Bir çok kez deneyip umudunu kaybetmek üzere olanlar ya da ilk kez EYLÜL de deneme yapacak olanlar hepimiz burda toplanalım.Ve geri sayımımızı burada başlatalım.Eylül bizim ayımız olsun bebiş haberlerimizi alalım.Bu umut dolu yolda birbirimize destek olalım.Listemiz olacak arkadaşlar :
-isim
-tahmini yumurtlama günü
-kaçıncı deneme? bu soruların yanıtlarını yazn listemizi oluşturalım kızlar....Bol BEBİŞ haberli bi ay için hadi BİSMİLLAH
1.BANU - - - 20 EYLÜL -
3.AYSU - - - 27EYLÜL -
5.ÜLKÜ - - 20 EYLÜL -
9.BÜŞRA- 23 EYLÜL -
12.YEŞİL-
13.YAPRAK- 3 EYLÜL -.............HAMİLEEEEEE
14.ŞEYMA - 22 EYLÜL
18.EMOLİ- 13EYLÜL
20.IRMAK -- - 22 EYLÜL
23.SARE - -21 EYLÜL -
25.EMİNETUBA- 19EYLÜL
27.ELİF - -23 EYLÜL
28.GÜL_CAN -25 EYLÜL
29.TERS LALE- -14 EYLÜL
30.BBAL 10EYLÜL
32.MELEV 12 EYLÜL
33.BANU - 9 EYLÜL - .......HAMİLEEEE
34.CROCUS - - 27 EYLÜL
35.ZEHRENUR- 22 EYLÜL
36.GÜL 17 EYLÜL
37.COUNTRY - 23EYLÜL
38.LOLİPİGGY- 17 EYLÜL ............................Umudu yok haaaaa.bu ay çok çalışmadı tembel çocuk yan gelip yattı
39.SİMA - 23 EYLÜL
40.ÖZLEM - 19EYLÜL
41.MİMOSA - 25 eylül
42.MUKADDES - 22 EYLÜL
Yok canim gecen ay gttgm kadin dogum dktru soylemsti.bu ovu testlernede giciklgi vardi kadinin tersledi beni
canıım inşallah yarın olumlu haberler alırsın başka doktora gitmen daha iyi,doktorlara belli olmuyo her biri farklı bişey diyosağol canım benim. İçimi karartmıyorum olacak allahın izniyle zaman lazım. Ama ben bu ay kötü oldum acayip sancılı oluyo hiç bu kadar sancılı olmazdı. Korkuttu beni birde çok fazla geliyor inanılmaz. Normalde ilk lekelenir. ikinci gün artar 3 gün en yogun günüdür sonrada yavaş yavaş azalırdı. Bu ay bildigin oluk oluk geliyor hiç anlamadım. doktordan randevu aldım gidecegiz bakalım yarın. ( başka Doktordan bu arada) O ne diyecek...
tebrikler arkadaşm belirti var mıydı sende ,bende de erken gebelik testi var valla güvenım kalmadı sende çıkmamış yaAllah razi olsun canlarim darisi sizlere ins masumiyet cnm kana gerek yok 3 kere idrari tekrarladim hem cok uzak hemde useniyorum :)))
Kan testi önemli ama dr bana bugünde tekrarlatıyor. Cuma yaptırdım bugünde verdim kanı sonucu bekliyorum. Değerlerin 2 katı artması lazım. Sen de üşenme hem bebek için sık sık gideceksinAllah razi olsun canlarim darisi sizlere ins masumiyet cnm kana gerek yok 3 kere idrari tekrarladim hem cok uzak hemde useniyorum :)))
bat.ın ne acaba arkadasm adet düzensizliğin var mı bu haşimato yüzünden.?bat.ını yaz listeye ekleyelim senibanu86 nasıl takip ediliyor bu topik bende bebe istiyorum hashimoto hastasıyım tsh normale döndü hemen çalışmalar başladım. Allah hepimize hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallah.
tebrikler arkadaşm belirti var mıydı sende ,bende de erken gebelik testi var valla güvenım kalmadı sende çıkmamış ya
senın 2. çocuğun mu canımKime sorsam erken gebelikfos cikio canim inanamicaksiniz 10 gunden fazladir hissediorum bulanti mide yanmasi goguslerimde damarlanma acima belki psikolojiktir dedim artinca testi yaptim 3 kere tekrarladim hepsi pozitif cnm tahmiimce 3 hafta 3 gunluguz bakalim
bat.ın ne acaba arkadasm adet düzensizliğin var mı bu haşimato yüzünden.?bat.ını yaz listeye ekleyelim seni
canıım inşallah yarın olumlu haberler alırsın başka doktora gitmen daha iyi,doktorlara belli olmuyo her biri farklı bişey diyo
Kızlar benimde bata beş gün var bugün test yaptım tek çizgi çıktı ikinci çizginin yerinde yeller esiyordu. Ama bende hamilelik belirtileri de var sık cise çıkma, aşırı iştah açıklığı, göğüs uclarim acıyor birde adetten bir hafta once karnimin alt kısmı ağrırdi şimdi oda yok ama test NEGATIFFF sizce teste çıkmamış olabilirmi
bat:başlangıç adet tarihi yani daha olmadığın (gelecek) adet gününsat son adet dönemi dimi 5 eylül çalışmalara başladım yaşım 30. adet düzensizliğim var 28 günle 30 gün arası bazen bikaç gün daha erken olabiliyo
Kan testi önemli ama dr bana bugünde tekrarlatıyor. Cuma yaptırdım bugünde verdim kanı sonucu bekliyorum. Değerlerin 2 katı artması lazım. Sen de üşenme hem bebek için sık sık gideceksin
bat:başlangıç adet tarihi yani daha olmadığın (gelecek) adet günün
evet geç döllenme olabılır geç dollenme olmasa bıle çkmayabılıyomuş.benimde 19-20 eylül ama bende hiiiiiiç belirti yok açıkçası senın gıbi belırtı olsa ümitlenebilirdim şimdi umut yok bende zaten bu ay artık istemıyorum diş tedavısı için içmediğim hap kalmadıKızlar benimde bata beş gün var bugün test yaptım tek çizgi çıktı ikinci çizginin yerinde yeller esiyordu. Ama bende hamilelik belirtileri de var sık cise çıkma, aşırı iştah açıklığı, göğüs uclarim acıyor birde adetten bir hafta once karnimin alt kısmı ağrırdi şimdi oda yok ama test NEGATIFFF sizce teste çıkmamış olabilirmi
canım o zaman ekim listesnı açıcaz oraya yazalım senı.eylül bitsin.takipte kalanladım düzensiz olduğu için emin değilim ama 3 ekim bikaç gün erken yada geç olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?