
kaçarsak hep birlikte başka topiğe kaçarız zatenaynen beni terketmeyin ya regl olan kaçmasın.valla tutar getirirm buraya
zaten bebek işi en çok kociye yaradı :) ilgiyi ekik etmeyelim bayanlarHeyecanlı olunca herşey verimli olur tabi...Heyecan önemli...süslenin püslenin ohhhhhhbaştan çıkarıcı olun...sadece bebeğe odaklanmayın..Kocalarımızı da düşünelim...Onlarında böyle şeylere ihtiyacı var...:)
iştee olcağı varsa zaten oluyor kasmaya gerek yok nasip işinin canl örneğibu BİR ALINTIDIR...BAŞKA KONUDA BULDUM ERKEN YUMURTLAMAM DEMEYİN
''Kesinlikle erken döllenme adet bitiminden belki dört beş gün sonra kasiklarimda şişkinlik sanci hissettim ama yumurtlama zamanim icin çok erken diye ihtimal vermedim normalde yumurtlama dönemimde boyle şişlik hissederim adetlerimde çok düzenlidir otuz iki günde bir olurum ve adet bitiminden sonraki on sekizinci gün ovulasyon gunumdur bende esimle o hafta bisi olmadigi için rahattim ama şeytan durttumu desem icimemi doğmuş desem bilemedim...düşündüğüm bir gebelik değildi zaten on ay önce doğum yaptim yeni yeni kilo veriyordu spora baslamistim ama nasip...Rabbim isteyen herkeze saglikli hayirli evlatlar nasip etsin yaradan vermeyi istedikten sonra senin isteyip istememen pek önemli olmuyor
aynen beni terketmeyin ya regl olan kaçmasın.valla tutar getirirm buraya
iştee olcağı varsa zaten oluyor kasmaya gerek yok nasip işinin canl örneği
Heyecanlı olunca herşey verimli olur tabi...Heyecan önemli...süslenin püslenin ohhhhhhbaştan çıkarıcı olun...sadece bebeğe odaklanmayın..Kocalarımızı da düşünelim...Onlarında böyle şeylere ihtiyacı var...:)
kaçarsak hep birlikte başka topiğe kaçarız zaten
şaşkoloz iyimişKesinlikle! Görev gibi düşünmek daha çok strese sokar, bebek strese gelemez, tutunamaz. Rahat olmalıyız ki, o da gevşesin, sımsıkı tutunsun, kayıp gitmesin şaşkoloz
Vallahi okuyorum yazdıklarınızi super bi ekip ya canim baksana muhtesemler okurken yetisemiyorum size hep böyle olalim bu aralar iş yerinde ya nette skinti oluyor yada ben yogunnoluyorum eve kapagi atar atmaz kacirdiklarimi okuyorum canim benim yabüşracık yoksun bu aralar pek,burda full motivasyon arkadaşlar bomba maaşallah saolsunlar
BiseyHepimiz bu sene gebe kalalim ve bir gun/yer belirleyip bulusalim:))
Ote yandan benim 2. Hatta 3.kusaktan kuzenimin ikiz bebegi var. Baska da kimse de yok akrabalarda. Olmasini cok isterdim, hatta internette bu konulari arastirirken dogum kontrol hapi birakip hamile kalanlarda ikiz bebek olasiligi daha fazla oldugunu okuyunca ben de ikiz bebegim olcak benim de diyordum gecen ay. Hatta ruyamda bile gormustum, o derece istemisim yani
Kesinlikle cok zor ama tek dogumla iki cocugun oluyor! Kardeslik gibisi yok.
Bu arada ikizlik genelde tup bebeklerde oluyor son zamanlarda. Dr.lar garantiye almak icin 2 embriyo birden koyuyordu eskiden ama sanirim artik yasaklandi. Tek embriyo koyuyorlar. Bir tanidigim tup bebek yapmisti. Gebeligi ultrasonda gormeye gittiklerinde 2 bebek oldugunu goruyor dr ve soke oluyor. 1 embriyo koydugundan emin ama yine de laboratuvari arayip dondurulmuslarin sayisini soruyor, yanilma yok, 1 tane koymus. Meger kadin ayni anda kendiliginden gebe kalmis
Allah herkesin gonlune gore versin...
Aynen direk canim topigimizi degistirir yolumuza bakariz herkeside yakalarisssskaçarsak hep birlikte başka topiğe kaçarız zaten
Saskolog bize banudan kalma canim tutunamayanlara saskolog diyoruzşaşkoloz iyimiş
Vallahi okuyorum yazdıklarınızi super bi ekip ya canim baksana muhtesemler okurken yetisemiyorum size hep böyle olalim bu aralar iş yerinde ya nette skinti oluyor yada ben yogunnoluyorum eve kapagi atar atmaz kacirdiklarimi okuyorum canim benim ya
Saskolog bize banudan kalma canim tutunamayanlara saskolog diyoruz
Ay gerçekten supeesiniz kacirmisim tüm gundemi baksaniza bu enerji hep boyle pozitif oldukca insan ne ovi testi ne bat tarihi beklemez yani baksanizaİhmal etme bizi şekerimbizde enerji patlaması oldu valla ehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?