Eylülde Gel

aynen öyle kızlar görev gibi değil de heyecan katmak lazım böyle olunca her 2tarafta gevşer bari

Heyecanlı olunca herşey verimli olur tabi...Heyecan önemli...süslenin püslenin ohhhhhh baştan çıkarıcı olun...sadece bebeğe odaklanmayın..Kocalarımızı da düşünelim...Onlarında böyle şeylere ihtiyacı var...:)

Ama biz her anına kadar yanında olacağızzz...birlikte bekleceğiz....güleceğiz eğleneceğiz, dertleşeceğizzzzzz
aynen öyleee gerekirse de birlikte üzüleceğiz bu ay da olmazsa kendimizi bırakmıcazz hiçbirşey dünyanın sonu değil

bu BİR ALINTIDIR...BAŞKA KONUDA BULDUM ERKEN YUMURTLAMAM DEMEYİN
''Kesinlikle erken döllenme adet bitiminden belki dört beş gün sonra kasiklarimda şişkinlik sanci hissettim ama yumurtlama zamanim icin çok erken diye ihtimal vermedim normalde yumurtlama dönemimde boyle şişlik hissederim adetlerimde çok düzenlidir otuz iki günde bir olurum ve adet bitiminden sonraki on sekizinci gün ovulasyon gunumdur bende esimle o hafta bisi olmadigi için rahattim ama şeytan durttumu desem icimemi doğmuş desem bilemedim...düşündüğüm bir gebelik değildi zaten on ay önce doğum yaptim yeni yeni kilo veriyordu spora baslamistim ama nasip...Rabbim isteyen herkeze saglikli hayirli evlatlar nasip etsin yaradan vermeyi istedikten sonra senin isteyip istememen pek önemli olmuyor

zaten bebek işi en çok kociye yaradı :) ilgiyi ekik etmeyelim bayanlar

iştee olcağı varsa zaten oluyor kasmaya gerek yok nasip işinin canl örneği

Kesinlikle! Görev gibi düşünmek daha çok strese sokar, bebek strese gelemez, tutunamaz. Rahat olmalıyız ki, o da gevşesin, sımsıkı tutunsun, kayıp gitmesin şaşkoloz

büşracık yoksun bu aralar pek,burda full motivasyon arkadaşlar bomba maaşallah saolsunlar
Vallahi okuyorum yazdıklarınızi super bi ekip ya canim baksana muhtesemler okurken yetisemiyorum size hep böyle olalim bu aralar iş yerinde ya nette skinti oluyor yada ben yogunnoluyorum eve kapagi atar atmaz kacirdiklarimi okuyorum canim benim ya

Ay ne super bisey ya rabbim ol der ve olur baksana sen istedigin kadar ugraß tek ti çiftti diye baksana super dua ve guzel dileklerden baska caremiz cabalamak ama stressiz bunu aşkimizin rutini haline getirmek gerek gelsin ozaman bebeklerr
Bisey

İhmal etme bizi şekerim bizde enerji patlaması oldu valla ehehe

Ayyy kizlaaar duyduk duymadik demeyin bu onemli bugun anne olan bi ark. Konustumda diyorki ovilasyon haftasina girmeden esinize sarimsak yedirin sperm kalitesini yukseltiyormus ozellikle yemeklerde falan bizim icinde sogan kürünü mutlaka dene dedi genel bir kere icsen seni temizliyor tum kanallari aciyor dedi yapcam reglim biter bitmez birkere

geçen ay tutmayınca döllenmiş yumurtanın rahime tutanamayıp düşmesi beni böyle söylemlere sürüklemişti.artık tutunamasada sevcem onu şaşkom benim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…