Eylülde Gel

duygu
30
5 eylül
ilk deneme yumurtlama günü off çözemiyorum çok karışıkkk
inşallah olur

banu86 nasıl takip ediliyor bu topik bende bebe istiyorum hashimoto hastasıyım tsh normale döndü hemen çalışmalar başladım. Allah hepimize hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallah.

Allah razi olsun canlarim darisi sizlere ins masumiyet cnm kana gerek yok 3 kere idrari tekrarladim hem cok uzak hemde useniyorum :)))

canıım inşallah yarın olumlu haberler alırsın başka doktora gitmen daha iyi,doktorlara belli olmuyo her biri farklı bişey diyo

Allah razi olsun canlarim darisi sizlere ins masumiyet cnm kana gerek yok 3 kere idrari tekrarladim hem cok uzak hemde useniyorum :)))
tebrikler arkadaşm belirti var mıydı sende ,bende de erken gebelik testi var valla güvenım kalmadı sende çıkmamış ya

Kan testi önemli ama dr bana bugünde tekrarlatıyor. Cuma yaptırdım bugünde verdim kanı sonucu bekliyorum. Değerlerin 2 katı artması lazım. Sen de üşenme hem bebek için sık sık gideceksin

banu86 nasıl takip ediliyor bu topik bende bebe istiyorum hashimoto hastasıyım tsh normale döndü hemen çalışmalar başladım. Allah hepimize hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallah.
bat.ın ne acaba arkadasm adet düzensizliğin var mı bu haşimato yüzünden.?bat.ını yaz listeye ekleyelim seni

tebrikler arkadaşm belirti var mıydı sende ,bende de erken gebelik testi var valla güvenım kalmadı sende çıkmamış ya

Kime sorsam erken gebelikfos cikio canim inanamicaksiniz 10 gunden fazladir hissediorum bulanti mide yanmasi goguslerimde damarlanma acima belki psikolojiktir dedim artinca testi yaptim 3 kere tekrarladim hepsi pozitif cnm tahmiimce 3 hafta 3 gunluguz bakalim

senın 2. çocuğun mu canım

bat.ın ne acaba arkadasm adet düzensizliğin var mı bu haşimato yüzünden.?bat.ını yaz listeye ekleyelim seni

sat son adet dönemi dimi 5 eylül çalışmalara başladım yaşım 30. adet düzensizliğim var 28 günle 30 gün arası bazen bikaç gün daha erken olabiliyo

Kızlar benimde bata beş gün var bugün test yaptım tek çizgi çıktı ikinci çizginin yerinde yeller esiyordu. Ama bende hamilelik belirtileri de var sık cise çıkma, aşırı iştah açıklığı, göğüs uclarim acıyor birde adetten bir hafta once karnimin alt kısmı ağrırdi şimdi oda yok ama test NEGATIFFF sizce teste çıkmamış olabilirmi

Pespese bunlari yaptim 1 ini bu sabah yaptim

Eklentiler

• IMG_20150914_114713.webp
    4 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20150914_095109.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20150914_114736.webp
    4 KB · Görüntüleme: 41
canıım inşallah yarın olumlu haberler alırsın başka doktora gitmen daha iyi,doktorlara belli olmuyo her biri farklı bişey diyo

Aynen canım, Bu doktor yıllardır biliyorum yengeminde ilk bebeğinde ona gitmişti.Antalyada sevilen bir doktordur işindede iyidir. Bir gidip bilgi alalım bakalım o ne diyecek... İnşallak kötü birşey çıkmazda çalışamlara devam ederiz:)

Tabiki olabilir cnm teste tekrar bak isig tut emin ol ve gec dollenme olduysa gec cikar cnm

sat son adet dönemi dimi 5 eylül çalışmalara başladım yaşım 30. adet düzensizliğim var 28 günle 30 gün arası bazen bikaç gün daha erken olabiliyo
bat:başlangıç adet tarihi yani daha olmadığın (gelecek) adet günün

Kan testi önemli ama dr bana bugünde tekrarlatıyor. Cuma yaptırdım bugünde verdim kanı sonucu bekliyorum. Değerlerin 2 katı artması lazım. Sen de üşenme hem bebek için sık sık gideceksin

Haklisin cnm ama tecrubeliyim ya ondan ugrasmiorum 6 haftalik olana kadar gitmicem doktora bakalim mevlam neyler neylerse guzel eyler :))) bi tembellik varki uzerimde

evet geç döllenme olabılır geç dollenme olmasa bıle çkmayabılıyomuş.benimde 19-20 eylül ama bende hiiiiiiç belirti yok açıkçası senın gıbi belırtı olsa ümitlenebilirdim şimdi umut yok bende zaten bu ay artık istemıyorum diş tedavısı için içmediğim hap kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…